I jeszcze dodam, że nie mam na magazynie żadnych zapasów boleniówek, a w najbliższej przyszłości nowych nie zrobię
[*] Woblery z Bielska - wspomnienie o Januszu Sikorze
#441 OFFLINE
Napisano 06 czerwiec 2013 - 19:31
#442 OFFLINE
Napisano 06 czerwiec 2013 - 20:10
I jeszcze dodam, że nie mam na magazynie żadnych zapasów boleniówek, a w najbliższej przyszłości nowych nie zrobię
Bardzo mnie ta informacja "ucieszyła" ...
A wczoraj już miałem jednego w ręce Wystarczyłaby chwila strachu i szybkie nogi
#443 OFFLINE
#444 OFFLINE
Napisano 06 czerwiec 2013 - 21:48
Pięknie Januszu,strasznie zażarł skubaniec.
Bardzo często tak się zdarza,gdy się wolniej prowadzi wobler.
#445 OFFLINE
Napisano 06 czerwiec 2013 - 22:49
Gratulacje!
Pięknie walczył-silne te jeziorowe
#446 OFFLINE
Napisano 06 czerwiec 2013 - 23:01
To podniosłeś ciśnienie, teraz to będą wyczekiwać
#447 OFFLINE
Napisano 13 czerwiec 2013 - 22:10
A moja Słonecznica w wersji "boleniowej"
#448 OFFLINE
Napisano 13 czerwiec 2013 - 22:12
Spoko. To zupełnie inna para kaloszy
- Piotrek Milupa lubi to
#449 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2013 - 13:01
Dopadł mnie paskudny wirus i pomimo pięknej pogody ledwie wstaję z łóżka. Ale nie o zdrowiu chciałem, tylko pochwalić się. Otwieram dziś stronę
http://allegro.pl/wo...3315665053.html
i . Nie żebym nie był uradowany, bo jestem, ale... No nie spodziewałem się Jeszcze ze dwa lata i dogonię Japończyków
- joker lubi to
#450 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2013 - 13:28
...Jeszcze ze dwa lata i dogonię Japończyków
Obawiam się, że w ciągu tych dwóch lat to nas mogą dogonić Chińczycy, to dopiero będzie pole do konkurencji cenowej dla rodzimych rzemieślników .
(Uwaga - przemyślenie spowodowane nieplanowaną wizytą w sklepie wędkarskim, powstały po zapoznaniu się z bogatą zagraniczną ofertą tegoż sklepu i znikomą krajową. Każdą następną taką eskapadę konsultować z lekarzem lub farmaceutą, lub poprzedzić setką wódki, koniecznie krajowej.)
#451 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2013 - 14:01
A jeszcze przed sobotą były po kilkanaście PLN, jak sprawdzałem
#452 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2013 - 14:08
Cena idzie w górę bo te woblery się cieszą.
Cieszą się sławą dobrych i łownych przynęt, i dodatkowo...
...cieszą oko.
#453 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2013 - 14:40
a ja bardzo zadowolony bo piękne stado nabyłem
tylko teraz patrze że same samice chyba
Janusz a może jakieś samce byś pomyślał dla tych moich dam
Użytkownik Franc edytował ten post 17 czerwiec 2013 - 14:41
#454 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2013 - 14:43
Cóż, samce... Jeden dobry samiec zaspokoi potrzeby wielu samiczek, więc jest rzadki. I cenny, jak widać
- joker i Dagon lubią to
#455 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2013 - 21:01
a ja bardzo zadowolony bo piękne stado nabyłem
tylko teraz patrze że same samice chyba
Janusz a może jakieś samce byś pomyślał dla tych moich dam
Mam parkę. Ale jakoś nie chcą się rozmnożyć. Mimo, że samiec wyraźnie z wysypką tarłową.
Już były dwie próby, jak to mówił Puchatek lub Prosiaczek - ich "zniknięcia". Na czterech kumpli wędkujących, którym się pochwaliłem nowym nabytkiem.
- Franc lubi to
#456 OFFLINE
Napisano 18 czerwiec 2013 - 08:12
Puchatek z Prosiaczkiem mądre zwierzaki a ja wcześniej nie znałem ich teorii i pochwaliłem się stadem słonecznic od Janusza
do tej pory zrywam się w nocy z krzykiem
- joker lubi to
#457 OFFLINE
Napisano 18 czerwiec 2013 - 09:52
Tak to jest jak się po nocach grzebiące w pudłach hefalumpy śnią...
- joker i Franc lubią to
#458 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2013 - 21:36
Janusz
nie znam słów którymi mógłbym wyrazić swoje zadowolenie z dzisiejszego Twojego ‘’ guaidowania ‘’
bardzo było miło , mam nadzieję że będzie można się jeszcze u Ciebie pogościć
- joker lubi to
#459 OFFLINE
Napisano 26 czerwiec 2013 - 06:11
Januszu, ja tam czekam na kolejne nasze wrześniowe spotkanie z "głową" nad Dunajcem
#460 OFFLINE
Napisano 14 lipiec 2013 - 21:25
Trochę zaniedbałem własny wątek.
Wstyd
Płyta główna mojego kompa dożyła swoich dni i w ciszy skonała. No, może nie w całkowitej ciszy, bo parę słów poleciało w eter, jeszcze próba reinstalacji systemu, ale wreszcie dałem sobie spokój. Poskładany na nowo komputer śmiga, ale nie ma całej masy bardzo przydatnych programów. Choćby do kadrowania zdjęć. Dlatego przepraszam za zdjęcia, które są skadrowane tak jak są i póki nie załaduję sobie różnych programów, które będę w stanie ogarnąć, będą z różnymi "śmieciami" zauważonymi za późno.
Jeden z moich Jerkbait`owych przyjaciół zwrócił mi kiedyś uwagę, że wklejanie zdjęć woblerów ze sterami z napisem to jakby modelka prezentowała suknię z metką. Trochę obciach.
No tak. Ale ster, który mi pasował już był opisany, a poza tym - czyż artysta nie podpisuje swoich dzieł? Nawet na wystawie?
Ci, którym inicjały na sterze przeszkadzają, niech lekko przymkną oczy i raczej skupią uwagę na innych szczegółach
Kiełb "chodził za mną" od dłuższego czasu. Taki letni (na lato), mocno pracujący, opukujący dno na jakiś dwóch metrach. Dziś w brązach.
kiełb.JPG 53,35 KB 436 Ilość pobrań kiełb2.JPG 49,2 KB 503 Ilość pobrań kiełb3.JPG 53,49 KB 358 Ilość pobrań
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: woblery
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych