Coś z zupełnie innej beczki - "Pstrąg" olej na płótnie autorstwa mojego dobrego znajomego Grzegorza.
Słowa "Pstrąg w oleju" nabierają innego znaczenia
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 06 marzec 2015 - 11:04
Coś z zupełnie innej beczki - "Pstrąg" olej na płótnie autorstwa mojego dobrego znajomego Grzegorza.
Napisano 06 marzec 2015 - 11:12
Januszu.. ja też chcę mieć takich kolegów już widzę taki obrazek nad moim łóżkiem.
Użytkownik Sandacz23 edytował ten post 06 marzec 2015 - 11:12
Napisano 06 marzec 2015 - 13:12
Napisano 06 marzec 2015 - 14:49
Namiary wysłane.
Zobacz cały wątek - warto
Napisano 06 marzec 2015 - 15:42
(...)
Fajny efekt Januszu! Wrzuć koniecznie wykończone - ciekawy jestem finalnego efektu.
Może nie konkretnie ten wobler ze zdjęcia (wszystko w swoim czasie), ale coś widać. Łuska po staremu, głowa po nowemu:
IMGP8201.JPG 47,63 KB 12 Ilość pobrań
Napisano 06 marzec 2015 - 20:28
Perfekcyjne szaleństwo Cierpliwości to Ty masz jak spławikowiec No bajka efekty. I nie mówię tylko o tym ostatnim zdjęciu. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Szacun nieziemski z mojej strony.
A Twój kolega plastyk.....no cóż....słów brak. Ma facet niesamowity talent. Przepiękne DZIEŁO, bo nazwać to obrazkiem czy obrazem to chyba niestosowne.
Użytkownik MANTHEO edytował ten post 06 marzec 2015 - 20:31
Napisano 06 marzec 2015 - 20:48
Łuska - w trochę innym wydaniu.
Krok po kroku zmierzam w kierunku, który kiedyś sobie wymyśliłem. Dziś mogę powiedzieć, że nie jest to krok mój ostatni
IMGP8199.JPG 46,49 KB 13 Ilość pobrań IMGP8200.JPG 33,46 KB 13 Ilość pobrań
IMGP8198.JPG 28,45 KB 13 Ilość pobrań
Napisano 06 marzec 2015 - 20:53
Napisano 11 marzec 2015 - 13:54
Może trochę nie w temacie, ale jetem zaskoczony tym "Pstrągiem" Grześka K. jest super. A tak na marginesie to twórca tego obrazu też kiedyś robił wobki i wiele bym dał za jego starego oryginalnego pstrążka.
Mam nadzieje panie Januszu że nie masz pan za złe że się wpieprzam z tekstami nie na temat Twojej twórczości.
Napisano 11 marzec 2015 - 14:05
Dzień dobry, Maćku
Jeszcze raz mi z "panem" wyjedziesz, to trafisz na bardzo krótką listę "ignorowanych" U mnie za "pan" jest A poza tym, ile lat się znamy? Ze 20. I nigdy sobie nie "panowaliśmy", więc teraz nie wyskakuj mi z nowymi zwyczajami
Co do woblerów od Grześka, może i będziesz miał szansę. Ale o tym jeszcze troszkę za wcześnie
Napisano 11 marzec 2015 - 14:09
Zima ciepła (przynajmniej była taka do dziś), więc robale lęgną się na całego!
"Powrót robali"
1.JPG 46,7 KB 17 Ilość pobrań 3.JPG 51,39 KB 17 Ilość pobrań 4.JPG 49,31 KB 16 Ilość pobrań
Napisano 11 marzec 2015 - 17:48
Z folią Januszu elegancka robota, a temat ciężki wbrew pozorom.
Napisano 11 marzec 2015 - 19:00
Masz rację, Rafale, temat ciężki. Na warsztacie teraz mam coś około setki, może trochę więcej woblerów oklejanych folią - i na tym chyba koniec. Z samej folii niewiele więcej potrafię wycisnąć, a postęp musi być. Powoli dopracowuję zmiany technologiczne, mam nadzieję początkiem marca wystartować "na poważnie" z nowymi projektami. To nie od razu będzie przełom, ale mam nadzieję przejść na kolejny poziom. I na kolejny. I następny. Krok po kroku
Napisano 11 marzec 2015 - 20:04
Niech mi Pan,Panie z banami nie wyjeżdża, bo będziesz Pan w niedziele na piechotę drałował.
Wiem ze Pana ten "pan" denerwuje i jeszcze niejednego "pana" Panu wcisnę
Użytkownik dalton edytował ten post 11 marzec 2015 - 20:05
Napisano 12 marzec 2015 - 00:09
Masz rację, Rafale, temat ciężki. Na warsztacie teraz mam coś około setki, może trochę więcej woblerów oklejanych folią - i na tym chyba koniec. Z samej folii niewiele więcej potrafię wycisnąć, a postęp musi być. Powoli dopracowuję zmiany technologiczne, mam nadzieję początkiem marca wystartować "na poważnie" z nowymi projektami. To nie od razu będzie przełom, ale mam nadzieję przejść na kolejny poziom. I na kolejny. I następny. Krok po kroku
Ja z folią stanąłem w miejscu, tym bardziej doceniam ciekawą łuseczkę na Twoich ostatnich sztukach, a jeszcze bardziej srebrną gładź na poprzednich - nie wiem jak to zrobiłeś.
Że skromnie zwrócę uwagę - początek marca chyba już minął
Napisano 12 marzec 2015 - 09:59
Ja z folią stanąłem w miejscu, tym bardziej doceniam ciekawą łuseczkę na Twoich ostatnich sztukach, a jeszcze bardziej srebrną gładź na poprzednich - nie wiem jak to zrobiłeś.
Że skromnie zwrócę uwagę - początek marca chyba już minął
Kwietnia. Miałem na myśli początek kwietnia. To pokazuje, jak bardzo jestem zafiksowany na tym, co robię
Panie Januszu... Pan wybaczy, ale z tym piórkiem to żeś Pan pojechał po całości!!! Pięknie to się prezentuje !
Następny cholera jasna!
Koledzy, w tym wątku się nie "panuje". Proszę, nalegam. Mój wątek, moje zasady. A ta jest najważniejsza.
Co do piórek na woblerach, to Łukaszu, jeśli zajrzysz na pierwsze strony tego wątku, zobaczysz dużo więcej takich wytworów
Napisano 12 marzec 2015 - 10:13
Super te robale , próbuje dostrzec te co leża w tle bo smakowicie wyglądają ( zielone , białe , czerwone ) dla pstrągów to chyba afrodyzjak
Napisano 12 marzec 2015 - 14:47
Super te robale , próbuje dostrzec te co leża w tle bo smakowicie wyglądają ( zielone , białe , czerwone ) dla pstrągów to chyba afrodyzjak
Ciąg dalszy - wkrótce
Od pewnego czasu w Okoniach, choć nie tylko w nich, montuję oczy, które ściągam aż ze Szwecji. Od producenta. Nikt ich nie pochwalił, więc pochwalę je sam - wyglądają zarąbiście
2.JPG 43,04 KB 8 Ilość pobrań
Na zdjęciu zbyt wyraźnie tego nie widać, ale jest to hologram zadrukowany zdjęciem oka okonia, oczywiście 3D. Moim zdaniem, dziś nic lepszego nie można kupić.
Napisano 12 marzec 2015 - 16:58
Nikt nie chwali bo wyglądają naturalnie i świetnie uzupełniają całość.
Woblerki jak zwykle pierwsza klasa.
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych