Wklejam tu po raz kolejny link do łódek, które swoją budową najbardziej odwzorowują crescenta i są produkowane w pl.
http://www.gancza-yacht.pl/g-405-i.php
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 12 sierpień 2021 - 06:58
Wklejam tu po raz kolejny link do łódek, które swoją budową najbardziej odwzorowują crescenta i są produkowane w pl.
Napisano 22 październik 2021 - 11:22
4metry z małym plusem i waga 90kg... To nie może być dobry produkt
Napisano 23 październik 2021 - 10:10
Na tym kopycie to robi kilka firm.
Przy wadze lodzi 90kg. faluje podloga w slizgu.
Użytkownik Rebel64 edytował ten post 23 październik 2021 - 10:12
Napisano 15 listopad 2021 - 18:17
Napisano 16 listopad 2021 - 12:27
Pływa może ktoś łódką Silver 405 na elektryku?
5,5 km/h silnikiem 54 lbs
Użytkownik skorupa13 edytował ten post 16 listopad 2021 - 12:28
Napisano 16 listopad 2021 - 17:22
Napisano 02 grudzień 2021 - 21:11
Z
Z całym szacunkiem kolego ale 4m i 90kg szkoda pieniędzy i życia.
Napisano 03 grudzień 2021 - 02:37
Napisano 03 grudzień 2021 - 02:42
Napisano 03 grudzień 2021 - 10:49
Napisano 03 grudzień 2021 - 17:39
A podzieli się ktoś opinią o Zodiak 400 ? Wygląda fajnie
Fotka na wodzie z silnikiem dziobowym całkiem jak River Fox
Napisano 04 grudzień 2021 - 11:54
Ja mam taką łódkę i z czystym sumieniem polecam, bardzo stabilna na wodzie, dobrze wykonana.na silniku 4km w dwie osoby płynie 10-11km/h. łowiąc na casting staje na tylnych bakistach i łódź dalej stoji stabilne.
https://www.olx.pl/d...67-IDHCyay.html
Napisano 04 grudzień 2021 - 13:18
Jak z jakością wykonania? Wykonczenie wnętrza bakist itp?
Własnie,jak z tymi szczegółami .
Napisano 04 grudzień 2021 - 15:59
Jak z jakością wykonania? Wykonczenie wnętrza bakist itp?
Napisano 04 grudzień 2021 - 16:00
Napisano 07 grudzień 2021 - 18:03
Podepnę się do tematu i poproszę o opinię na temat łódki ze zdjęć /fishing 440 INKAS/, mam możliwość kupna, jeszcze nie wiadomo za jaką cenę. Sam pływam starą "Wanda" jestem zadowolony lecz z racji że jest to pancerna konstrukcja, posiada swoją wagę a czas leci nieubłaganie /sił ubywa/ pomyślałem że może dobrze byłoby wymienić na coś lekkiego /aluminium 90 kg/. Jeżeli ktokolwiek pływał proszę o opinie i ewentualnie informację, sugestie co do wartości takiej łajby. Widać że dno było dwa razy spawane, naprawiane. Z góry dziękuję za opinie i porady
Napisano 08 grudzień 2021 - 10:11
Z tego, co widzę to prawie identyko z Linder Fishing 440.
Lindera posiadam. Do moich zastosowań Warta i jeziora daje znakomicie radę.
Slipowanie to jest pestka.
Podepnę się do tematu i poproszę o opinię na temat łódki ze zdjęć /fishing 440 INKAS/, mam możliwość kupna, jeszcze nie wiadomo za jaką cenę. Sam pływam starą "Wanda" jestem zadowolony lecz z racji że jest to pancerna konstrukcja, posiada swoją wagę a czas leci nieubłaganie /sił ubywa/ pomyślałem że może dobrze byłoby wymienić na coś lekkiego /aluminium 90 kg/. Jeżeli ktokolwiek pływał proszę o opinie i ewentualnie informację, sugestie co do wartości takiej łajby. Widać że dno było dwa razy spawane, naprawiane. Z góry dziękuję za opinie i porady
Napisano 08 grudzień 2021 - 13:30
Slipowanie w ten sposób to nie dla każdego, gratulacje, pięknie pokazane. A jak bliżej przyjrzałem się tabliczce to jest nazwa Lars Goran Linder AB to zapewne jakaś wcześniejsza wersja, nie wiadomo ile to ma lat. Napisz na podstawie własnego doświadczenia co zmieniłbyś lub co poprawił w łódce.
Użytkownik wiwo edytował ten post 08 grudzień 2021 - 13:45
Napisano 09 grudzień 2021 - 09:02
To jest typowa łódka na rzeki czy jeziora. Na falach daje radę. Wrażliwa na podmuch wiatru z boku. Fajnie pływa na elektyku - 7 km/h. Dobrze na wiosłach.
Wada - nie ma schowków. Poza tym super. Jak dla mnie. Wiem, że są lepsze łódki, ale do tych zastosowań, o których pisałem wystarcza w zupełności.
Slipowanie w ten sposób to nie dla każdego, gratulacje, pięknie pokazane. A jak bliżej przyjrzałem się tabliczce to jest nazwa Lars Goran Linder AB to zapewne jakaś wcześniejsza wersja, nie wiadomo ile to ma lat. Napisz na podstawie własnego doświadczenia co zmieniłbyś lub co poprawił w łódce.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych