Warszawska i podwarszawska Wis艂a
#4261 OFFLINE
Napisano 22 maj 2017 - 10:09
#4262 OFFLINE
Napisano 22 maj 2017 - 10:14
Je艣li m贸wisz o prawym brzegu to kiedy艣 tam mikroklenia wyrwa艂em xD przy normalnym stanie wody pod t膮 opask膮 jest odnoga oddzielona od g艂贸wnego nurtu do艣膰 konkretn膮 piaszczyst膮 wysp膮.Ostatnio jak tam by艂em woda by艂a jeszcze do艣膰 wysoka i wyspa byla pod wod膮.
Mi chodzi o brzeg po stronie EC siekierkach a pytam bo chodz臋 tam ju偶 d艂u偶szy czas i w sumie nurt bardzo silny, rynna przy brzegu ale efekty nie takie jak bym chcia艂. Mo偶e kto艣 ma co艣 ciekawego do powiedzenia to tutaj albo na priv mog臋 si臋 podzieli膰 spostrze偶eniami
U偶ytkownik zator edytowa艂 ten post 22 maj 2017 - 10:18
#4263 OFFLINE
Napisano 22 maj 2017 - 10:19
Podwarszawski sporo w g贸r臋 od Siekierkowskiego.Kt贸ry to b臋dzie nowy odcinek? Kto艣 wogole lowil na opasce przy drutach wysokiego napi臋cia przy siekierkach, w sumie to za drutami id膮c z nurtem
Wys艂ane z mojego Sony Xperia za pomoc膮 Taptalka
#4264 OFFLINE
Napisano 22 maj 2017 - 16:20
#4265 OFFLINE
Napisano 22 maj 2017 - 17:14
#4266 OFFLINE
Napisano 22 maj 2017 - 20:26
Nie ma co wybrzydza膰, 60 to ju偶 granica przyzwoito艣ci...u mnie przedszkolak 40cm. Znalaz艂em fajn膮 przykos臋 na pe艂en zasi臋g z miejsca gdzie si臋 czai艂em. Niestety 1,5h ob艂awiania tej miejsc贸wki r贸偶nymi cudami przynios艂y tylko tego szkraba i....obcink臋 szczupaka...
Na wodzie martwo.
Pozdrawiam,
malcz
#4267 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 08:17
Mi chodzi o brzeg po stronie EC siekierkach a pytam bo chodz臋 tam ju偶 d艂u偶szy czas i w sumie nurt bardzo silny, rynna przy brzegu ale efekty nie takie jak bym chcia艂. Mo偶e kto艣 ma co艣 ciekawego do powiedzenia to tutaj albo na priv mog臋 si臋 podzieli膰 spostrze偶eniami
Je艣li chodzi o okolice drut贸w wysokiego napi臋cia to mo偶esz liczy膰 si臋 na bolka. Na sandacza czy suma nie nastawiaj si臋 bo przyzerujesz co nie znaczy, 偶e tych ryb tam nie ma. Jak masz jakie艣 konkretne pytania to pisz.
U偶ytkownik pioo edytowa艂 ten post 23 maj 2017 - 08:19
#4268 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 11:22
Kto艣 ju偶 pr贸bowa艂 w tym roku Wis艂臋 nad Wyspach Zawadowskich? Ob贸rki, Ciszyca, uj艣cie Jeziorki do Wis艂y? W zesz艂ym roku straszna piaskownica tam by艂a mo偶e teraz wy偶sza woda co艣 pozmienia艂a cho膰 nie s膮dz臋.
- malcz lubi to
#4269 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 12:01
#4270 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 12:20
Kto艣 ju偶 pr贸bowa艂 w tym roku Wis艂臋 nad Wyspach Zawadowskich? Ob贸rki, Ciszyca, uj艣cie Jeziorki do Wis艂y? W zesz艂ym roku straszna piaskownica tam by艂a mo偶e teraz wy偶sza woda co艣 pozmienia艂a cho膰 nie s膮dz臋.
Wczoraj by艂em powy偶ej Deb贸wki - przy tym stanie wody kilka fajnych miejsc贸wek, ale to kwestia 2-3 dni i po frytkach.
Nad wod膮 martwo - nie widzia艂em ani jednego ataku bolka, ani innej aktywno艣ci powierzchniowej moich potencjalnych "ofiar". Z艂owi艂em jednego czterdziestaka, a szczup艂y pozbawi艂 mnie Hermesa.
Dzisiaj jad臋 na jeden z odcink贸w kt贸ry wymieni艂e艣, od paru lat co roku pomimo pustyni ryby tam mia艂em....dam zna膰.
