Widzę Panowie ,że nie tylko ja się z tym spotykam Trzeba się zaopatrzyc w czapkę niewitkę i łowić widmo ryby
Pozdrawiam !
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 listopad 2017 - 19:31
Widzę Panowie ,że nie tylko ja się z tym spotykam Trzeba się zaopatrzyc w czapkę niewitkę i łowić widmo ryby
Pozdrawiam !
Napisano 14 listopad 2017 - 23:24
Napisano 15 listopad 2017 - 00:25
Napisano 15 listopad 2017 - 00:33
Ty to już Wojtek nudny jesteś...
Napisano 15 listopad 2017 - 10:09
Ty to już Wojtek nudny jesteś...
Napisano 15 listopad 2017 - 10:35
Hej!
Z tego co pamiętam nie łowisz na cykady?
Niestety butne podejście wędkarzy (na całe szczęście nie wszystkich) nad warszawskimi wodami jest nader częste. Podobne sytuacje mnożą się na opaskach, główkach, rafach itp.
Trudno nazwać podobnych osobników inaczej. Kilka lat wstecz nie było podobnych problemów, wody było tyle samo, a wędkarzy nie było mniej Jeśli ktoś nie może obejść drugiego wędkarza łukiem, lub poprostu zapytać, czy może ustawić się w pobliżu, to w moim mniemaniu albo jest ignorantem albo chamem (i raczej jest to smutne aniżeli nudne)
W tym kontekście zgadzam się w 100%. Jednak zdanie "naucz chama w mieście żyć" miało dla mnie także inny kontekst. Może źle się zrozumieliśmy
Napisano 15 listopad 2017 - 10:50
W tym kontekście zgadzam się w 100%. Jednak zdanie "naucz chama w mieście żyć" miało dla mnie także inny kontekst. Może źle się zrozumieliśmy
Napisano 16 listopad 2017 - 16:19
Napisano 16 listopad 2017 - 17:16
Masz może namiary GPS ?Wczoraj na wysokości gdańskiego miałem pięknego sandacza na gumę P Janusza płoć
Ryba wyszła pod nogi i uderzyła ale tak zaciąłem ze guma wyładowała za plecami . Rybę oceniam na 80+
Napisano 16 listopad 2017 - 17:36
Napisano 16 listopad 2017 - 17:53
Haha bardzo dobra odpowiedź. Już widzę jutro tych żądnych rybiego białka zapaleńców na gdańskim.
Użytkownik JunakFlyFishing edytował ten post 16 listopad 2017 - 17:53
Napisano 16 listopad 2017 - 20:10
Napisano 16 listopad 2017 - 20:46
Napisano 16 listopad 2017 - 20:55
Napisano 16 listopad 2017 - 22:38
Napisano 17 listopad 2017 - 11:03
A ja wczoraj wieczorem miałem kontrolę SSR Trzech bardzo miłych panów , grzecznie okazało mi swoje identyfikatory i poprosiło o zezwolenie . Szok pierwszy raz od 3 lat :)Muszę przyznac ,że byłem bardzo zaskoczony - pozytywnie , podejściem Panów - bardzo miło kulturalnie z finalnym podziękowaniem i życzeniem dobrych połowów .
Można ?! Oczywiście ,że można być kulturalnym kontrolnym
Pozdrawiam i życzę sobie oraz innym coraz więcej takich kontroli
Napisano 17 listopad 2017 - 11:28
A ja wczoraj wieczorem miałem kontrolę SSR Trzech bardzo miłych panów , grzecznie okazało mi swoje identyfikatory i poprosiło o zezwolenie . Szok pierwszy raz od 3 lat :)Muszę przyznac ,że byłem bardzo zaskoczony - pozytywnie , podejściem Panów - bardzo miło kulturalnie z finalnym podziękowaniem i życzeniem dobrych połowów .
Można ?! Oczywiście ,że można być kulturalnym kontrolnym
Pozdrawiam i życzę sobie oraz innym coraz więcej takich kontroli
Może SSR z mojego koła. Są dość aktywni. Głownie prawa strona Wisły okolice mostu Siekierkowskiego i poniżej.
Napisano 17 listopad 2017 - 11:35
Tydzień temu miałem kontrolę SSR w okolicach Nadbrzeża...
Też pierwszą od ... nie pamiętam kiedy....
Kulturka pełna, dwóch Panów i Pani... szczenę ze zdziwienia zbierałem z gleby ze 2 dni
Dobrze, dobrze ... oby częściej
Napisano 18 listopad 2017 - 10:29
Napisano 18 listopad 2017 - 14:17
Przy Grota z okazji roku Wisły ustawiono zakazy ruchu:-) Od rana kontrole Straży Miejskiej. Przez ostatnich kilkanaście lat nie przeszkadzało nikomu parkowanie w okolicach mostu, to musiał się znaleźć urzędnik z inicjatywą.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych