To ja mam uwagę i wniosek do regulaminu forum działu Giełda/Sprzedam
czy nie powinno byc uregulowania dotyczacego składania ofert Tylko na FORUM i ich kolejności realizacji(przynajmneij w dziale sprzedam) ?
(rozumiem fakt kiedy ktos komus sprzedąć nie chce bo sie przejechał ale to wyjątek )ale skoro juz mamy regulamin
i dotyczy także działu sprzedam to czy nie powinno byc zapisane ze oferty składamy Tylko w wątku forum i decyduje kolejnośc składania.?
2 razy w zasadzie pod rząd miałem nieprzyjemnośc ze sprzedajacymi którzy :
- sprzedali na podstawie wczesniejszej oferty złozonej na priv -> dziwna sprawa bo zgłosiłem chcęc zakupu niecałe 2 minuty po czasie wystawienia
- otrzymałem info ze mam cie w nosie juz obgadałem z pozostałymi kupującymi i nie chce mi sie w tym juz mieszac (chodziło o późniejsze oferty po mojej dotyczacej kilku pudeł gum)
To jest nasze forum na którym powinniśmy sie szanowac, szanowac nasz czas i szanowac reguły forum
Nie mam czasu siedziec godzinami i logowac sie co kilka minut zeby zobaczyc co przybyło na forum a skoro juz trafiam rzecz której szukam to chciałbym sfinalizowac sprawe a nie dowiadywac sie po 2 dniach ze juz ktoś inny kupił z takiej czy innej absurdalnej przyczyny.
Taki wpis do regulaminu spowoduje wiekszy porzadek i brak potem nieprzyjemnych sytuacji z jakimi miałem doczynienia
mam tylko nadzieję że jesli zapis zostanie wprowadzony to tak jak na allegro nie skończy sie zapisami ze przedmiot został skradziony lub uszkodzony żeby tylko ominąc regulamin.
Użytkownik selk edytował ten post 12 styczeń 2015 - 18:39