Pracownia Best Rods Center, w skrócie BRC
#641 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2014 - 20:24
- Karol Krause lubi to
#642 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2014 - 20:29
Ja na swoje zamówienie cierpliwie czekam
Bo ty masz o wiele dalej
#643 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2014 - 20:33
To ja drugi koniec Polski to moze za tydzień dojdzie
- woblerwz lubi to
#644 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2014 - 14:16
Robert testowałem te sumowe przypony co u Ciebie kupiłem na spróbę i muszę powiedzieć że pierwsze testy bardzo pozytywne. Szarpałem odczepiaczem jak rzepę w familiadzie i nic nie ugięło się. Także jak narazie bardzo na plus. I długość super, bo przecierek nie było. Zgłoszę się po więcej na spokojnie.
#645 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2014 - 15:01
To ja drugi koniec Polski to moze za tydzień dojdzie
Raczej za dwa, do mnie bliżej a w tydzień nie doszło.
- Karol Krause lubi to
#646 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2014 - 16:13
zazwyczaj nie zdaże jeszcze $ przelać a kurier już puka do drzwi
#647 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2014 - 17:49
Panowie, firma korzysta z kilku różnych firm przewozowych. Z kurierami jest różnie, do tego dochodzi czasem problem z pocztą lub zwyczajnie błąd ludzki. Nasz lub firmy zewnętrznej. Czasem spóźniają się dostawy. Generalnie staramy się żeby każdy otrzymywał zamówione fanty w terminie ale nie zawsze się to udaje.
Dla jasności i na przyszłość: bardzo proszę o nie zamawianie komponentów przez forum a robienie tego bezpośrednio przez sklep. To bardzo ułatwia całą logistykę i przyspiesza wszelkie operacje.
Dodatkowo mamy problem z paczkami nadanymi przy pomocy FEDEX. Mam zgłoszenia od klientów że kilkanaście paczek nadanych za pośrednictwem tej firmy kurierskiej nie dotarły. Proszę każdego kto spodziewał się paczki w tamtym lub w tym tygodniu a jej nie otrzymał o kontakt na firmowego meila:
biuro@brc.com.pl Dziękuje.
#648 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2014 - 18:15
A masz linkę tytanową jeszcze na metry, tą którą kiedyś widziałem???
#649 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2014 - 13:35
Ja przynajmniej wiem że moje już nie dojdą, nie zostały wysłane więc zwrot kasy (ciekawe czy też z 10 dni potrwa) Na dzień dzisiejszy To tylko FishingArt i Fishing Center wywiązały się z terminów. Pomijam jakichś amerykanów bo to dziwni ludzie
#650 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2014 - 13:47
No tak, zamiast napisać o co chodzi to najlepiej się wyżalić tutaj. Proste. Niestety ja nie jestem w stanie każdego pamiętać po nicku. Przepraszam że zapomniałem wysłać blanki. Jest to moja wina że nie wysłałem. Pieniądze zostały zwrócone. Następnym razem proszę po prostu zadzwonić i zapytać co z przesyłką. Albo chociaż napisać meila do biura.
Użytkownik robbox4 edytował ten post 16 lipiec 2014 - 13:48
#651 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2014 - 13:56
Panowie, firma korzysta z kilku różnych firm przewozowych. Z kurierami jest różnie, do tego dochodzi czasem problem z pocztą lub zwyczajnie błąd ludzki. Nasz lub firmy zewnętrznej. Czasem spóźniają się dostawy. Generalnie staramy się żeby każdy otrzymywał zamówione fanty w terminie ale nie zawsze się to udaje.
Dla jasności i na przyszłość: bardzo proszę o nie zamawianie komponentów przez forum a robienie tego bezpośrednio przez sklep. To bardzo ułatwia całą logistykę i przyspiesza wszelkie operacje.
Dodatkowo mamy problem z paczkami nadanymi przy pomocy FEDEX. Mam zgłoszenia od klientów że kilkanaście paczek nadanych za pośrednictwem tej firmy kurierskiej nie dotarły. Proszę każdego kto spodziewał się paczki w tamtym lub w tym tygodniu a jej nie otrzymał o kontakt na firmowego meila:
biuro@brc.com.pl Dziękuje.
Najpierw byli winni kurierzy. FEDEX towar zamówiony w tym samym dniu w USA już dostarczył nawiasem mówiąc.
Teraz winny jest klient bo nie sprawdza itd. Jak wynika podobno sytuacja dziwna z dostawcami to sprawdza się listy przewozowe czy też wpłaty na konto porównuje z towarami wysłanymi. I jakie żale? Nie zależy mi na tych blankach, taka ciekawostka do pomacania. A tekst to jedynie informacja dla pozostałych oczekujących. Z mojej strony koniec wymiany uprzejmości.
#652 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2014 - 14:07
Czegoś tu nie rozumiem. Ale widać Pan wie więcej niż ja. Przeprosiłem grzecznie w meilu za zamieszanie związane z pana blankami. Pieniądze zostały zwrócone i ma pan je już w banku.
#653 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2014 - 14:15
Robert testowałem te sumowe przypony co u Ciebie kupiłem na spróbę i muszę powiedzieć że pierwsze testy bardzo pozytywne. Szarpałem odczepiaczem jak rzepę w familiadzie i nic nie ugięło się. Także jak narazie bardzo na plus. I długość super, bo przecierek nie było. Zgłoszę się po więcej na spokojnie.
halo halo co to za przypon , mowic prosze
#654 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2014 - 19:10
Prototyp :-)
#655 OFFLINE
Napisano 16 lipiec 2014 - 21:47
dobra dobra ale z czego ? plecione fluo ?
#656 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2014 - 13:37
drut tytanowy bodajże. Robert tylko wie :-)
#657 OFFLINE
Napisano 24 lipiec 2014 - 12:13
aha ok ,
Robert czy blanki lemax beda u Ciebie dostepne na stale ?
#658 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2014 - 14:02
Panie Robercie. Chciałem zapytać o blank na Bałtyk i Norwegie na lekko. Przynęty max do 180 gram. Zbrojony pod casting.
Co może Pan powiedzieć o blanku XZOGA Black Buster do 10 kg ?
Jaka jest praca tego blaku? Słyszałem że trochę inna niż blaków XZOGA TAKA.
Może jakaś inna propozycja?
#659 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2014 - 17:08
aha ok ,
Robert czy blanki lemax beda u Ciebie dostepne na stale ?
Raczej jednorazowa oferta. Firma ta zmienia nazwę marki.
Panie Robercie. Chciałem zapytać o blank na Bałtyk i Norwegie na lekko. Przynęty max do 180 gram. Zbrojony pod casting.
Co może Pan powiedzieć o blanku XZOGA Black Buster do 10 kg ?
Jaka jest praca tego blaku? Słyszałem że trochę inna niż blaków XZOGA TAKA.
Może jakaś inna propozycja?
Sugerują kontak z kolegą @yankis. Ja nie jestem specjalista od bałtyku a ona jak najbardziej tak. Miał w rękach wszystkie modele BB-X i na pewno cos doradzi, zapewne lepiej w kwestii wędzisk na bałtyk niż ja
Seria BB-X jest faktycznie inna, dużo bardziej czuła i ma grubsze ścianki ale mniejszą średnicę. Lepiej też męczy rybę.
#660 OFFLINE
Napisano 30 lipiec 2014 - 08:42
BB-X zdecydowanie lepszy na nasze morze z uwagi na bardziej szczytową pracę. Na Norwegię już każda xzoga będzie si. Sprawdzają się tam doskonale zarówno w caście, jak i spinie.
Ale też trzeba jasno zaznaczyć, że blanki xzoga nie są przeznaczone na nasze bolki. To są blanki do walki z naprawdę godnymi przeciwnikami. Jakie porty preferujesz na Bałtyku?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rodbuilding, pracownia
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych