dzis kolejne testy były, i takie spostrzeżenia :
3/4/5 pracuja wyśmienicie ( bardzo drobne X ,wręcz bym powiedział drżenie, i piekne lusterko w opadzie, Ja osobiscie lubie taka prace, ale można tez inaczej i z szerszym sterem troche sie to zmieni, Kilka wobków zrobiłem prawie ze smuzących i i mysle ze to może byc ciekawa propozycja na letnie rapy patrolujace przy powierzchni.
7 i 9 dzis były w przeciązanej wersji testowane i nie bardzo mi sie podobało, 9tka z kotwami to 28g i fajna prace miała tylko na szerokim sterze, na waskim praca była tylko przy prowadzeniu orient expresu... A na koniec ją odstrzeliłem i tyle ją widziałem..
Zdecydowanie bardziej wole te długosci w wagowym przedziale 7cm-10g i 9cm -ok 15-18g i jednak wąskim sterze, spróbuje jeszcze cos pływajacego w nastepnym tyg.
U mnie rzeka waska to i kilometrów przy żucie nie potrzeba
Wszystko ładnie opisałem w kajeciku i bedzie sie mozna bazowac na przyszłość.
Next tydzień beda wkońcu odpowiednie farby( piotro82 dzięki), to i cos sie popsika,i po pędzluje
Szkoda ze tak późno sie zabrałem do tych boleniówek, bo już praktycznie po sezonie, cięzko ryby zlokalizowac, a fajnie by było uwiesic jakiegos bolesława na hak przy testach