W którym miejscu ten marketing? W tym, że chce odkupić swoje winy, bo łowi, czy reklamuje jakieś glinianki i inne komercja?Hehe, marketing jak zwykle pierwsza klasa a naiwni wierzą w dobre intencje
Celebryci wędkarscy a przepisy
#181 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2022 - 06:24
#182 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2022 - 07:07
W którym miejscu ten marketing? W tym, że chce odkupić swoje winy, bo łowi, czy reklamuje jakieś glinianki i inne komercja?
Serio "marketing" kojarzysz tylko z reklamowaniem czegokolwiek? dobry PR'owy film dla odwrócenia uwagi. Temat łatwy do sprzedania i jak widać pozyskania uwagi bo faktycznie boli Nas. wszystkich. Jednak tu nie chodzi o to o czym się mówi, ale kto mówi.
#183 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2022 - 10:27
Nie chcę się chwalić i nie o to mi chodzi w moim wpisie.
Tydzień przed świętami na Warszawskiej Wiśle rzut po rzucie złowiłem szczupaka 92 i 69 cm ( w takiej kolejności ).
Celem był sandacz więc fart że nie przegryzły przyponu 0,50 fluo.
Jak dla mnie jednak WARTO kupić pozwolenie i chodzić nad Królową bo nie wiadomo co siądzie na kiju.
Może to był fart ale jak by mnie tam nie było to by go nie było.
A czym innym jest właśnie nasze wędkarstwo jak zlepkiem kilku czynników gdzie najważniejszy właśnie jest fart ( tu i o tej godzinie ).
Żeby nie było, nie jestem za PZW.
A kiedy miałeś wcześniej takiego farta?
#184 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2022 - 10:46
A kiedy miałeś wcześniej takiego farta?
Ostatnio takiego nie pamiętam ale jak bym nie był na Wiśle to bym nie połowił.
#185 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2022 - 10:50
Ostatnio takiego nie pamiętam ale jak bym nie był na Wiśle to bym nie połowił
Raz w życiu to i przypadkowy wpi....l można zarobić
- Pawgas i Thomas-xXx lubią to
#186 OFFLINE
Napisano 09 styczeń 2022 - 19:27
A przestań, bo PR powstał wiele lat po powstaniu "marketingu" w twoim mniemaniu i chodziło mi o to, czy krytycy wiedzą o czym piszą...Serio "marketing" kojarzysz tylko z reklamowaniem czegokolwiek? dobry PR'owy film dla odwrócenia uwagi. Temat łatwy do sprzedania i jak widać pozyskania uwagi bo faktycznie boli Nas. wszystkich. Jednak tu nie chodzi o to o czym się mówi, ale kto mówi.
#187 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2022 - 08:13
W którym miejscu ten marketing? W tym, że chce odkupić swoje winy, bo łowi, czy reklamuje jakieś glinianki i inne komercja?
Za jakiś czas wyskoczy z ofertą wyjazdów wędkarskich
#188 ONLINE
Napisano 10 styczeń 2022 - 23:14
- OloPe, cobrax i ASAPfishing lubią to
#189 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2022 - 23:44
- cobrax lubi to
#190 OFFLINE
Napisano 22 maj 2022 - 20:34
Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość. Z kanału o łowieniu, zrobił się kanał o promocjach w sklepie.
Słabo to wygląda...
Ceny również zaporowe, ale to wolny rynek. Każdy kupuje gdzie chce, aczkolwiek po pierwszych zakupach tam i cenach... Odpuściłem.
- Biesan i xyzzvpc lubią to
#191 OFFLINE
Napisano 22 maj 2022 - 21:05
W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu.Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość. Z kanału o łowieniu, zrobił się kanał o promocjach w sklepie.
Słabo to wygląda...
Ceny również zaporowe, ale to wolny rynek. Każdy kupuje gdzie chce, aczkolwiek po pierwszych zakupach tam i cenach... Odpuściłem.
Użytkownik ŻoliborzFishingTeam edytował ten post 22 maj 2022 - 21:06
- psychowobsy lubi to
#192 OFFLINE
Napisano 22 maj 2022 - 21:47
W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu.
Moim zdaniem nie cały YT to shit. Da się znaleźć jeszcze kilka ciekawych propozycji jak choćby filmidła od chłopaków z Wild Fish Stories.
