Skocz do zawarto艣ci

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj si臋 lub Zarejestruj by otrzyma膰 pe艂en dost臋p do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDA呕 GARA呕OWA - 2025
Po raz dziesi膮ty spotkamy si臋 na wyprzeda偶y gara偶owej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a ko艅czymy o 15:00). Dla publiczno艣ci (os贸b kupuj膮cych) wej艣cie b臋dzie jak zawsze bezp艂atne i bez 偶adnych ogranicze艅. Ostatni gara偶 by艂 jednym z najbardziej udanych je艣li chodzi o ilo艣膰 kupuj膮cych a na X jubileuszowym planujemy podbi膰 rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolik贸w dla sprzedaj膮cych -> Wyprzeda偶 gara偶owa - rezerwacja stolik贸w

Zdj臋cie

Warszawska i podwarszawska Wis艂a

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
12701 odpowiedzi w tym temacie

#5961 OFFLINE   spinox

spinox

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 52 post贸w
  • Lokalizacjamultikonto u偶ytkownika @bumech
  • Imi臋:Arek

Napisano 14 czerwiec 2018 - 07:36

wyiera si臋 kto艣 z koleg贸w w week w okolice mostu 艢l膮sko-D膮browskiego lub KS "Sp贸jnia"?

#5962 OFFLINE   harp

harp

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 566 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 14 czerwiec 2018 - 09:22

Zarybienie kleniem tak jak pisa艂em o 12. Mnie niestety raczej nie b臋dzie. Praca.

#5963 OFFLINE   spinox

spinox

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 52 post贸w

Napisano 15 czerwiec 2018 - 20:50

by艂 kto艣 dzi艣 na naszej Wi艣le? jaki  stan wody?

#5964 OFFLINE   harp

harp

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 566 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 15 czerwiec 2018 - 22:57

Kto by艂 na zarybieniu kleniem? Jak posz艂o? Du偶o rybek?

#5965 OFFLINE   SpinDoktor

SpinDoktor

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 183 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 15 czerwiec 2018 - 23:06

Pr贸bowa艂em by膰. My艣la艂em 偶e odb臋dzie si臋 to w tym samym miejscu co ostatnie zarybianie sumem. By艂em ok. 12:30 nie spotka艂em nikogo...

#5966 OFFLINE   spinox

spinox

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 52 post贸w

Napisano 16 czerwiec 2018 - 06:32

Pr贸bowa艂em by膰. My艣la艂em 偶e odb臋dzie si臋 to w tym samym miejscu co ostatnie zarybianie sumem. By艂em ok. 12:30 nie spotka艂em nikogo...

to dobrze  偶e  zatrzyma艂o  m,nie  sprawy poza Waw膮 bo te偶 si臋  wybiera艂em

#5967 OFFLINE   harp

harp

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 566 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 16 czerwiec 2018 - 12:22

O 12.30 mog艂o ju偶 nikogo nie by膰. Tu czas ma znaczenie. Szczeg贸lnie w takich temperaturach.

#5968 OFFLINE   pomelo (maciekd)

pomelo (maciekd)

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 264 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imi臋:Maciek

Napisano 16 czerwiec 2018 - 15:56

O 12.30 mog艂o ju偶 nikogo nie by膰. Tu czas ma znaczenie. Szczeg贸lnie w takich temperaturach.

Ja by艂em. Stawi艂o si臋 nas czterech, wszyscy z ko艂a 62 Potok. Z tego co zrozumia艂em tego dnia by艂o generalnie zarybianie kleniem w OM, r贸wnie偶 w innych miejscach. Na Warszaw臋 dostali艣my 10 work贸w. Wszystkie zosta艂y za艂adowane do jednego auta i ruszy艂y do wypuszczenia w r贸偶nych miejscach. Pomog艂em przy pierwszej miejsc贸wce, gdzie posz艂y 3 worki i musia艂em wraca膰 do pracy. Zdj臋cia by艂y cykane, pewnie si臋 pojawi膮.
  • harp, Darek P i Pisarz.......ewski Piotr lubi膮 to

#5969 OFFLINE   Tomek St.

