Klenie 2013
#741 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2013 - 22:41
#742 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2013 - 22:44
Bardzo fajna rybka@ grunwald1980 ,strasznie długi jak na klenia,albo szczupły .
Mi wyszedł ze dwa tygle temu taki 60+ lekko do wobka boleniowego ,tylko puknął na starej główce i podszedł pod nogi aż ciepło mi się zrobiło jak go zobaczyłem.
Po ciemaku ,fajne łowienie i foty i rybka też naturalnie.
#743 OFFLINE
Napisano 26 sierpień 2013 - 22:47
Gugcio chyba tak, jak go podbieralem bylo ciemno i na pierwszy kontakt jak go wzialem za kark myslalem nie ma rekordu, chociaz to chyba najdluzszy hol.Jak go podnioslem to mysle kurde ale dlugasny i te 60+ to mysle ze mial, bo juz 2x60cm zlowilem i wydaje mi sie ze ten dluzszy byl, ale za to cienias a te 5 rzutow to staly schemat.Odliczam odwracam sie i ide no chyba ze cos sie w wodzie zacznie dziac
Krystekwolf, dzieki.
PZdr
#744 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 07:27
Kto rano wstaje ....
Krotki wypad z rana, dzis mierzone 62cm!!!!Ten juz byl gruby kilka razy podchodzilem zeby go podebrac, piekna gruba ryba.Kamerka byla ciulowo postawiona, a branie tak widowiskowe ze szkoda ze sie nie dalo uchwycic.Pozniej dodam filmiki.PZdr
Załączone pliki
- Dagon, marcin.f, Dienekes i 3 innych osób lubią to
#745 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 07:30
Ten kleń nie bierze jeńców Gratki, wielka ryba.
- Gruzin, Negra i Krystekwolf lubią to
#746 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 07:44
Siorpnął wobka jak złoto .Z filmikami już tak jest,jak człowiek wszystko poustawia to nie chcą brać ,a wystarczy że przejdziesz trochę dalej i już bum .
Żeby to wszystko było fajno to trzeba by ciągnąć ze sobą ekipę filmową.
Fajny kleksior grunwald1980,chyba ciągle ten sam ,chyba podpisałeś z nimi jakiś kontrakt ,czy jak.Gratki za rybki.
- Dienekes lubi to
#747 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 07:46
- Negra lubi to
#748 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 07:47
Grunwald ależ masz tam smoki
Gratulacje!
- Negra lubi to
#749 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 08:00
Fajny kleksior grunwald1980,chyba ciągle ten sam ,chyba podpisałeś z nimi jakiś kontrakt ,czy jak.Gratki za rybki.
To moj stary kumpel, ustawiamy sie na konkretna godz i testujemy sprzet
- Dienekes i Krystekwolf lubią to
#750 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 08:05
Dobrze masz............. ja znam taką rapę .Cholera,tylko szkoda że nie chce testować ze mną sprzętu .
Macha mi czasem na przywitanie ogonem ,nie che współpracować skubana ,tylko się lansuje.
Ale tak czy siak ....... kleksy fajne łowisz.
- Negra lubi to
#751 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 08:09
To moj stary kumpel, ustawiamy sie na konkretna godz i testujemy sprzet
Tak to właśnie wygląda, jakbyście na "Ty" dawno przeszli i po imieniu byli
- Negra lubi to
#752 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 08:13
To już jest piękna ryba.Kleń marzenie.Już wiem kto będzie testował w przyszłym roku nowe wzory-[oczywiście jeśli się tylko zgodzi]- a trochę tego będzie w tym też bezsterowe robale.
Użytkownik Tomy edytował ten post 27 sierpień 2013 - 08:13
- Negra lubi to
#753 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 08:22
Dzieki wielkie panowie.Tomy z wielka przyjemnoscia, tylko ze w przyszlym roku bede prawdopodobnie w Niemczech, tam bede probowal sie glownie skupic na boleniach i sandaczach, chyba ze znajde takie klenie jak te, ale jak to zwykle bywa duze zmiany w zyciu moga wplynac na to ze nie bedzie tyle czasu aby siedziec nad woda.Czas pokaze co da los
Filmiki wrzucam, zwroccie uwage na to jak duzy klen bierze, nie ma tu mowy o mocnym uderzeniu, nawet nie wiedzialem ze mam rybe.Kamerke wczesniej mialem w fajnym miejscu, nie wiem co mnie pokusilo aby ja przestawic,szkoda bo ryba zachowywala sie pieknie.
- damien79 i malcz lubią to
#754 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 11:40
Piękny wałek! Jaki w karku szeroki,masakra.Dzięki za filmik,nieźle dawał na poczatku Może załatw sobie cos takiego do kręcenia:
http://allegro.pl/el...3473797582.html
Ja kręciłem zwykłą małpką,statywem hand made ze sztycy podpórki pod wędkę
Graty kabana
#755 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 12:32
Dzieki Marek.Ja juz niedlugo bede wyjezdzal prawdopodobnie wiec narazie poki co nie bede inwestowal.Jak sie usadowie w nowym miejscu, to skompletuje fajny sprzet i wtedy kamerka bedzie musowo pzdr
#756 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 13:56
Dzieki wielkie panowie.Tomy z wielka przyjemnoscia, tylko ze w przyszlym roku bede prawdopodobnie w Niemczech, tam bede probowal sie glownie skupic na boleniach i sandaczach, chyba ze znajde takie klenie jak te...
Jak będziesz łowił tam gdzie zamierzasz to będziesz tez takie klenie łowił
Użytkownik Rheinangler edytował ten post 27 sierpień 2013 - 13:57
- Negra lubi to
#757 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 16:03
Arek mam nadzieje, ze polowimy razem
#758 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 21:34
Połowimy,- bardzo chętnie ten odcinek Ruhr o którym pisaliśmy jest dokładnie miedzy Twoim przyszłym miejscem zamieszkania a moją chałupą
#759 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 22:05
#760 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2013 - 22:19
Gratki grunwald , klucho bomba Kuźwa na wiosne przyszłego roku powinienem jechać koło rury Można u hansa dniówkę wykupić ? Hotelików to tam jest , ale nigdy nie łowiłem w dojczlandi to nie wiem jakie są zasady . Jakby były dniówki to bardzo mnie to interesuje . Dymać ponad 2K km z takim przystankiem jedno lub dwudniowym to nie byłoby takie męczące
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych