Poczekamy ,byle jak zawsze konkret były.Be stery to czas wiosny lata i wczesnej jesieni-przeważnie ,bo jeżeli rzeka nie za głęboka i wobek cięższy to można i póżniej .Jeżeli chodzi o reklamę ....... ja nigdy nic nie reklamowałem,może to tak być odbierane ale na to nie poradzę.Powiem szczerze ,nam reklama nie potrzebna wręcz przeciwnie(nie zarabiamy na wędkowaniu).Żeby się choć trochę odwdzięczyć za zrobienie dobrego wobka to wklejamy fotkę do tego kto go zrobił i tyle .
Co do skuteczności Twoich bez sterów ...... daj porządnie nimi połowić chociaż jeden sezon -cały ,to zobaczysz.Są podatne na wszelkiego rodzaju myki wędkarskie.
Poczekaj Adam ,oj poczekaj ,zobaczysz w przyszłym sezonie-obiecuję ,kupię dobrą kamerkę i cosik Ci nakręcę z braciakiem .Począwszy od miejsca żerowania dużych boleni ,po sposób łowienia,brania i miejmy nadzieję holu dużej ryby.Może spalę jedną miejscówkę ale zobaczysz.
Z tego sezonu mamy nagrane hole trzech dużych boleni,na bez stery właśnie.Dwa są z udziałem Twoich wobów.Jak się nauczę wysyłać to Ci podeślę jak chcesz,choć w sumie to nuda ,tylko wygięta wędka i brzęk hamulca i nasze dialogi mocno okraszone brzydkimi słowami ale nie tylko.