Takiego również posiadam
Posiadam również spina, którego max. cw dla mnie to 1,5g (tutaj można dopiero mówić o "zasysaniu"). Ja nie mam zamiaru ani oceniać, ani tym bardziej nikogo z szanownych kolegów krytykować, ba, z każdym z Was jestem gotowy przyjąć browara i połowić wspólnie rybki na nasze ukochane moski. Zawsze z wielką przyjemnością czegoś mogę się od Was nauczyć. Po prostu lubuję się w takich wykałaczkach i chcę o nich wiedzieć jak najwięcej.
Witaj, cieszę się, że bez złych emocji to odbierasz. Ja wprawdzie nie używam napojów %, miewałem owszem okresy kiedy byłem zainteresowany, czy to degustacją, czy wręcz używaniem w ilościach pozwalających dostąpić wyższych uniesień. Jednak wymiana doświadczeń interesuje mnie jak najbardziej. Bezsprzecznie jestem kinestetykiem i nie zaprzeczam, czucie jest dla mnie bardzo ważne, nie tylko w kwestiach wędkarskich w pracy też. Bez tego ślepy jestem i w ogóle, nie kompletnie się czuję. Dla tego mam taką "korbę" odnośnie masy i przenoszenia sygnałów przez wędkę. Gdybyś mógł napisać coś więcej o tym urządzeniu 1,5g max.