Właśnie otworzyłem marynowane rydze z zeszłego roku. Jednak warto poczekać. A zassany taki był, ze już po nóż szedłem myślałem że jak puszkę będę otwierał.
Do tatara petarda … polecam.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 październik 2024 - 19:06
Właśnie otworzyłem marynowane rydze z zeszłego roku. Jednak warto poczekać. A zassany taki był, ze już po nóż szedłem myślałem że jak puszkę będę otwierał.
Do tatara petarda … polecam.
Napisano 17 październik 2024 - 12:10
Napisano 02 listopad 2024 - 13:55
Napisano 02 listopad 2024 - 15:04
Ja uwielbiam grzyby w ogrodzie.
Wczoraj synowa, ze rydze pyszne były. Poszliśmy do ogrodu ostatki dostała.
Dzisiaj do mięsa jakiś ryż. A co ja Chińczyk jestem? Do ogrodu, 2min dwa duże maślaki, kilkanaście gąsek ziemistych i pyszny sos uratował sytuację. Przy okazji jakieś wielkie ostatki malinowe się trafiły - No uwielbiam takie klimaty..
Tzreba by gdzieś na opieńki, ale mróz jutro ma być trzeba na Odrę łódka już zapięta.
Użytkownik Qh_ edytował ten post 02 listopad 2024 - 15:05
Napisano 02 listopad 2024 - 18:02
Może trafił na właściwe grzybki...
Napisano 02 listopad 2024 - 19:15
Może trafił na właściwe grzybki...
Czytaj o aktywności szczupaka nocą, tam dopiero grzybki działają.
Napisano 03 listopad 2024 - 13:17
Napisano 03 listopad 2024 - 15:57
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych