https://wedkuje.pl/na-rybach/25685 Celebryta 'pełno gembo'
Celebryci wędkarscy a przepisy
#121 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2021 - 00:13
- Alexspin lubi to
#122 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2021 - 14:14
- Niusio99 i md30 lubią to
#123 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2021 - 08:30
Drużno zaskakuje. Dziwne te wiatry tam są, że nie potrzeba wioseł czy elektryka i dryfować po grążelach z wiatrem i pod wiatr.
Panowie chyba jakieś supermoce mają, nie żebym zazdrościł ale to chyba od tej "dziesiątki".
#124 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2021 - 08:50
Dwie uwagi. Silnik osiem koni i prowadzenie linki prawie wzdłuż osi kija co powoduje mniejsze czucie i gorzej się zacina - moim zdaniem rzecz jasna.
#125 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2021 - 09:28
Drużno zaskakuje. Dziwne te wiatry tam są, że nie potrzeba wioseł czy elektryka i dryfować po grążelach z wiatrem i pod wiatr.
Panowie chyba jakieś supermoce mają, nie żebym zazdrościł ale to chyba od tej "dziesiątki".
Banda amatorów, kręcić filmiki potrafią, z wpinaniem szczupaków jak u uczniaka. Do tego pływanie na spalinie nie w torze wodnym. Dramat! Dramat! Dramat!
Użytkownik Matteoo edytował ten post 30 wrzesień 2021 - 09:28
- Houdini i Alexspin lubią to
#126 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2021 - 09:34
Dlaczego wciąż promujecie tych ludzi?
Nie wiecie, że w reklamie liczy się "aby mówili", nie ważne co?
- Friko, coma, cyprys19 i 3 innych osób lubią to
#127 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2021 - 10:44
Ważne, żeby nie przekręcali nazwiska
- Friko, korol, przemo_w i 1 inna osoba lubią to
#128 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2021 - 20:55
Dwie uwagi. Silnik osiem koni i prowadzenie linki prawie wzdłuż osi kija co powoduje mniejsze czucie i gorzej się zacina - moim zdaniem rzecz jasna.
Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-)
#129 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2021 - 22:13
Co się łowi na gówno ? Andrzej napisał tylko jakie jest jego zdanie... co w tym złego Czesławie?Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-)
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Użytkownik Tomasz eS edytował ten post 30 wrzesień 2021 - 22:14
#130 OFFLINE
Napisano 01 październik 2021 - 02:10
kiedyś byłem mały, miałem może z 7 lat, lubiłem oglądać jakieś dziwne programy i filmy, które czasami puszczano w reżimowej telewizji.....Kaczyńskiego nie dałem rady wytrzymać dłużej niż do chwili przełączenia na drugi z dostępnych kanałów (i chyba niewiele się zmieniło), ale już Woody Allen mnie ciekawił.....któregoś razu puszczono film zupełnie bez sensu, na początku wypadek jakiegoś autokaru i wszyscy giną
no a później cała obsada filmu i autokaru trafia do jakiegoś nieba i piekła, z tym, że jak się okazuje z retrospekcji, do nieba poszli ci gorsi, do piekła bardziej święci.....tak wynikało z krótkich scenek z poprzedniego życia......bo każdy miał okazję te swoje grzeszki i inne dobre uczynki zobaczyć w jakimś telewizorze czy na innym ekranie, nie pamiętam szczegółów
tak więc ja bym nieco uważał, być może te nasze niby fachowe obchodzenie się z katowanymi zwierzętami nieludzkimi nie jest takie fachowe, gdyby to ktoś nagrał i nam pokazał, mogłoby się okazać, że mielibyśmy czego się wstydzić.....słowem......słaby ten temat
Użytkownik cristovo edytował ten post 01 październik 2021 - 02:14
- Mysha, konopaa i karkoszek lubią to
#131 OFFLINE
Napisano 01 październik 2021 - 08:13
kiedyś byłem mały, miałem może z 7 lat, lubiłem oglądać jakieś dziwne programy i filmy, które czasami puszczano w reżimowej telewizji.....Kaczyńskiego nie dałem rady wytrzymać dłużej niż do chwili przełączenia na drugi z dostępnych kanałów (i chyba niewiele się zmieniło), ale już Woody Allen mnie ciekawił.....któregoś razu puszczono film zupełnie bez sensu, na początku wypadek jakiegoś autokaru i wszyscy giną
no a później cała obsada filmu i autokaru trafia do jakiegoś nieba i piekła, z tym, że jak się okazuje z retrospekcji, do nieba poszli ci gorsi, do piekła bardziej święci.....tak wynikało z krótkich scenek z poprzedniego życia......bo każdy miał okazję te swoje grzeszki i inne dobre uczynki zobaczyć w jakimś telewizorze czy na innym ekranie, nie pamiętam szczegółów
tak więc ja bym nieco uważał, być może te nasze niby fachowe obchodzenie się z katowanymi zwierzętami nieludzkimi nie jest takie fachowe, gdyby to ktoś nagrał i nam pokazał, mogłoby się okazać, że mielibyśmy czego się wstydzić.....słowem......słaby ten temat
Jednym zdaniem... Kiedyś byłem mały, ale fobie zostały...
- coma, Krzysiu i Alexspin lubią to
#132 OFFLINE
Napisano 01 październik 2021 - 17:36
Skąd wiesz że 8KM silni to że ktoś tak powiedział,a każdy łowi jak mu wygodniej i tyle przecież jeden lubi na jerki inny na gówno i co z tego, pochwalcie się trochę swoimi filmami zdobyczami mistrzowie :-)
Wystarczyło jedno zdanie i już wiadomo z kim mamy do czynienia.
- Alexspin i luk_gda lubią to
#133 OFFLINE
Napisano 01 październik 2021 - 18:07
Poluzuj trochę sznureczek od czapeczki.
- Alexspin i luk_gda lubią to
#134 OFFLINE
Napisano 01 październik 2021 - 23:13
Polecam tego Pana, Anty celebrytę na Rozluźnienie
https://www.youtube....h?v=xRzhOJpOkTY
Użytkownik Lokityrem edytował ten post 01 październik 2021 - 23:15
#135 OFFLINE
Napisano 02 październik 2021 - 10:05
widać że normalny prawy gość, a nie jak ta reszta celebrytów ,łyse węże,ch..je muje dzikie węże
#136 OFFLINE
Napisano 04 październik 2021 - 10:48
Co masz do #Łysego Węża? Życzę Ci takiej wiedzy i umiejętności jej przekazywania. Dopiero gdy ją osiągniesz, albo choćby zbliżysz się, podejmij krytykę, ale konstruktywną.
Użytkownik Alexspin edytował ten post 04 październik 2021 - 10:50
- MaleX, Hesher, BOB i 6 innych osób lubią to
#137 OFFLINE
Napisano 04 październik 2021 - 13:58
widać że normalny prawy gość, a nie jak ta reszta celebrytów ,łyse węże,ch..je muje dzikie węże
też nie rozumiem tej niechęci do Kamila
- Alexspin i md30 lubią to
#138 ONLINE
Napisano 05 październik 2021 - 06:43
Ja chyba żyje w innym świecie , nic takiego nie zauważyłem.
#139 OFFLINE
Napisano 05 październik 2021 - 06:52
Ja chyba żyje w innym świecie , nic takiego nie zauważyłem.
Proszę bardzo:
#140 OFFLINE
Napisano 05 październik 2021 - 08:10
- TomekSudety, MajKar i Alexspin lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych