Jako że jestem tu nowy, pierw powitam się ze wszystkimi zafascynowanymi rodbuildingiem:) Czołem Chłopaki!
Już kilka patyków złożyłem i obecnie przymierzam się do czegoś bardzo szybkiego a zarazem mocnego, ciężkie gumy pod sandała. Wpadł mi w oko Hers SLR7625-2. Dlaczego tak mocny? Bo łowię na Wiśle i najczęściej używam 25-35g główek, czasem też trzeba więcej. I tu mam parę pytań do Kolegi @mrWhite7. Wiem że masz ślicznego Hers'a 17lbs i już zdążyłem poczytać o nim. Ja natomiast potrzebuję krótszego badyla bo łowię z pontonu. Ale mniejsza o to. Bardziej zastanawiam się nad zbrojeniem.W grę wchodzi tylko KR, polubiłem ten system na moich MHX'ach. Tylko coś pisałeś że te blanki trzeba zbroić lekko aby były jak najszybsze na czym bardzo mi zależy. Mój MB844-2MHX ma 25H, 12H, 8M, 7L, 5x 6KT i 6 MN, pełen SIC i osobiście uważam że nie jest to lekkie zbrojenie choć było proponowane przez jedną pracownię. Może byś napisał w jakie przelotki Ty swojego uzbroiłeś? Albo coś innego zaproponował? Z góry dzięki!
Tomek