Tomek St.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 597 post贸w
  • LokalizacjaG贸ra Kalwaria
  • Imi臋:Tomek

Napisano 17 czerwiec 2018 - 10:40

Wczoraj wieczorem wybra艂em si臋  nad podwarszawsk膮 Wis艂臋 . Nad wod膮 by艂em oko艂o 19, przez godzin臋 z艂owi艂em klenia ok.40 cm i okonka 20+. Tak kilka minut po 20 trafi艂em jak膮艣 lokomotyw臋 - co艣 du偶ego zassa艂o ma艂ego, 2,5 cm wobka, wyci膮gn臋艂o kilkana艣cie metr贸w 偶y艂ki, po czym luz, 艣ci膮gam zestaw, wobka brak. Czy偶by Pan W膮saty trafi艂 si臋 na kleniowy zestaw i przetar艂 偶y艂k臋? Na to wygl膮da. Szkoda, bo p贸ki co to naj艂adniejsza ryba sezonu, ale tym zestawem w tym miejscu (zatopione drzewa w pobli偶u) nie do wyj臋cia.

Oko艂o 20.30 do艂膮cza do mnie brat i przenosimy si臋 na inn膮 miejsc贸wk臋. U mnie bez kontaktu, ale braciak ok.22 wyjmuje (z moj膮 skromn膮 pomoc膮 przy podebraniu) bolenia 77 cm - zdj臋cie w w膮tku z boleniami. Ryba troch臋 podm臋czona d艂ugim holem, ale po kr贸tkiej reanimacji wr贸ci艂a w bardzo dobrej kondycji do wody.

Po takim wypadzie wraca wiara w Kr贸low膮.

• Mariano Mariano i Pisarz.......ewski Piotr lubi膮 to

#5970 OFFLINE   szczup艂y Krzysiek

szczup艂y Krzysiek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 414 post贸w

Napisano 17 czerwiec 2018 - 11:41

Postanowi艂em zrobi膰 powt贸rk臋 z minionej niedzieli. Wszystko jak tydzien temu. Nad wod膮 o 3.30. Zestaw przyn臋t od艣wie偶ony o fajne rekodzie艂o... Do 7.30 jeden atak pod samymi nogami. Lepiej by艂o si臋 dobrze wyspa膰, cho膰 spotkanie z borsukiem bezcenne...

#5971 OFFLINE   sajdol1

sajdol1

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 697 post贸w
  • LokalizacjaWawa

Napisano 17 czerwiec 2018 - 11:58

@DAWIDspinn , na mie艣cie m贸wi膮 偶e to sumek z trola, dlatego poprosi艂em o kilka s艂贸w odno艣nie po艂owu. Szkoda, 偶e nie rozwia艂e艣 moich w膮tpliwo艣ci.

• Patryk022 lubi to

#5972 Guest_DAWIDspinn_*

Guest_DAWIDspinn_*
  • Guests

Napisano 17 czerwiec 2018 - 12:07

Napisa艂em Ci priva.

Ja zaraz uderzam na kamienie, porzucac za bolkiem, i popatrz臋 za miejsc贸wkami brzanowymi, jeszcze w tym roku nie brodzilem 馃槉

#5973 OFFLINE   Patryk022

Patryk022

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 342 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 17 czerwiec 2018 - 12:13

Widz臋 偶e tajne przez poufne.

#5974 Guest_DAWIDspinn_*

Guest_DAWIDspinn_*
  • Guests

Napisano 17 czerwiec 2018 - 12:14

Nie tajne jak go zlowilem po prostu nie chce zdradza膰 gdzie go z艂owi艂em. Ryba oczywi艣cie z trola i nie z w贸d okr臋gu Mazowieckiego. Od wielu lat 艂owi臋 na trola sumy to 偶adna tajemnica :)
  • Pisarz.......ewski Piotr i sajdol1 lubi膮 to

#5975 OFFLINE   Patryk022

Patryk022

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 342 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 17 czerwiec 2018 - 12:15

To co robi zdj臋cie suma w w膮tku Warszawskiej Wis艂y?

#5976 OFFLINE   PrzemekL

PrzemekL

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 286 post贸w
  • LokalizacjaToru艅

Napisano 17 czerwiec 2018 - 12:20

Bo moze to jeden z popularniejszych watkow? I sie tutaj Dawid udziela.

#5977 Guest_DAWIDspinn_*

Guest_DAWIDspinn_*
  • Guests

Napisano 17 czerwiec 2018 - 12:20

Zdj臋cie by艂o w sumach 2018 a kolega prosi艂 o wi臋cej fotek to wrzuci艂em portrecik. Mog臋 si臋 nie udziela膰 jak nie pasuje.
  • Pisarz.......ewski Piotr, sajdol1 i Patryk022 lubi膮 to

#5978 OFFLINE   Pisarz.......ewski Piotr

Pisarz.......ewski Piotr

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2700 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imi臋:Piotr

Napisano 17 czerwiec 2018 - 12:37

Postanowi艂em zrobi膰 powt贸rk臋 z minionej niedzieli. Wszystko jak tydzien temu. Nad wod膮 o 3.30. Zestaw przyn臋t od艣wie偶ony o fajne rekodzie艂o... Do 7.30 jeden atak pod samymi nogami. Lepiej by艂o si臋 dobrze wyspa膰, cho膰 spotkanie z borsukiem bezcenne...

Zobaczy膰 borsuka pi臋kna sprawa. :)

W zesz艂ym tygodniu by艂em nad Wis艂膮 w okolicach elektrociep艂owni. W pewnym momencie us艂ysza艂em dziwne zwierz臋ce d藕wi臋ki dochodz膮ce z zakrzaczonego Brzegu. Poniewa偶 w tych okolicach cz臋sto widywa艂em lisy , pomy艣la艂em 偶e to one robi膮 taki ha艂as. Za kr贸tk膮 chwil臋 us艂ysza艂em co艣 za swoimi plecami , odwr贸ci艂em si臋 i zobaczy艂em dwa zwierzaki przypominaj膮ce lisy ale nie rude.Zwierzaki oczywi艣cie zaraz uciek艂y i nie zd膮rzy艂em im si臋 dok艂adnie przyjrze膰 . Jednak po kr贸tkiej chwili pojawi艂y si臋 nad samym brzegiem Wis艂y i do艣膰 d艂ugo 艂azi艂y po kamieniach . Wszystko dzia艂o si臋 w odleg艂o艣ci oko艂o 50-100m i pozwoli艂o mi na dok艂adne przyjrzenie si臋 .

Po powrocie do domu pogrzeba艂em w necie i jestem pewny 偶e widzia艂em szakale z艂ociste.aaa.jpg

https://turystyka.wp...08736318310529a

• coma lubi to

#5979 OFFLINE   sajdol1

sajdol1

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 697 post贸w
  • LokalizacjaWawa

Napisano 17 czerwiec 2018 - 13:30

Zdj臋cie by艂o w sumach 2018 a kolega prosi艂 o wi臋cej fotek to wrzuci艂em portrecik. Mog臋 si臋 nie udziela膰 jak nie pasuje.

Mi tam pasuje, im wi臋cej informacji tym lepiej dla mnie. Znam do艣膰 du偶o w臋dkarzy w Warszawie, chodz膮 r贸偶ne s艂uchy, a nie we wszystko wierz臋, ale jak s艂ysz臋 Z KILKU 殴R脫DE艁,od ludzi z kt贸rymi si臋 dobrze znam, 偶e pewien przewodnik w臋dkarski (z kt贸rym si臋 kolegujesz) m贸wi 偶e pie...li ten zakaz i nawet si臋 z tym nie kryje, to jestem wyczulony. Tym bardziej, 偶e wrzuci艂e艣 "such膮" fot臋 a moje pytanie ola艂e艣, dodatkowo napisa艂e艣 wcze艣niej, 偶e z 艂贸dki b臋dziesz 艂owi艂, raz pop艂yn膮艂e艣 i bach...siedzi sumisko. Nie w膮tpi臋 w Twoje umiej臋tno艣ci w臋dkarskie, ale sam widzisz, te kilka informacji si臋 zebra艂o i stworzy艂o pewien obraz. Nie odpisz臋 na priv., bo tu ju偶 odpowiedzia艂em i to Ci musi wystarczy膰. Je偶eli  w w膮tku sumy napisa艂e艣 kilka s艂贸w o po艂owie, to przepraszam, nie ma tematu. 艢ledz臋 jedynie kilka w膮tk贸w na forum.

Pozdrawiam.

ps. widzisz odczyta艂em priva a nie spojrza艂em na posta pod moim i  napisa艂em swojego.

Tak w艂a艣nie s艂ysza艂em i zdziwi艂o mnie co ta ryba robi w tym w膮tku. Ju偶 wszystko jasne. Wybacz.

U偶ytkownik sajdol1 edytowa艂 ten post 17 czerwiec 2018 - 13:35

#5980 Guest_DAWIDspinn_*

Guest_DAWIDspinn_*
  • Guests

Napisano 17 czerwiec 2018 - 13:49

Super 偶e si臋 wyja艣ni艂o ;) i Ci臋 uspokoi艂em ;) a tymczasem zaraz wchodz臋 na rafe ;)

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0

0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych