Są i czerwone kropki... ehhh...tylko bez obwódek...
Na poważnie... z chęcią zakupię 3 sztuki jak na 1 foto (foto z dłonią) .
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 08 luty 2014 - 16:06
Są i czerwone kropki... ehhh...tylko bez obwódek...
Na poważnie... z chęcią zakupię 3 sztuki jak na 1 foto (foto z dłonią) .
Napisano 08 luty 2014 - 18:53
To na eksport?
Tak, jestem Europejczykiem i mam międzynarodową klientelę. Ni jak im nie pasuje kiełb lub jazgarz, a symboli typu GT, RH, lub K21, albo inne takie, po prostu nie trawię przy rękodziele. Mam swoje fanaberie
A zaglądającym tu i piszącym do mnie oglądaczom, takie nazewnictwo kolorów bardzo się podoba. A klient nasz Pan i ja go słucham bardzo uważnie
Napisano 08 luty 2014 - 20:34
Waga tych specjałów to około 13g z kotwicami nr. 6 Owner. Tylko w wersji tonącej robię na dzisiaj.
Napisano 08 luty 2014 - 20:39
Adam, tu widać, że są obwódki
Napisano 08 luty 2014 - 21:01
Napisano 09 luty 2014 - 13:37
Krótkie podsumowanie chaosu
Było i nie ma. Ostatnie spakowane i jutro wyruszają tu i ówdzie. Teraz czekają tylko ci, do których pisałem, że z drugiej partii, czyli gdzieś za 10 do 14 dni.
Miał być filmik "Kod linii". Przepraszam, w tygodniu sklecę, postaram się.
Tylko teraz ogarnąć to co przede mną, bo już bym chciał jerki szykować.
Napisano 10 luty 2014 - 08:53
Dwa filmy z ciężką wersją Fario.
Kiełb, to nie tylko wersja malowania, ale i robocza nazwa bryły. Jest to bardziej owalny i szerszy w plecach Fario o masie 9g wraz z kotwicami BC36 nr. 6
Dobrze trzyma się silnego nurtu, wąska praca i silne drgania w obu płaszczyznach pionowej i poziomej. Konstrukcja na szybką i grubą wodę. Z pewnością zainteresuje się nim wiele gatunków drapieżników.
Wanna
Rzeka
Napisano 10 luty 2014 - 21:25
Dokładne oględziny uświadomiły mnie że trafiła mi się kolekcjonerska wersja Fario70 z błędem ;D za 20 lat będzie wart majątek
Napisano 10 luty 2014 - 22:57
Napisano 10 luty 2014 - 23:21
Tylko weź go nie urwij przez 20lat
Bede lowil bez kotwic
Napisano 11 luty 2014 - 09:02
Dokładne oględziny uświadomiły mnie że trafiła mi się kolekcjonerska wersja Fario70 z błędem ;D za 20 lat będzie wart majątek
... a ja go szukałem, bo miał zostać u mnie w pudle
Pewnie będzie fartowny. Zawsze tak jest. Szczęściarz
Jeszcze jeden dziwny numer odwaliłem, ale czekam na odzew, bo pewności również nie mam.
Napisano 11 luty 2014 - 21:37
Ale Robercie, żeby tak wręcz w środku przepławki?
Wiem, co kraj to obyczaj. W wielu wolno pstrągi na robala. W innych - jak widać - w przepławce. Ja mam mieszane uczucia...
Napisano 12 luty 2014 - 01:10
Napisano 12 luty 2014 - 09:30
Gdyby nie ten nurt i spiętrzenie wody na przeciwnym brzegu pomyślałbym ,że to połowy sandaczy w Szczecinie z murka
Napisano 14 luty 2014 - 08:48
Gdzie ten gość łowi to w tym filmie nie jest istotne.
Podoba mi się sam hol. Gość poszedł łowić sumy z odpowiednim do tego celu zestawem. Krótka, siłowa walka daje więcej adrenaliny niż pół godzinny hol. O zakwasach ryby nie wspomnę.
Napisano 14 luty 2014 - 08:50
Przedwiośnie nad wodą. Woda tylko zbyt brudna do połowów. Lód zarwał brzegi z ziemią, więc był tylko spacer.
loach yellow (2).jpg 597,4 KB 7 Ilość pobrań loach yellow.jpg 531,39 KB 7 Ilość pobrań
Napisano 14 luty 2014 - 09:12
.... zbyt ładny... wiem że jakbym miał takiego to bym nim nie łowił - szkoda by mi bylo po prostu. Wez tu czlowieku urwij takiego woblerka albo niech go szczupak podziurawi - no szkoda po prostu. Jak sie lowi na jakas masowke typu salmo / rapala to mowi sie trudno w takim przypadku ale cos takiego stracic / uszkodzic....Kiełb w trąconej wodzie widziany z góry.
pod wod.jpg
Napisano 14 luty 2014 - 09:31
Pawle, a po co brzydsze, jak one są w cenie Rapali (nic nie ujmuję urody woblerom tej marki). Jeden czort co urywam, a przyjemność z łowienia mam większą.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych