Też wziąłem,ale 1 .
Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)
#2841 OFFLINE
Napisano 21 luty 2018 - 18:54
#2842 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 17:06
Gdyby ktoś potrzebował coś od Izumi to polecam https://www.ebay.pl/...g?ul_noapp=true wysyłają ekspresem. Wszystko bezproblemowo. Także polecam.
#2843 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 17:42
Odnośnie książek i promocji.
Dziś w CW w Warszawie byłem po kółka łącznikowe. Przy kasie rzuciła mi się w oczy książka z woblerem.
W dwóch miejscach naklejona cena 12,5 zł. Pomyślałem - wezmę dla kogoś z kolegów wędkarzy i dam w prezencie.
Pani przy kasie nabija mi cenę dwa razy i rzecze: jedna cena za wobler, druga za książkę
Grzecznie poprosiłem o wycofanie z mojego "koszyka" zakupów tych pozycji. Mój komentarz na temat naciągania ludzi i zdzierstwa wywołał jedynie wzruszenie ramionami. No bo cóż innego mógł wywołać...
- BOB, cabage i pomelo (maciekd) lubią to
#2844 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 18:08
Cena i tak nie jest zła...
#2845 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 18:22
Cena i tak nie jest zła...
Teoretycznie tak, tylko ten zestaw kosztuje pomiędzy 15 a 22 zł. I nikt nie ściemnia.
A jak chciałem kupić same woblery po 12,5 zł to też nie sprzedali
Użytkownik Dano. edytował ten post 22 luty 2018 - 18:22
#2846 ONLINE
Napisano 22 luty 2018 - 18:27
Dziś w CW w Warszawie byłem po kółka łącznikowe. Przy kasie rzuciła mi się w oczy książka z woblerem.
W dwóch miejscach naklejona cena 12,5 zł. Pomyślałem - wezmę dla kogoś z kolegów wędkarzy i dam w prezencie.
Pani przy kasie nabija mi cenę dwa razy i rzecze: jedna cena za wobler, druga za książkę
Grzecznie poprosiłem o wycofanie z mojego "koszyka" zakupów tych pozycji. Mój komentarz na temat naciągania ludzi i zdzierstwa wywołał jedynie wzruszenie ramionami. No bo cóż innego mógł wywołać...
Niestety to już nie to samo CW jak jeszcze niedawno. Inne szefostwo, trochę inna obsada pracownicza i zupełnie inna Pani w kasie. Jaj każde wzruszenie ramionami byłem w stanie zaakceptować z przyjemnością
Użytkownik BOB1 edytował ten post 22 luty 2018 - 18:29
- Wojtek B. i Dano. lubią to
#2847 ONLINE
Napisano 22 luty 2018 - 18:31
Echhhh, było, minęło
#2848 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 18:36
Teoretycznie tak, tylko ten zestaw kosztuje pomiędzy 15 a 22 zł. I nikt nie ściemnia.
A jak chciałem kupić same woblery po 12,5 zł to też nie sprzedali
Zgadzam się, że zagrywka jest tania i budzi niesmak, ale niektórzy po prostu lubią sami sobie robić antyreklamę.
- Dano. lubi to
#2849 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 19:02
Ja tam się cieszę, że w Inselu jest ten zestawik po 22 zł, bo już dawno chciałem u nich kupić pewną wędkę, a brakowało mi właśnie tych dwóch dych do darmowej wysyłki A jeśli chodzi o obsługę klienta internetowego to jest dla mnie absolutny top spośród sklepów wędkarskich.
- Dano. lubi to
#2850 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 19:41
Insel jest ok i dla mnie, ale CW już niekoniecznie
#2851 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 19:47
#2852 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 19:55
- Mekamil lubi to
#2853 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 20:00
Jeśli nie można było kupić oddzielnie woblera i książki wtedy podana cena musi być za całość tak na logikę.
A prawo jest w tej kwestii po stronie konsumenta i powinni Ci sprzedać za 12.5
#2854 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 20:04
Jeśli nie można było kupić oddzielnie woblera i książki wtedy podana cena musi być za całość tak na logikę.
A prawo jest w tej kwestii po stronie konsumenta i powinni Ci sprzedać za 12.5
Bartek ja wiem, tylko już mi się kłócić nie chciało. To sklep, do którego wchodzę tylko po drobiazgi, bo to jedyna rzecz którą się opłaca u nich kupić w stacjonarnym. Jak coś kosztuje 4 zł a nich 4,5 zł, to i tak nigdzie z wysyłką nie odbiję
Szczytem było, kiedy wobler Sebile u nich kosztował 120 zł, a w Plecionie bez upustów czy rabatów kupiłem go za 60 zł.
To taki sklep dla... no właśnie - dla kogo?
#2855 ONLINE
Napisano 22 luty 2018 - 21:13
Kiedyś wpadałem tam pogadać. Był Jimy i Sebastian pasjonat casta (wiele fajnego towaru po za sklepem od niego wyrwałem...Revo Toro 51 mam do dzisiaj i o tej metodzie się dowiedziałem ) .Potrafiło się zejść i dobrą godzinę ... no i Pani Renata siedziała "na kasie"
Jak napisałem...było, minęło
#2856 OFFLINE
#2858 OFFLINE
Napisano 25 luty 2018 - 11:00
Dragon robi cala serie prezentacji w wielu miastach.
#2859 OFFLINE
Napisano 25 luty 2018 - 11:14
Dragon robi cala serie prezentacji w wielu miastach.
Ale jakoś tylko FM o tym głośno poinformował, że u nich w sklepie taka promołszym będzie.
#2860 OFFLINE
Napisano 25 luty 2018 - 11:44
Ale jakoś tylko FM o tym głośno poinformował, że u nich w sklepie taka promołszym będzie.
Myślę ze właściwsze będzie stwierdzenie, iż tylko informacja z FM dotarła do Ciebie.
Zapewniam Cię, ze nie tylko FM ma takie „atrakcje” tylko forma informacji bywa przeróżną.
Pozdrawiam
Daniel
- cabage i prezes77 lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
1 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Google (1), kolec