Witam,
Rafale- powiedz mi w takim razie jak sie w pelni wykorzystuje moc wedzisk bo nie pierwszy raz to slysze od rod-builderow z Gdanska i okolic, podobnie o tym jak to trzeba umiec rzucac
Czy jesli musze lapac za dolnik wedki bo brakuje jej mocy do podciagniecia ryby to juz wykorzystuje moc czy jeszcze nie? Czy jestes na odleglosc w stanie stwierdzic jaka wedka bedzie dla mnie lepsza na wody gdzie lowie od lat?
Czy faktycznie 10 lbs Phenic bedzie mial wiecej mocy w sobie niz 15-17 lbs konstrukcje innych producentow i w dodatku da sie nim lowic sieje na obrotowki w rozmiarze 0 czy 1? Lowiles kiedys te ryby czy tak jak z pstrazkami z gorskich jezior- Phenix najlepszy jest i koniec?
Traktujmy sie z szacunkiem, piszmy o tym na czym sie znamy a nie ot tak sobie z glowy podajemy cos tam Phenixa i zawsze bedzie lepsze od wszystkiego innego. Skad tez wiesz, ze nie mialem zadnych wedek w rekach badz nimi nie lowilem? Dlaczego tez jak powszechnie sie pisze tu na jerkbaicie takie najwspanialsze dziela swiatowego rod-buildingu tak czesto trafiaja do dzialu sprzedam? Ludziska nie potrafia wykorzystac ich mocy czy nie umieja nimi rzucac?
Pozdrawiam,
Bujo
`
Bujo n, nie odwracaj kota ogonem,sam wspominałeś poczas innej kopanki ,że nie łowiłeś Phenixem a tym bardziej w tytanach.
Nikt nie pisze ,tez ,że jest najlepszy ten cały nieszczęsny Phenix.
Ale za to Ty,w każdym możliwym wątku gdzie się Phenix pojawia wkładasz patyk w szprychy
Co do giełdy ,to pojawia sie tam nie częściej jak inne marki.
Co do wędziska super uniwersalnego,co to pogodzi mini obrotówki i big wahadłówki oraz wszysto pomiedzy ,to stoi u mnie w piwnicy odległościówka byrona ,co 15 lat temu nad Wisłą łowiła wszsystko i wszystkim.