Waga ~2,8 grama.Artech, padło na Ciebie
Tak się zastanawiałem, kto też zapyta o wielkość.
A wystarczy najechać kursorem na zdjęcie, i wszystko jasne !
Dobre. Rzeczywiście nie zwróciłem na to uwagi. Szkoda że takie lekkie
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 21 styczeń 2013 - 20:54
Waga ~2,8 grama.Artech, padło na Ciebie
Tak się zastanawiałem, kto też zapyta o wielkość.
A wystarczy najechać kursorem na zdjęcie, i wszystko jasne !
Dobre. Rzeczywiście nie zwróciłem na to uwagi. Szkoda że takie lekkie
Napisano 21 styczeń 2013 - 21:11
(...). Szkoda że takie lekkie
Takie w "normalnej" wadze, czyli ~6 gram są na suszarce, potrzebują jeszcze jakieś 3 dni
Napisano 25 styczeń 2013 - 22:27
Witam wszystkich.
W środa dotarły do mnie robaczki od Janusza i są niewiarygodnie zajebiste.Jeśli ktoś z was zastanawia się jeszcze czy brać,to nie ma nad czym,jazie i klonki napewno szału na icz punktcie dostan.POLECAM
Napisano 26 styczeń 2013 - 13:38
(...)W środa dotarły do mnie robaczki od Janusza i są niewiarygodnie zajebiste.Jeśli ktoś z was zastanawia się jeszcze czy brać,to nie ma nad czym,jazie i klonki napewno szału na icz punktcie dostan.POLECAM
Dzięki RUDI157 za darmową reklamę!
P.s. Honorarium za reklamę, tak jak się umawialiśmy, przy następnym zamówieniu.
P.s.2 Nie umawialiśmy się!? A to szkoda...
Napisano 27 styczeń 2013 - 01:26
Dawno mnie u Janusza nie było a tu takie smakołyki , te uklejeczki jak zwykle miazga , wiele miejscówek czeka na takie spławiane boleniówki warto mieć w pudełku no i zawsze można dociążyć i pograć nią troszkę w warkoczu , jak to mawiają Niemcy gütIdea .
Napisano 28 styczeń 2013 - 20:01
Hah, nie wiem czy konkurs na jeszcze trwa, ale znalazłem błąd, bo kolega nie nazywa się RUDI175, tylko RUDI75
Napisano 29 styczeń 2013 - 11:14
Brawo za czujność, konkurs trwa
Szczegóły ustalimy na priva.
Już myślałem, że nikt, nawet RUDI tego nie zauważy i chciałem napisać coś o @makabra
Napisano 29 styczeń 2013 - 11:26
Dobre
Bartek vel @makamba też pewnie by boki zrywał
Napisano 31 styczeń 2013 - 22:48
Pare dni temu dotarł do mnie "zestawik" wykonany przez pana Janusza, wszystko cudne, niewspominająca już o strzeblelce w której idzie się zakochać
Polecam.
Napisano 05 luty 2013 - 15:15
Jakoś nie miałem czasu na zdjęcia, ale obiecałem...
Boleniówki 5,5 cm, którym brak jeszcze steru:
klasyk
perła
oliwka
Wobler studyjny - efekt końcowy będzie się różnił "co-nieco"
słonecznica 4 cm
i ukleja 10 cm w sukience ALU
Napisano 05 luty 2013 - 18:11
DobreBartek vel @makamba też pewnie by boki zrywał
Dobra , dobra ...
Co tam o mnie plotkujecie?
Napisano 05 luty 2013 - 20:16
Pierwsze zdjęcia są malutkie ,nic nie widzę :-) nic nie widzę :-) jakaś tam łuska przebija :-) daj jakieś zbliżenia.
Napisano 05 luty 2013 - 20:22
Jeżeli konkurs trwa, to nieśmiało chciałbym zauważyć ze "co nieco" piszemy bez myślnika.
Napisano 06 luty 2013 - 10:19
Mnie najbardziej wpada w oko ta "studyjna" słonecznica.
Napisano 06 luty 2013 - 13:34
Pierwsze zdjęcia są malutkie ,nic nie widzę :-) nic nie widzę :-) jakaś tam łuska przebija :-) daj jakieś zbliżenia.
No nie potrafię.
Pytałem różnych kolegów z tego forum, (a na odpowiedź od @slider@ to czekam od 23 stycznia) i nikt nie potrafi mi wyjaśnić, gdzie robię błąd? Co bym nie robił, zawsze zdjęcia w pełnej rozdzielczości lądują jako miniatury na samym końcu postu .
Niestety, do oglądania pełnych formatów odsyłam (mam nadzieję, że do czasu) do końcowych miniatur.
Mnie najbardziej wpada w oko ta "studyjna" słonecznica.
Około poniedziałku powinna ukazać się pełna wersja, która w bólach, lecz sukcesywnie się rodzi.
Jeżeli konkurs trwa, to nieśmiało chciałbym zauważyć ze "co nieco" piszemy bez myślnika.
No popatrz, program nie wyłapał, a na "życzliwych" kolegów zawsze można liczyć .
Konkurs trwa! Czasami to aż strach coś napisać .
Dobra , dobra ...
Co tam o mnie plotkujecie?
A kto śmiałby o Tobie Bartku plotkować?
Tak sobie serdecznie żartujemy.
Napisano 06 luty 2013 - 19:22
Janusz słowny chłop! Jak powiedział tak zrobił i dziś dostałem konkursowego woblerka, Super robota
Swoją drogą... Ekonomiczne rozwiązanie z tym oklejaniem piórami. Kupi kurę to się i naje i woblery przyzdobi
Napisano 06 luty 2013 - 20:24
No nie potrafię.
Pytałem różnych kolegów z tego forum, (a na odpowiedź od @slider@ to czekam od 23 stycznia) i nikt nie potrafi mi wyjaśnić, gdzie robię błąd? Co bym nie robił, zawsze zdjęcia w pełnej rozdzielczości lądują jako miniatury na samym końcu postu .
Niestety, do oglądania pełnych formatów odsyłam (mam nadzieję, że do czasu) do końcowych miniatur.
Cześć Janusz najprawdopodobniej wystarczy w adresie obrazka wymazać literę "m" znajduje się ona najczęściej za serią cyfr. To ona powoduje że wyświetlają Ci się zdjęcia jako miniaturki.
Napisano 06 luty 2013 - 20:30
Piękne wyroby. Zdjęcia małe, ale widać kawał dobrej roboty
Kurde @slider@ to faktycznie 2 "małpy", ale w sumie powinno być więc w odniesieniu do użytkownika @@slider@ haha
Użytkownik mefik edytował ten post 06 luty 2013 - 20:32
Napisano 06 luty 2013 - 21:02
Koledzy twórcy!
Mam pytanie. Zawarłem je tutaj: http://jerkbait.pl/t...-koniec-świata/
Zajrzyjcie tam proszę i podzielcie się swoją wiedzą na ten temat.
Pozdrawiam
Piękne wyroby. Zdjęcia małe, ale widać kawał dobrej roboty
Kurde @slider@ to faktycznie 2 "małpy", ale w sumie powinno być więc w odniesieniu do użytkownika @@slider@ haha
Też uznałem, że trzecia małpa na jednego człowieka to za dużo
Napisano 07 luty 2013 - 10:00
Kilka maleństw:
Mrówka
Mrówka 15 mm.JPG 48,73 KB 212 Ilość pobrań
Robal brązowy
Robal 15 mm brąz.JPG 57,2 KB 273 Ilość pobrań
Robal żółty
Robal 15 mm żółty.JPG 55,59 KB 219 Ilość pobrań
Wszystkie o długości 15 mm. Dla przypomnienia dodam, że ręcznie strugane z balsy Wreszcie mi się udało! zdjęcia są poukładane tak, jak chciałem
Dziękuję wszystkim kolegom za pomoc. Staropolskim zwyczajem piórem z czapki ziemię zamiatam, w głębokim ukłonie się zgiąwszy.
Użytkownik woblery z Bielska edytował ten post 07 luty 2013 - 10:04
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych