Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Wody w okolicach Krakowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8321 odpowiedzi w tym temacie

#921 OFFLINE   Gobio Gobio

Gobio Gobio

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1253 postów
  • Lokalizacjagórna Wisła
  • Imię:Wojtek

Napisano 02 maj 2015 - 15:31

Lub dodaj namiar gps z dopiskiem tanie mięso Boleni!

#922 OFFLINE   Sandre

Sandre

Fishing Team Sandre

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1113 postów
  • LokalizacjaNiepołomice
  • Imię:Darek

Napisano 02 maj 2015 - 16:34

Niestety muszę się zgodzić z kolegami powyżej ;( za dużo pokazujesz, a forum dostępne dla wszystkich... a odkąd wycięto z wisły sandacze ... mięso boleni jakieś takie bardziej szlachetne się zrobiło :) Ponoć nawet klenia można   :o Fajnie połowiłeś ..graty dla Ciebie ale może się okazać, że jutro będziesz stał w kolejce :(

Użytkownik Sandre edytował ten post 02 maj 2015 - 16:35

#923 OFFLINE   Little Wing

Little Wing

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 611 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 02 maj 2015 - 16:38

A cóżeście chłopaka czepili ? Pół miasta łowi na pod zaporowych burdelowych żwirkach ,  to tajemnica jakaś ? fakt dla wielu to jedyne miejsce gdzie są w stanie coś złapać . Złapał i Dadi , gratulacje !!!!

• nowwwak i spy lubią to

#924 OFFLINE   yffea

yffea

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 544 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 02 maj 2015 - 16:53

A cóżeście chłopaka czepili ? Pół miasta łowi na pod zaporowych burdelowych żwirkach , to tajemnica jakaś ? fakt dla wielu to jedyne miejsce gdzie są w stanie coś złapać . Złapał i Dadi , gratulacje !!!!

Prawda to. Ale faktem jest też, że gdyby rybek w Wiśle (i innych krakowskich wodach) było więcej to ani by się nikt nie czepiał, że miejscówki się pokazuje, ani nie trzeba by było jedzić na "zaporowe burdelowe żwirki" żeby mając mało czasu rybkę złowić - nie każdy ma czas włòczyć sie po kilka godzin po Wiśle licząc, że gdzieś może coś jeszcze pływa.

#925 OFFLINE   Little Wing

Little Wing

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 611 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 02 maj 2015 - 17:02

Prawda to. Ale faktem jest też, że gdyby rybek w Wiśle (i innych krakowskich wodach) było więcej to ani by się nikt nie czepiał, że miejscówki się pokazuje, ani nie trzeba by było jedzić na "zaporowe burdelowe żwirki" żeby mając mało czasu rybkę złowić - nie każdy ma czas włòczyć sie po kilka godzin po Wiśle licząc, że gdzieś może coś jeszcze pływa.

Prawda tylko , te miejsca to nie tajemnica a obecność tam wędkarzy etycznych ( jak np Dadi) daje szanse na przetrwanie wielu rybkom , i ja bym się go nie czepiał .

#926 OFFLINE   Sandre

Sandre

Fishing Team Sandre

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1113 postów
  • LokalizacjaNiepołomice

Napisano 02 maj 2015 - 17:11

To zazdrość przez nas przemawia Jaro:) Chłop połowił to i ja chce ... jutro jadę ... z kolegami;) 

Użytkownik Sandre edytował ten post 02 maj 2015 - 17:12

#927 OFFLINE   Little Wing

Little Wing

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 611 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 02 maj 2015 - 17:16

To zazdrość przez nas przemawia Jaro:) Chłop połowił to i ja chce ... jutro jadę ... z kolegami;) 

O ! i bardzo dobrze , czekamy na fotki :)

#928 OFFLINE   Sandre

Sandre

Fishing Team Sandre

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1113 postów
  • LokalizacjaNiepołomice

Napisano 02 maj 2015 - 17:25

Każdy ma swój pogląd w danym temacie. Żeby nie było to tak na poważnie śmigam nad Rożnów bo lubię popływać. Bolków raczej nie łowie, bo nie mam czasu, za dużo tych pasji. Jak zwykle racja jest po każdej z możliwych stron. Wiadomo że "burdeliki" zna każdy (jestem zdecydowanym przeciwnikiem zamazywania fot i robienia jakichś szczególnych tajemnic, ale w tym akurat wypadku miejsce można określić z dokładnością do dwóch metrów ..  i moim zamysłem było zwrócenie uwagi, że kolega sam sobie troszkę strzela w kolano ...  bo pokazał że rybka w danym czasie bierze ... pokazał gdzie bierze ...  i w nic tym złego ... ale może wywołać złe skutki dla jego samego :) wszystko to bez spinania pośladków na luziku bez uszczypliwości :) tyle ... 

Użytkownik Sandre edytował ten post 02 maj 2015 - 17:26

• NARA lubi to

#929 OFFLINE   Dadi

Dadi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 142 postów
  • LokalizacjaKrK - NH

Napisano 02 maj 2015 - 23:20

Moi drodzy, Moi mili

Celem tego filmiku jest propagowanie c&r. Na przewozie bywam najczesciej, codziennie jest obligowany jak "tomex", nie jest niespodzianka ze cos mozna trafic (jak pod kazdym zaporowym burdelem). Licze na to, ze moze moja postawa pokaze, ze warto ryby wypuszczac, bo mozna je ponownie spotkac. Jesli sadzicie, ze ustawi sie tam kolejka po mieso to zapraszam - gwarantuje, ze byle frajer nie polowi.

Tak wiec prosilbym o nie stwierdzanie, ze nie mysle w tym co robie, ta woda jest tak przeorana ze trzeba stanac na nosie by miec jakies efekty

I nie popadajmy w skrajnosc, prosze ;-) nie kazdy miesiarz wie, jak bolenie lowic, a sami wiemy jak to z nimi jest

Z krakowskim pozdrowieniem

Użytkownik Dadi edytował ten post 03 maj 2015 - 12:50

• RobHimself10 i Orni lubią to

#930 OFFLINE   romanus

romanus

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 31 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Imię:Roman
  • Nazwisko:Trojan

Napisano 03 maj 2015 - 06:43

Moi drodzy, Moi mili

Celem tego filmiku jest propagowanie c&r. Na przewozie bywam najczesciej, codziennie jest obligowany jak "tomex"

Tak wiec prosilbym o nie stwierdzanie, ze nie mysle w tym co robie, ta woda jest tak przeorana ze trzeba stanac na nosie by miec jakies efekty

I nie popadajmy w skrajnosc, prosze ;-) nie kazdy miesiarz wie, jak bolenie lowic, a sami wiemy jak to z nimi jest

Z krakowskim pozdrowieniem

Dadi -  naprawdę chodzi  tylko o bolenie - niestety zbyt  częste wypuszczanie jednak im szkodzi. Sam tam nie bywam - za dużo ludzi .Dla stałych bywalców i ryb robi jednak różnice czy zagląda tam  tylko pół Krakowa  czy pół Małopolski i Śląska . Nie obrażaj się, to naprawdę nic osobistego - to tylko biznes.

A tak nawiasem mówiąc to mimo, że teraz mieszkam w  Krakowie - też z Huty jestem. :)

Do zobaczenia nad woda.

Użytkownik romanus edytował ten post 03 maj 2015 - 06:58

#931 OFFLINE   Piotr Boruch

Piotr Boruch

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 602 postów
  • LokalizacjaKraków/Nowy Sącz
  • Imię:Piotr
  • Nazwisko:Boruch

Napisano 03 maj 2015 - 07:32

Spokojnie Panowie po tygodniu nawet tam, nikt ich nie zlowi bo się troszkę nauczą co jest sztuczne a co prawdziwe. Ale ludzie zawsze tam byli. Dadi łów, wypuszczaj i pilnuj by innym nie smakowały. Przyjade tam w tygodniu do zobaczenia. Na razie San :rolleyes:

#932 OFFLINE   Piotr Boruch

Piotr Boruch

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 602 postów

Napisano 03 maj 2015 - 07:35

Żeby nie było to tak na poważnie śmigam nad Rożnów bo lubię popływać.

Darek napisz jakie efekty dało rożnowskie otwarcie ;)

Użytkownik Piotr Boruch edytował ten post 03 maj 2015 - 07:37

#933 OFFLINE   Gobio Gobio

Gobio Gobio

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1253 postów
  • Lokalizacjagórna Wisła
  • Imię:Wojtek

Napisano 03 maj 2015 - 10:18

Jestem na jednym z kurwidołków i pan w secie moro zgodnie z regulaminem ładuje w siatkę juz kolejnego bolka. Gdzie jest ten propagator c&r który miał stać na straży C&R ??!
Tak wogole pierwszy raz widze spinningiste z tunelem do przechowywania ryb...chłop sie nastawił na grube "branie"

Użytkownik Gobio Gobio edytował ten post 03 maj 2015 - 10:46

#934 OFFLINE   spidi

spidi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 363 postów
  • Lokalizacjaleńczester

Napisano 03 maj 2015 - 12:23

dobrze że są takie miejsca przynajmniej większość hołoty się tam zbiera i mam spokój na bardziej dzikich odcinkach Wisły bez patologii określenie może i mocne ale takie są moje odczucia po wizycie w takim miejscu
graty dadi fajne rybki

#935 OFFLINE   Emson

Emson

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 66 postów
  • LokalizacjaBielsko Biała

Napisano 06 maj 2015 - 11:49

Elo melo!
Dzieje się coś w Wisełce? 
Byłem wczoraj w centrum na 1,5h, ale bez efektu, chociaż jakieś grube ryby się pokazywały w środku koryta.

#936 OFFLINE   Orni

Orni

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 76 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 07 maj 2015 - 12:21

Dzisiejszy poranek na okołokrakowskiej Wiśle. Woda podniesiona, niosąca masę patyków i traw. Brak jakiejkolwiek aktywności ryb :(

#937 OFFLINE   Emson

Emson

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 66 postów
  • LokalizacjaBielsko Biała

Napisano 07 maj 2015 - 15:45

To słabiutko :/ Wie ktoś moze jak Raba wyglada po opadach?

#938 OFFLINE   Licus

Licus

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 273 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Imię:Przemek

Napisano 07 maj 2015 - 16:42

w Rabie nie ma ryb

#939 OFFLINE   loko86

loko86

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 84 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Imię:Karol

Napisano 07 maj 2015 - 18:21

Elo melo!
Dzieje się coś w Wisełce? 
Byłem wczoraj w centrum na 1,5h, ale bez efektu, chociaż jakieś grube ryby się pokazywały w środku koryta.

Te grube ryby to leszcze miło popatrzeć jak się łopaty trą przy brzegu :) przedwczoraj wybrałem się za boleniem i jeden ponad 50 ledwo chuderlak się trafił już na odchodne, poza tym baaardzo słabo ryby nie widać...

Czyżby jeszcze zimna woda???

#940 OFFLINE   Piotr Boruch

Piotr Boruch

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 602 postów

Napisano 07 maj 2015 - 18:36

Albo pustynia wiślana ?? Można odetchnąć błotne ryby jeszcze są! Nawet dzieci karasie dzisiaj połowiły na kanale w :D  Hucie. A woda faktycznie błooto na Wiśle bo jutro myślałem za bolkiem wyskoczyć???

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych