Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

TARGI EVOLUTION

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#101 OFFLINE   "Paweł"

"Paweł"

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1609 postów
  • LokalizacjaTam gdzie nie biorą :)
  • Imię:Pawel
  • Nazwisko:S

Napisano wczoraj, 22:35

A ja jestem ciekaw gdzie udało Ci się je sprawdzić.
Dziś zakup, dziś sprawdzenie i takie wnioski.

Udsło Ci się udać z nimi nad wodę ?

Mieszkam na Powiślu - mam w linii prostej ok 120metrów do Wisły ...

Użytkownik "Paweł" edytował ten post wczoraj, 22:37

• Sławek77 i Voiteh lubią to

#102 OFFLINE   Miko89

Miko89

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 68 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano wczoraj, 23:06

Moim zdaniem warto jednak rozwinąć temat, bo patrząc na popularność imprezy to chętnych na zarobek robiąc byle co będzie tylko przybywać, a można jednak kolegów po kiju uchronić przed rozczarowaniem i wywaleniu kasy w błoto. ;)

#103 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1076 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano wczoraj, 23:45

Evolution to czysto komercyjna impreza, nastawiona, gdzie nie spojrzeć, na drenaż portfeli odwiedzających. Organizator stanął na szczycie piramidy z największą skarbonką, to wystawcy, siłą rzeczy, zamienili się z propagatorów wędkarstwa, w kramiki mające osiągnąć jak najszybszy zwrot dużych kosztów. W takich wypadkach nietrudno o wciskanie kitu i robienie w bambuko. Rozwijając temat, pozostaje zaprosić na inną imprezę, pozornie podobną, różną jednak pod wieloma względami. W kwietniu warto wygospodarować jedno sobotnie popołudnie. Wstęp wolny, atmosfera nieporównywalna, zero ciśnienia na zyski i krojenie klienta za wszelką cenę. Niestety, wielbiciele otarcia się o celebrytę będą mieli pewien niedosyt, bo ci na szczęście jeszcze nie zwęszyli tego zacnego eventu. Jeśli ktoś umie liczyć, chyba lepiej wpaść na GS i za cenę wejściówki na Ursynowie, nabyć sobie wobler Megabassa, albo kilka, pracujących prawilnie, sterowych rękodzieł. Może inni bywalcy obu imprez dorzucą coś od siebie. Ciekaw jestem opinii.
  • Sławek77, malinabar i vako lubią to

#104 OFFLINE   tofik

tofik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2145 postów
  • LokalizacjaPyrlandia
  • Imię:Łukasz
  • Nazwisko:Adamek

Napisano wczoraj, 23:55

Z ciekawości zapytam: jak kwestia paragonów wygląda? Jak wyżej widać, kolega się przejechał i w sumie ...jak nie dostał paragonu ...to mógł te przynęty faktycznie tylko wyrzucić 🤷‍♂️

#105 OFFLINE   psd27

psd27

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1052 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Paweł

Napisano wczoraj, 23:58

Ja od siebie napisze tylko tyle, że GS miałoby dużo więcej sensu właśnie teraz w styczniu, kiedy jest „gorączka zakupów/wyprzedaży po/przed sezonowych”.
A co do reszty, to ilekroć mamy do czynienia z czymś, co jest dobrowolne, uważam, że nie mają sensu rozmowy, czy warto, czy nie warto, bo każdy ma inny punkt widzenia i swój rozum, zatem nie wiem, co wnoszą te rozważania….
Przecież na GS jest duża szansa kupić między innymi przynęty od wystawcie z dzisiejszych targów i nie wierzę, że każdy sprzedający na GS sprawdza wszesniej każdą przynętę, które tam wystawia - chodzi mi nie o tworcow, tylko osoby wyprzedające rzeczy, których nie używają.
W przypadku opisanym wyżej przez Pawła chodzi o zwykła nieuczciwość, która dotyczy danego człowieka, a nie imprezy.
  • cyprys19 lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych