Nowa Enigma, porównanie z 11 cm Gradem.
Dawid i Goliat.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 lipiec 2017 - 16:26
Nowa Enigma, porównanie z 11 cm Gradem.
Dawid i Goliat.
Napisano 15 lipiec 2017 - 16:34
Napisano 15 lipiec 2017 - 17:23
To się okaże, pierwsza pracowała jak jedynka tylko brakowało trochę kopnięcia, odjąłem śrutu, zrobiłem 3 wersje i zaraz wpadam w świński galop nad wodę )))
Napisano 15 lipiec 2017 - 17:36
Napisano 15 lipiec 2017 - 17:57
Twoja jest bezpieczna. kilka razy było blisko ale bez szkody na mieniu
Napisano 15 lipiec 2017 - 20:38
Napisano 15 lipiec 2017 - 21:07
Napisano 15 lipiec 2017 - 21:32
Marek Twain powiedział:Dziś mi dwa startowały do E bryzga jednego skrewiłem zbyt szybkim cięciem, drugi zawrócił bo kotwiczka złapała trawkę. Od rana mi pech towarzyszył.
Napisano 15 lipiec 2017 - 21:40
Daniel a my chyba mamy ostatni czas żeby zaplanować wspólny atak na Oder?
Napisano 16 lipiec 2017 - 05:49
Daniel a my chyba mamy ostatni czas żeby zaplanować wspólny atak na Oder?
Napisano 19 lipiec 2017 - 20:41
Tamtaramtam nowy ślimak na farmie. Cormoran Cor A Nostra trafiony po kilku latach poszukiwań. Nie będę pisał za ile go wyrwałem bo serce mi się kraje jak dorośli mężczyźni płaczą
Napisano 21 lipiec 2017 - 08:26
Roboczy deseń. To jest taka wersja kurwesyn do grzebania w studniach, pewnie ze 40 g wagi z czego 20 to sam śrut. Łamacz blanków.
Użytkownik Hesher edytował ten post 21 lipiec 2017 - 10:22
Napisano 23 lipiec 2017 - 08:14
Kociucha jak zwykle trzasneła paja, sterany i pogryziony egzemplarz z jednym okiem, a dalej łowi jak ta lala. Rusza leniwe szczupaki jak żaden inny mój wobler, najlepsza ratunkowa przynęta dla tych co lubią pospać bo pora dnia nie ma dla niej większego znaczenia.
Napisano 26 lipiec 2017 - 20:35
No Chłopacy, ale woblera zrobiłem, no powiem wam, że fiu fiu
Woblerem można robić cuda, jerkować, chlapać po powierzchni, twitchować albo prowadzić jak zwykłego minnowa Trzaskały dzisiaj w niego okonie aż miło, a dwie godziny wcześniej był jeszcze składnikiem A i B Jest na razie 6 wersji zaraz dorobię jeszcze kila na jutro i ruszają ostre testy. Dawno nie byłem tak zadowolony z przynęty. Będzie robiony na korpusie percha, tego:
Napisano 26 lipiec 2017 - 21:08
Jeżeli waży 6-14g to chętnie przyjmę na testy. Jeżeli złowi coś na "mojej" rzece to wyślę Ci flaszkę łiskacza
Napisano 26 lipiec 2017 - 21:40
Co Wy wszyscy z tymi flaszkami... takiego dobrego chłopaka chcecie sprowadzić na złą drogę? Na testy Wojtuś to już od jakiegoś czasu jest bardzo trudno coś ode mnie wyrwać, Już masa kolegów pokazała, że dawać woblery na testy to jak je wsadzać psu w dupę. Zbliżony odzew
Napisano 26 lipiec 2017 - 21:52
Z psem nie próbowałem, więc się nie wypowiadam Napisałem "przyjmę na testy" a nie "mam horom curke" Priv z ceną i szybki deal bo mi gliździarze wszystko wyłowią, skubańcy po 5 wędek rozkładają
Napisano 26 lipiec 2017 - 21:55
Napisano 26 lipiec 2017 - 22:33
Z psem nie próbowałem, więc się nie wypowiadam Napisałem "przyjmę na testy" a nie "mam horom curke" Priv z ceną i szybki deal bo mi gliździarze wszystko wyłowią, skubańcy po 5 wędek rozkładają
Panie, jeszcze nie czas. Najpierw muszę dorobić kilka wersji i przetestować, potem idą w farbę, lakier i testy czy się po wykończeniu nie zesrało, bo potrafi. Jaki lipa to cała robota od nowa, a jeśli gra muzyka to jadą do Kuby i jeszcze jednego ziomka, po fiszingach u nich dogadujemy czy wszystko gra, co ewentualnie poprawić i potem wjeżdża właściwa forma do odlewania. Tak to
Napisano 26 lipiec 2017 - 22:34
Zdzichu ja chętnie nabędę tradycyjną metodą :-) a już w ogóle bajki jakbyś w sobotę zawitał nad Wisłę to bym na miejscu przelewem zapłacił. If you know what I mean :-D
Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka
Tj. metodą połówkową chciałeś nabyć heheh Chyba nie dojadę, ostatni urlop w tym roku
Użytkownik Hesher edytował ten post 26 lipiec 2017 - 22:49
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych