Ups jest co opić, bo powiem Ci tak ze szczerością, zrobiłem podobne slimy, wzorowane na Twoich i sukces jest. Jeden jedyny bolek 52 na wodzie stojącej. Podczas testu, tylko dwie warstwy lakieru było.
LB HM Spinnerman
#81 OFFLINE
Napisano 26 maj 2013 - 21:01
#82 OFFLINE
Napisano 26 maj 2013 - 21:11
Dzięki Janusz na uznanie. Fajnie jak się człowiek napracuje i jeszcze się to komuś spodoba Właśnie wspólnie opijamy pozytywnie zdane testy Wasze zdrowie Chłopaki hej !
Aż ślinka cieknie
#83 OFFLINE
Napisano 26 maj 2013 - 21:12
Super @Stoner ! Bardzo mnie to cieszy
#84 OFFLINE
Napisano 26 maj 2013 - 21:17
@milupa, do Białej Podlaskiej masz niedaleko. Możemy ustawić się na bużańskie łowienie ze szklaneczką whisky w tle Serdecznie zapraszam
Aż ślinka cieknie
#85 OFFLINE
Napisano 26 maj 2013 - 21:21
Chętnie kiedyś skorzystam
#86 OFFLINE
Napisano 27 maj 2013 - 20:35
podpis - jak słusznie Paweł zauważył - znakomity
Taki "artystyczny"
Charakter pisma odzwierciedla osobowość. Spinnerman nie ma artystycznego podpisu, to podpis osoby pewnej siebie i swoich możliwości
#87 OFFLINE
Napisano 27 maj 2013 - 21:04
Charakter pisma odzwierciedla osobowość. Spinnerman nie ma artystycznego podpisu, to podpis osoby pewnej siebie i swoich możliwości
Nooo joker, to mi weszłeś na ambicję dzięki, dzięki
Pewnie już macie dosyć tych fot ale wrzucam jeszcze dla Kolegi z forum fotki jerków wykonanych pod casta na sandacze na pewną rodzimą zaporówkę. 8 cm 10 g z obciążeniem sporo kombinowałem i finalnie jest na brzuchu i przechodzi w ogon. Woby bardzo stabilne. W opadzie lusterkują i reagują na najdrobniejsze szarpnięcia nieprzewidywalnymi odskokami. Ktoś sobie wymużdżył, że będzie na to łowił sandały na płytkiej, "przegumowanej" zaporówce a jak wyjdzie w praniu zobaczymy. Sam jestem bardzo ciekaw i mam przeczucie, że może to być nie zła przynęta. Inauguracja już za kilka dni
Załączone pliki
- Wojtek B. i Kajtelek2 lubią to
#88 OFFLINE
Napisano 27 maj 2013 - 21:40
W życiu nie , wstawiaj kolejne perełki
Pewnie już macie dosyć tych fot
#89 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2013 - 19:20
Eleganckie woblery te bez stery ,super łuska.Naprawdę wpadają w oko,pewnie sandasiom też wpadną...do pyszczka
#90 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2013 - 20:46
Dzięki @wr Podobno dzisiaj wpadły Z tego co mówią chłopaki pod castem chodzą bajka Za tydzień bedę na tym łowisku więc sam potwierdzę
#91 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2013 - 18:24
No i połowili m.in. boleń 80+
A to dla kolegi @Zwierzu. Trochę to trwało ale po testach uzupełniłem ten model o 14 gramówki na dalekie rapy Do tygodnia powinny wyjść bo trochę tego jest a trzeba też wykorzystać dobry czas na łowienie
Załączone pliki
- joker i Wojtek B. lubią to
#92 OFFLINE
Napisano 26 czerwiec 2013 - 21:34
To ja jedną 14-tkę poproszę do kolekcji
#93 OFFLINE
Napisano 27 czerwiec 2013 - 07:54
Spoko, odłożę, bo tych jest tylko kilka sztuk Ogólnie i 9-tki i 14-tki to bardzo lotne przynęty; nie koziołkują w powietrzu. Osobiście bolki wolę łowić lżejszymi przynętami, bo poprostu naturalniej pracują a w przypadku jerków łatwiej na dalekim dystansie wyrwać go na powierzchnię wody co by zabruzdził i puścił kilka bąbli-wtedy zwykle następuję wybuch wody
#94 OFFLINE
Napisano 27 czerwiec 2013 - 08:34
A tak wyszedł " nóż w wodzie " Waga 10 g i tak zostanie cięższe idą jak przecinak a to mi nie leży Praca z częstymi odskokami na boczki przy expresie lubi dziubnąć od spodu lustro wody Kolory klasyczne, perła z czarnym karczkiem Dla porównania fota z nowym cieniowaniem.
...i wczorajszy Bolek na kozika Ogólnie biły na chlapiące 10 cm jerki ale ten pacnął w kozika prowadzonego troszkę głębiej średnim tempem. Branie - poezja
Załączone pliki
- joker lubi to
#95 OFFLINE
Napisano 27 czerwiec 2013 - 09:20
Graty, fajny bolesław A cóż mu się stało z pokrywą skrzelową?
- RomanP lubi to
#96 OFFLINE
Napisano 27 czerwiec 2013 - 09:28
Ciężko powiedzieć wydra ? Miał już to ładnie wygojone więc nic mu nie będzie
#97 OFFLINE
Napisano 27 czerwiec 2013 - 09:54
Te 14'tki bardzo fajne. Staram się robi jakoś wyglądającą łuskę, ale daleko mi do Twoich.
#98 OFFLINE
Napisano 27 czerwiec 2013 - 12:44
Dzisiaj dostały podkładzik Będą głównie takie olivki z grafitowym karczkiem bo jakoś w tym sezonie te kolorki darzą rybkami hej !
Załączone pliki
- wobler129 lubi to
#99 OFFLINE
Napisano 03 lipiec 2013 - 11:09
Tak będzie finalnie Jeszcze dwie warstwy lakieru i do wody hej ! Wzorek okazał się pieruńsko skuteczny dlatego już w przygotowaniu jest ten sam wzorek tylko w wersji chlapaka oj, będzie się działo
Załączone pliki
- wobler129 lubi to
#100 OFFLINE
Napisano 03 lipiec 2013 - 19:20
Ten kształt mnie rozwala.I weź tu zrób coś na podobnym poziomie i żeby było oryginalnie
- spinnerman lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych