Niech mnie tak supermoderator nie chwali, bo diabła niezgody mam tuż tuż pod skórą
Nie kłóćmy się i dajmy spokój osobistym wycieczkom - szczególnie, kiedy nie mamy własnego zdania a temat nas przerasta.
W globalnym świecie do którego tak chlubnie przynależymy, mody i trendy przestały być osobistym wyborem wynikającym z tego samego źródła pochodzącego poczucia estetyki, wrażliwości czy też innych form niezależności. Są narzędziem unifikacji i obowiązkowej standaryzacji, a także zarządzania. Każdy powinien się w tym dictum odnaleźć Jak stwierdził klasyk - lubimy tylko te melodie które już słyszeliśmy
Chyba nie ma co do tego większych wątpliwości..
Nie chodzi mi o to jaka aktualnie moda nadaje nam kierunek, ale o imponderabilia. To, co ona implikuje! Moim zdaniem powinna wnosić więcej niż zdolność poprawnego montażu klocków
W zakładce lureuilding wystawia się mój tutejszy oponent, anonim Roman eRKa. Samodzielnie robi woblery czy tez tzw wobki. To też są kopie, ale niezaprzeczalnie jest w nich urok, odcisk osobistej inwencji. To samo chciałbym dostrzec w homemade rodbuildingu