szybkie pytanie: (no może nie takie szybkie gdyż wymaga wyjaśnienia..)
Gdzie na lewobrzeżną wisłę warto się wybrać rano (naprawde rano tj 4 max 5 AM)? Mieszkam na mokotowie natomiast prawko..... zabrano mi w świetle nowych przepisów (nadmieniam iż ponad 1 mln km na karku przejechanych i nawet obcierki z mojej winy nigdy..nie nie chcę się zagłębiać w przyczyny bo mnie sam fakt wystarczająco wqr..ia..dodam że nie miało to żadnego zwiazku z alko a z prędkoscią i jej kilkukrotnym przkroczeniem // znak 20km bo roboty drogowe które się jeszcze nie rozpoczeły a ja 87 na liczniku... ehh nevermind// , natomiast egzamin teoretyczny będę zdawał 3-eci raz.. , ponad 3600 pytań włącznie z takimi jak jaki wymiar ma tablica rejestracyjna czy co trzeba zjeść przed długą podróżą/ do wyboru mięso kartofle i chyba owoce/albo z jaką częstotliwością miga kierunkowskaz ,...więc PARANOJA) ..//edyta podczas czytania treści przed publikacją: jednak stwierdziłem że muszę sytuacje przedstawić żeby mnie tu ktoś nieświadomie nie zaszufladkował..
pytam pod kątem wypadu w stylu : zamawiam taxi i jadę na wisłę, konczę wędkować i wracam tą samą metodą... interesuje mnie "moja" strona rzeki albo coś w rozsądnym zasięgu taksometru... (nie uśmiecha mi się wydać 200 pln na wycieczkę w tą i spowrotem na miejscówki które znam po stronie prawobrzeżnej)
gwoli ścisłości jestem z mokotowa więc może jakieś zawady? albo coś w tym temacie? prosiłbym o podpowiedzi (jeśli masz obawy o "paczaczy" tematu i innych mięsiarzy to proszę o PW), będę wdzięczny..
a może ktos si?ę wybiera i ma miejsce? chętnie bedę partycypował w kosztach paliwa plus 4pak się znajdzie oraz narcystycznie stwierdzając: całkiem miłe towarzystwo