Jedno jest pewne - komar贸w nad wod膮 jest po prostu tabun.
U偶ytkownik malcz edytowa艂 ten post 23 maj 2017 - 12:25
#4271 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 13:22
Dzisiaj jad臋 na jeden z odcink贸w kt贸ry wymieni艂e艣, od paru lat co roku pomimo pustyni ryby tam mia艂em....dam zna膰.
To skrobnij co i jak. Tak si臋 zastanawiam czy te偶 nie wyskoczy膰 ale te miejsc贸wki to tak z doskoku s膮 ci臋偶kie. Trzeba tam wiele wypad贸w by wytypowa膰 dobry odcinek a ja go znam s艂abo. Zazwyczaj zaczyna艂em na wysoko艣ci stadniny koni i szed艂em w lewo b膮d藕 prawo do Jeziorki. Wysokie skarpy momentami i ci臋偶ko z podej艣ciem do wody.
#4272 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 13:48
To skrobnij co i jak. Tak si臋 zastanawiam czy te偶 nie wyskoczy膰 ale te miejsc贸wki to tak z doskoku s膮 ci臋偶kie. Trzeba tam wiele wypad贸w by wytypowa膰 dobry odcinek a ja go znam s艂abo. Zazwyczaj zaczyna艂em na wysoko艣ci stadniny koni i szed艂em w lewo b膮d藕 prawo do Jeziorki. Wysokie skarpy momentami i ci臋偶ko z podej艣ciem do wody.
Tak, masz racj臋 - znam te miejsca do艣膰 dobrze i rzeczywi艣cie z doskoku s膮 ci臋偶kie. Na koniach nie po艂owi艂em ju偶 ze 3 albo 4 lata.
Dam zna膰 wieczorem czy co艣 si臋 dzia艂o.
#4273 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 16:57
U偶ytkownik Qcyk edytowa艂 ten post 23 maj 2017 - 17:16
#4274 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 20:18
Ja dzisiaj pojecha艂em na szuka膰 bolk贸w w nowej miejsc贸wce, a znalaz艂em kleniowe przedszkole.
7 ryb na brzegu, drugie tyle spad艂o. 呕a艂uj臋, 偶e nie by艂em tam wczoraj - prz 20 cm wy偶szej wodzie mog艂y si臋 kr臋ci膰 grubaski - a tak najwi臋kszy mia艂 jakie艣 35 cm..
- malcz lubi to
#4275 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 21:05
#4276 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 21:17
Dzisiaj jeden taki na oko po 50-ce jeden wystrza艂 woblera i jak to zwykle bywa wi臋kszy spad艂 po tym jak 偶y艂ka zapl膮ta艂a mi si臋 w palec grzebalec :-D Ju偶 by艂 fajny... Wszystkie akcje na 7cm wobler ze sterem wychodz膮cy z do艂ka na 偶wirow膮 艂aszk臋
Daniel czy Ty jeste艣 jakim艣 zawodnikiem MMA? Jak noga nie w szynie to jaka艣 operacja, jak nie operacja to palec w szynie... Szachy Daniel! To jest bezpieczne!
- ezehiel lubi to
#4277 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 21:30
Ja dzisaj 艂owi艂em pierwszy raz w stolicy. Jeden bolek lekko ponad 50. Postaram sie czesto zagl膮dac do tematu
#4278 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 21:45
U mnie na Otwockim odcinku ostatni tydzie艅 by艂 bardzo dobry , sporo przedszkola 20-45cm , ale i dwa nadaj膮ce na zdj臋cie si臋 trafi艂y
66 cm
72 centy , nowa zyci贸wka
Nie zamieszczamy zdj臋膰 z gripem.
U偶ytkownik milupa edytowa艂 ten post 24 maj 2017 - 12:23
- SpinDoktor lubi to
#4279 OFFLINE
Napisano 23 maj 2017 - 23:17
Kolego @seba1994, ryby 艂adne ale na tym forum nie wstawia si臋 zdj臋膰 ryb podwieszonych na chwytaku.
- B艂achy lubi to
#4280 OFFLINE
Napisano 24 maj 2017 - 05:28
Daniel czy Ty jeste艣 jakim艣 zawodnikiem MMA? Jak noga nie w szynie to jaka艣 operacja, jak nie operacja to palec w szynie... Szachy Daniel! To jest bezpieczne!
Eeee nie Chyba po prostu mam niefart Pr贸bowa艂em szach贸w ale to nie dla mnie
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 8
1 u偶ytkownik贸w, 7 go艣ci, 0 anonimowych
-
Rexxx