W Romane celowałem juz jakis czas. Chciałbym jednak 2-plaszczowa lodz, a romany w większości dostępne sa 1-płaszczowe. Widziałem 2-plaszczowa ale cena zabijała...
A co sądzicie o takiej lodzi http://allegro.pl/sh...6110054414.html ?
Jak przedmówca ptychoo, odpuściłbym sobie tą całą antilę (antila kętrzyn), 3 lata temu kupiłem delfina 390, trochę w ciemno, skusiła mnie cena, 3400 za łodź 3,9m, faktycznie łódź ma może ze 3,6m, koleś liczy chyba do długości wysuniętą windę kotwiczną, a i tu mierząc skrajne punkty wychodziło 3,80m max, miał być odpływ wody z wewnątrz i zewnątrz był tylko z wewnątrz(międzyburtowy), reklamacja przy transporcie 500km nie wchodziła zbytnio w grę, podłoga strasznie się ugina, wolę nie wiedzieć co jest w środku, pewnie jakaś pianka żłopiąca wodę, która po kilku miesiącach oklapła, w zwiazku z czym zaczęła pękać podłoga od środka, spiąlem i załatałem żywicą, na razie spokój, a do sroka dociąłem płyty ze sklejki , przymajmniej teraz mam płaską podłogę, przydatne przy fotelach;)
w środku między burtami butelki po coli, okryłem przypadkowo, uszczelniając przepuszczający korek spustowy, o relingi lepiej zbytnio się nie opierać, bo może się niechcący pęknąć, jak to miało miejsce u mnie, to tyle po krótce,
Drugi raz nie kupiłbym, lepiej dołożyć ten 1-2tys i kupić coś sprawdzonego, Pozdrawiam