@ Joker: Robercie, coraz bardziej ekskluzywnie się tu robi. To z jednej strony bardzo fajnie, ale tylko dla tych 5ciu osób
Bardzo fajnie...
... a tak na poważnie.
Przede wszystkim sam sobie nałożyłem ograniczenia jeśli chodzi o pokazywanie kolejnych przynęt. Dzisiaj rano podjąłem taką decyzję. Ci, którzy śledzą wątek pamiętają ile było na koniec zeszłego roku, jakie były plany i ile jest teraz pokazane.
Roniny były 4 wielkości, jest 5. Cannibal był 1 w grudniu więc jakby go nie było, są 3. Rex 0, są 2. Denat 0, są 2, Shinu 0, jest 1. Do tego gotowe, łowią i wyglądają. Daj Panie każdemu taki progres w 6 miesięcy. Kosmos.
Do tego należy dołożyć nowe pstrągowe wersje na jedną kotwicę, duże 15cm sterowce, bezster na szczupaki i okonie (King frog), bezster na sandacze i okonie (Jiger), "spoon", smukłe bezstery, które na Puchar głowatki robiłem i kilka innych
Więc mus wprowadzić ograniczenia. Kilka produktów dostanie odsłonę w 2015 roku i tyle.
Jak łowią.
Liderem w ilości łowionych ryb jest Ronin 80. Na dzisiaj zaliczył przy tym trzy gatunki ryb: szczupak, okoń i sandacz. Nie będzie przesady jeśli napiszę, że powinien mieć go w pudełku każdy spinnigista i castingowiec
GT.jpg 169,84 KB
5 Ilość pobrań
Liderem wielkości złowionych ryb jest Ronin 125. Łowi mało, ale póki co wszystko przekracza 100cm
Nie jest to przynęta wszechstronna tak jak rozmiar osiem. Wymaga odpowiedniego sprzętu. Ósemkę założy każdy kto łowi szczupaki na lżejsze zestawy.
W 125 porawiłem zdolność do ciągania jednostajnego w wolniejszym tempie i już nic w nim nie poprawiam. To od samego początku miał być jerk specjalnego przeznaczenia i nie chcę tego zmieniać.
roach.jpg 181,19 KB
5 Ilość pobrań
Użytkownik joker edytował ten post 21 czerwiec 2014 - 20:06