Ja zacząłem na lekko i dałem radę. Moim zdaniem z castem opcję są dwie: albo go bardzo polubisz albo nie I zaczynałem od naprawdę tanich multiplikatorów aby się przekonać czy w ogóle mi się to spodoba. A już mistrzostwem świata był zakup pierwszej wędki castingowej, a mianowicie kupiłem ją totalnie przypadkiem jesienią i tak oto trochę później poznałem trochę casta na filmach, a potem tu na forum kupiłem chiński i naprawdę przyzwoity multiplikator kastking royale legend ... I wciągnęło
Casting ultra light
#2601 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 06:59
- Bogdan74 lubi to
#2602 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 07:12
Taaa... Co z tygo, że posiadasz jedyny na świecie jak onanizując się nim w domu- ten świat go nie ujrzy- bo zapewne po to się go tak tjunjinguje...
Napisze więcej, ryb nie nałowi i nie przybędzie umiejętnościuf.
Jeśli już to raczej w drugą strone...
Wiesiek, a co Tobie do tego w jaki sposób ludzie wykorzystują swoje zabawki? Satysfakcja nie wynika z używania ich zgodnie z przeznaczeniem.
Ważna jest satysfakcja a jej forma jest nieistotna.
- Paweł J, ManieQ i Koincydencja lubią to
#2603 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 07:25
Ja zacząłem na lekko i dałem radę. Moim zdaniem z castem opcję są dwie: albo go bardzo polubisz albo nie I zaczynałem od naprawdę tanich multiplikatorów aby się przekonać czy w ogóle mi się to spodoba. A już mistrzostwem świata był zakup pierwszej wędki castingowej, a mianowicie kupiłem ją totalnie przypadkiem jesienią i tak oto trochę później poznałem trochę casta na filmach, a potem tu na forum kupiłem chiński i naprawdę przyzwoity multiplikator kastking royale legend ... I wciągnęło
Przeważnie w każdej dziedzinie jest tak (nie tylko z castem), że albo ją polubisz albo nie... Natomiast szybciej się zniechęci zaczynając bardzo lekko, a to że Tobie się udało to naprawdę super
Jednak nie jest to najlepsza droga do rozpoczęcia przygody z castingiem, to jak gra wstępna z kobietą, najlepsze na koniec...
Pozdrawiam
Tomek
- Paweł J i Andan lubią to
#2604 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 08:01
Może nie do końca na temat, ale trochę oddaje sens realizacji swoich zachcianek. Zamieńmy kasę na doświadczenie i "wiem czego chcę":
https://www.youtube....h?v=1C2brhy17g8
- bob74 lubi to
#2605 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 08:55
Przeważnie w każdej dziedzinie jest tak (nie tylko z castem), że albo ją polubisz albo nie... Natomiast szybciej się zniechęci zaczynając bardzo lekko, a to że Tobie się udało to naprawdę super
Jednak nie jest to najlepsza droga do rozpoczęcia przygody z castingiem, to jak gra wstępna z kobietą, najlepsze na koniec...
Pozdrawiam
Tomek
Trafne porównanie Tomek. Można chodzić i wiele miesięcy i tylko buziaki, a można zacząć naukę wcześniej aniżeli to podręczniki i przyzwoitki nakazują
A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują.
- Alexspin lubi to
#2606 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 10:02
Trafne porównanie Tomek. Można chodzić i wiele miesięcy i tylko buziaki, a można zacząć naukę wcześniej aniżeli to podręczniki i przyzwoitki nakazują
A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują.
Sławku, buziaki to na pierwszej randce się uskutecznia...bo jeśli nie, to tak jak byś miał na branie miesiąc czekać, nie warto a i tak nie wiesz czy weźmie...
Pozdrawiam
Tomek
#2607 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 10:38
(…) A tak trochę poważniej to uważam, że to czym kto łowi jest raczej predysponowane wodami jakie ma się do dyspozycji w najbliższej okolicy i rzecz jasna rybkami jakie w nich pomieszkują.
Nic dodać, nic ująć.
- Andan i S.N. lubią to
#2608 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 13:08
- Andan lubi to
#2609 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 13:17
Ten multik na zdjęciach to co to za Daiwa ? -10 do łowienia bo straszy ryby trzeba bylo w zielony kamuflaż pomalować
Pixy-nawiasem mówiąc nie cierpię żółtego koloru,ten multik to jedyna okoliczność kiedy by mi nie przeszkadazał
- Andan lubi to
#2610 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 13:23
- Andan lubi to
#2611 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 14:35
Ale co jest z tymi śliskimi knobami? To da się tym łowić, nawet jak się wytytła korbkę w maślakach?
- Andan, drag i S.N. lubią to
#2612 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 15:53
Ale co jest z tymi śliskimi knobami? To da się tym łowić, nawet jak się wytytła korbkę w maślakach?
Dobre
- Andan lubi to
#2613 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 16:26
I wcale się przy nim nie onanizuje tylko łowi ryby i lekko nie ma choć wart jest dwie Stelle
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Paweł J, sucks_one, Andan i 6 innych osób lubią to
#2614 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 16:45
I nawet wiem, gdzie malowany, Maniuś.
- Andan i ManieQ lubią to
#2615 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 18:25
Śliskie knoby pomagają w polowaniu na lipienie
- Andan lubi to
#2616 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2019 - 19:13
Dzięki chłopaki za podpowiedz. Długo się zastanawiałem nad kolorem w kolejnym projekcie. Teraz juz wiem jaki będzie
Andan handmade - aldebaran.jpg 64,16 KB 26 Ilość pobrań
- sucks_one, ManieQ, Koincydencja i 2 innych osób lubią to
#2617 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2019 - 14:12
- Mulat lubi to
#2618 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2019 - 14:13
Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 19 wrzesień 2019 - 14:16
#2619 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2019 - 19:38
- sucks_one i xeniowy lubią to
#2620 OFFLINE