Też tam się przewija lokowanie, ale i tak przyjemnie się ogląda.
Bartek Burski z BB Custom też ciekawie kręci - również moja opinia.
- Mysha i Wild Fish lubią to
#193 OFFLINE
Napisano 23 maj 2022 - 09:24
Ostatnio właśnie i mnie zaczęła irytować bardzo postawa kanału sklepu zadzior.pl więcej tam reklam sprzętu i promocji niż merytoryki łowienia z której można wyciągnąć lekcje na przyszłość.
Nie to żebym ich bronił czy tez tlumaczył ale chyba właśnie po to został założony kanał sklepu żeby informować o nowych produktach i aktualnych promocjach.
#194 OFFLINE
Napisano 23 maj 2022 - 10:17
Nie to żebym ich bronił czy tez tlumaczył ale chyba właśnie po to został założony kanał sklepu żeby informować o nowych produktach i aktualnych promocjach.
Raczej kanał Sebastian Kowalczyk*. O to mi chodziło dokładnie Kanał powstał, zanim założył sklep.
#195 OFFLINE
Napisano 23 maj 2022 - 17:14
W ostatnim czasie wedkarski Youtube w PL to kompletne gówno lagodnie mówiąc. Szkoda czasu.
To Twoje zdanie i jesteś w mniejszości (żeby było jasne ja też), taki jest poziom bo oglądający takich produkcji szukają. Ludzi interesuje tylko podanie gotowca na talerzu, jak złowić to , jak złowić tamto.
Moim zdaniem nie cały YT to shit. Da się znaleźć jeszcze kilka ciekawych propozycji jak choćby filmidła od chłopaków z Wild Fish Stories.
Też tam się przewija lokowanie, ale i tak przyjemnie się ogląda.
Bartek Burski z BB Custom też ciekawie kręci - również moja opinia.
Zwróćcie uwagę na poziom wyświetleń chłopaki robią świetne filmy podszyte czymś głębszym ale przeciętnego oglądacza to nie interesuje, ich interesuje jak złowić pstrąga na Myczkowcach albo okonia na raczki a szczytem chyba jest sandacz na gumę
W Polsce nie sprzedają się filmy z podróży, on tam nie pojedzie więc po co to oglądać, albo nie kupi wędki od Bartka bo za droga to po co tracić czas...
- wujek, Marcin Rafalski, Wisni@ i 6 innych osób lubią to
#196 OFFLINE
Napisano 23 maj 2022 - 19:39
To Twoje zdanie i jesteś w mniejszości (żeby było jasne ja też), taki jest poziom bo oglądający takich produkcji szukają. Ludzi interesuje tylko podanie gotowca na talerzu, jak złowić to , jak złowić tamto.
Zwróćcie uwagę na poziom wyświetleń chłopaki robią świetne filmy podszyte czymś głębszym ale przeciętnego oglądacza to nie interesuje, ich interesuje jak złowić pstrąga na Myczkowcach albo okonia na raczki a szczytem chyba jest sandacz na gumę
W Polsce nie sprzedają się filmy z podróży, on tam nie pojedzie więc po co to oglądać, albo nie kupi wędki od Bartka bo za droga to po co tracić czas...
Włączyłem kanał Wild Fish Stories… ALE TO JEST DOBRE!!!
- Mysha i Dano. lubią to
#197 OFFLINE
Napisano 24 maj 2022 - 10:44
To jest straszne, że takie produkcje jak Wild Fish, są "towarem" niszowym...
- Gadget, rózgaś i Niusio99 lubią to
#198 OFFLINE
Napisano 24 maj 2022 - 12:00
- brzoza, gulf, coma i 1 inna osoba lubią to
#199 OFFLINE
Napisano 24 maj 2022 - 12:20
A mnie interesują właśnie egzotyczne wyprawy/gatunki.
Na naszym podwórku (yt/prasa wędkarska) nie potrafię znaleźć nic ciekawego.
Najbardziej odpycha mnie mierne łowienie połączone z lokowaniem miernych produktów i kiepską zdolnością do wysławiania się...
#200 OFFLINE
Napisano 24 maj 2022 - 12:36
Zrobiłem to samo. Świetne filmy.Włączyłem kanał Wild Fish Stories… ALE TO JEST DOBRE!!!
Dzięki Panowie za pokazanie tego kanału 🍻
- Mysha i Dano. lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych