Hej,
Wędka wykonana z okazji zawodów Klubu Połączonych na dolnej Piławie. Blank otrzymaliśmy od znanego wszystkim forumowicza i zarazem bezpośredniego importera Sergiusza Kasprzaka - któremu raz jeszcze dziękuję za wsparcie.
Blank MHX z dożywotnią gwarancją producenta, wysoki moduł, akcja opisana jako fast - w moim odczuciu, przy tej konfiguracji przelotek, jest bardziej progresywny. Sznur delikatna 5tka. Uchwyt hand-made, przelotka wejściowa ze srebra niemieckiego i agatu.
Kij idzie pod młotek, a pieniądze na zagospodarowanie łowiska.
Uploaded with ImageShack.us
Chętnych do nabycia zapraszam na email: adam.obiegalko@gmail.com
3 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 07 maj 2012 - 21:13
#2 OFFLINE
Napisano 16 maj 2012 - 12:54
Adam napisz coś więcej o tej bądź co bądź nowości na naszym rynku. Rzucałeś tym cudem? Jakbyś scharakteryzował tą wędkę? Moc, ugięcie, szybkość, castability i takie tam? Czy jej pracę możesz przyrównać do czegoś ze znanych marek?
pozdr
kwiat
pozdr
kwiat
#3 OFFLINE
Napisano 16 maj 2012 - 19:47
Cześć Kwiat,
Choć mogę zabrzmieć mało obiektywnie, szczerze powiem, że to bardzo fajne blanki. Szybkie w reakcji, progresywna podczas rzutów, płynne i głębokie ugięcie, moc spora - wystarczająca by łowić duże pstrągi naszych rzek.
Rzuca się lekko, łatwo i przyjemnie. Polecałbym każdemu kto uczy się rzutów muchowych.
Ze znanych marek nasuwa mi się Dickerson 8013
Tyle ode mnie, Andrzej Zdun podsumował, że to kij do większych suchych i streamera, Chłopaki z Klubu PP chórem stwierdzili, że do nimfy za krótka
Ugięcie:
Fotka słaba aczkolwiek jakiś pogląd można sobie wyrobić.
Choć mogę zabrzmieć mało obiektywnie, szczerze powiem, że to bardzo fajne blanki. Szybkie w reakcji, progresywna podczas rzutów, płynne i głębokie ugięcie, moc spora - wystarczająca by łowić duże pstrągi naszych rzek.
Rzuca się lekko, łatwo i przyjemnie. Polecałbym każdemu kto uczy się rzutów muchowych.
Ze znanych marek nasuwa mi się Dickerson 8013
Tyle ode mnie, Andrzej Zdun podsumował, że to kij do większych suchych i streamera, Chłopaki z Klubu PP chórem stwierdzili, że do nimfy za krótka
Ugięcie:
Fotka słaba aczkolwiek jakiś pogląd można sobie wyrobić.
#4 OFFLINE
Napisano 16 maj 2012 - 21:26
dzięki
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blank, mhx
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
MJ Rod BlanksNapisany przez bartosz311287 , 26 paź 2021 blank, mjrodblanks |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank do morskiej wędki typu stickbait - prośba o pomocNapisany przez Such a Jerk... , 31 paź 2020 blank, pomoc, morski blank |
|
|
||
Hand made →
Blanki karpiowe TAC z takle24.de.Napisany przez MarcinZ , 05 paź 2019 blank, karp, tac |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank TR845-3-MHXNapisany przez Waldi , 12 wrz 2019 blank, mhx, travel |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych