Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

TARGI EVOLUTION

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
105 odpowiedzi w tym temacie

#101 OFFLINE   "Paweł"

"Paweł"

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1609 postów
  • LokalizacjaTam gdzie nie biorą :)
  • Imię:Pawel
  • Nazwisko:S

Napisano wczoraj, 22:35

A ja jestem ciekaw gdzie udało Ci się je sprawdzić.
Dziś zakup, dziś sprawdzenie i takie wnioski.

Udsło Ci się udać z nimi nad wodę ?

Mieszkam na Powiślu - mam w linii prostej ok 120metrów do Wisły ...

Użytkownik "Paweł" edytował ten post wczoraj, 22:37

• Sławek77 i Voiteh lubią to

#102 OFFLINE   Miko89

Miko89

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 68 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano wczoraj, 23:06

Moim zdaniem warto jednak rozwinąć temat, bo patrząc na popularność imprezy to chętnych na zarobek robiąc byle co będzie tylko przybywać, a można jednak kolegów po kiju uchronić przed rozczarowaniem i wywaleniu kasy w błoto. ;)

#103 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1076 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano wczoraj, 23:45

Evolution to czysto komercyjna impreza, nastawiona, gdzie nie spojrzeć, na drenaż portfeli odwiedzających. Organizator stanął na szczycie piramidy z największą skarbonką, to wystawcy, siłą rzeczy, zamienili się z propagatorów wędkarstwa, w kramiki mające osiągnąć jak najszybszy zwrot dużych kosztów. W takich wypadkach nietrudno o wciskanie kitu i robienie w bambuko. Rozwijając temat, pozostaje zaprosić na inną imprezę, pozornie podobną, różną jednak pod wieloma względami. W kwietniu warto wygospodarować jedno sobotnie popołudnie. Wstęp wolny, atmosfera nieporównywalna, zero ciśnienia na zyski i krojenie klienta za wszelką cenę. Niestety, wielbiciele otarcia się o celebrytę będą mieli pewien niedosyt, bo ci na szczęście jeszcze nie zwęszyli tego zacnego eventu. Jeśli ktoś umie liczyć, chyba lepiej wpaść na GS i za cenę wejściówki na Ursynowie, nabyć sobie wobler Megabassa, albo kilka, pracujących prawilnie, sterowych rękodzieł. Może inni bywalcy obu imprez dorzucą coś od siebie. Ciekaw jestem opinii.
  • Sławek77, malinabar i vako lubią to

#104 OFFLINE   tofik

tofik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2145 postów
  • LokalizacjaPyrlandia
  • Imię:Łukasz
  • Nazwisko:Adamek

Napisano wczoraj, 23:55

Z ciekawości zapytam: jak kwestia paragonów wygląda? Jak wyżej widać, kolega się przejechał i w sumie ...jak nie dostał paragonu ...to mógł te przynęty faktycznie tylko wyrzucić 🤷‍♂️

#105 OFFLINE   psd27

psd27

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1052 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Paweł

Napisano wczoraj, 23:58

Ja od siebie napisze tylko tyle, że GS miałoby dużo więcej sensu właśnie teraz w styczniu, kiedy jest „gorączka zakupów/wyprzedaży po/przed sezonowych”.
A co do reszty, to ilekroć mamy do czynienia z czymś, co jest dobrowolne, uważam, że nie mają sensu rozmowy, czy warto, czy nie warto, bo każdy ma inny punkt widzenia i swój rozum, zatem nie wiem, co wnoszą te rozważania….
Przecież na GS jest duża szansa kupić między innymi przynęty od wystawcie z dzisiejszych targów i nie wierzę, że każdy sprzedający na GS sprawdza wszesniej każdą przynętę, które tam wystawia - chodzi mi nie o tworcow, tylko osoby wyprzedające rzeczy, których nie używają.
W przypadku opisanym wyżej przez Pawła chodzi o zwykła nieuczciwość, która dotyczy danego człowieka, a nie imprezy.
  • cyprys19 lubi to

#106 ONLINE   Barti96

Barti96

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 24 postów
  • Imię:Bartek

Napisano dziś, 05:25

Niestety teraz już jesteśmy na etapie nie prawdziwego rękodzieła co do woblerow tylko każdy idzie na łatwiznę i wszystko jest nie z drewna a odlewane bądź z żywicy.
Nikomu już się nie chce siedzieć dniami nocami miesiącami latami żeby robić prawdziwe rękodzieło.
Jesteśmy na takim etapie że ludzie w dzisiejszych czasach kupują oczami bo wydaje się że to co piękne to będzie dobre skuteczne, owszem dobre ale przeważnie wobler kończy jako ozdoba na ścianie.
Została garstka osób które robią piękną prace woblerow z drewna nie są one tak idealnie do pracowane co woblery lane z formy ale są 100 razy skuteczniejsze.

Sam osobiście trafiłem na paru fachowców których woblery wyglądają jak cukiereczki a kończy się tym że kupując 10 woblerow każdego trzeba osobiście ustawić bądź samemu wklejać stery i to trafia mi się w sumie bardzo często.
No sorry dając 40-50zl za woblera i mieć nie ustawione bądź nie mając wklejonego steru to dla mnie jest żenada.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

1 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Pisarz.......ewski Piotr