Napewno już 17 lat temu byliśmy Arku kolegami.A kiedy żeśmy się poznali to chyba tylko wiedzą najtarsze popradzkie brzany
Woblery i gumy Janusza Widła
#901 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2014 - 09:49
#902 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2014 - 20:56
17 lat panowie wspólnych doświadczeń , tylko gratulować.
#903 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2014 - 21:26
Nie wyobrażasz sobie Andrzej ile warte są te wspólne wspomnienia.Byliśmy piękni i młodzi ,mieliśmy ogromny zapał do uganiania się za głowatkami,lipieniami,pstrągami a szczegulnie za popradzkimi brzanami.Wspólne wyprawy, wieczory przy piwku, wspominanie dobrych czasów naszej wspólnej muzyki czyli punkrocka.Złowiona ryba to wiśienka na torcie.Tortem jest jest otoczka ,klimat samego wędkarstwa.
- Pasta lubi to
#904 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2014 - 17:36
Panie Januszu chciałbym kupić kilka woblerów ale nie wiem jak to się do tego zabrać.Jestem z pokolenia wczesnego komunizmu to i tak wielki sukces że umiem coś napisać.mój meil to ahacia@o2.pl.Pozdrawiam.
#905 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2014 - 20:30
Ahacia ja jestem z pokolenia schyłkowego komunizmu dlatego rozumię Twoje problemy. Poproś dzieci albo wnuki o pomoc to pomalutku ogarnesz temat
#906 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2014 - 20:40
Każdy ma jakiś ulubiony model,a w mojej ofercie a jest ich kikadziesiąt.Jak przemyślałem zmieniające się warunki pogodowe i zmienne gusta rybek co roku to to faktycznie kilka modeli to może być zamało by ogarnąć cały sezon.
Panie Januszu, jeśli jest taka możliwość, może warto by edytować 1 post w tym wątku i dodać tam większą ilość modeli Pana woblerów z krótkim opisem do każdego. Ułatwiłoby to wybór.
- krystiano1981r lubi to
#907 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2014 - 21:51
apioo dałeś czadu Jakbym chciał opisać wszystkie zamawiane modele to bym spędził kilka wieczorów na ich opisy.Masz rację .potencjlny klijent pwinien mieć orientację czego może się spodziewać po mioch woblerach.Dlatego każdego traktuje indywidualnie.Zamawiający u mnie woblera określa mi wodę na której będzie łowił ,gatunki ryb,głębość ,uciąg ,stosowany sprzęt,preferowane kotwice a ja staram się dostosować do jego oczekiwań.Podchodzę bardzo profesjonalnie do tego co robię i wydaje mi się że rozmawiając bezpośrednio z nabywcom moich wobków spełniam jego oczekiwania.Ogólny opis pewnie by pomógł osobom poszukującym coś nieprzeciętnego .Robię tak wiele modeli na indywidualne zamówienia że ich szczegółowy opis byłby bardzo trudny.
- Apioo lubi to
#908 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2014 - 22:36
Oczywiście nic na siłę
Użytkownik apioo edytował ten post 14 grudzień 2014 - 22:39
#909 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2014 - 22:44
(...).Robię tak wiele modeli na indywidualne zamówienia że ich szczegółowy opis byłby bardzo trudny.
Proponuję Ci więc, byś wklejał zdjęcia kolejnych "niestandardowych" woblerów wraz z krótkim opisem.
W kolejnych postach. W miarę tworzenia nowych wobków. Z zyskiem dla wątku (zdjęcia woblerów są dla wątku bardzo ożywcze ) i dla potencjalnych klientów, którzy zobaczą większy wybór. Po początkowym pokazaniu kilkunastu konstrukcji (i zdobień) nastąpiła u Ciebie posucha... A przecież masz się czym chwalić
- Piotrek Milupa, bartolo, guciolucky i 3 innych osób lubią to
#910 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2014 - 22:59
Wątek Janusza to jeden z nielicznych, który jest napędzany opiniami użytkowników woblerów, a nie ich zdjęciami inni dwoją się i troją, wstawiają co chwilę nowe zdjęcia żeby zaciekawić i przyciągnąć, a tutaj całkowita sielanka, jedno zdjęcie woblera i 5 stron dyskusji o nim, relacji z połowów itd.. dziwna sprawa krótko mówiąc ps. kol. @woblery z Bielska dobrze prawi
- Janusz Wideł lubi to
#911 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 07:55
Masz rację Janusz że tych fotek to u mnie nie wiele.Zastanawiam się czasami czy jest sens wstawiać zdjęcia kolejnych modelii rużniących się jednym centymetrem długości i częstotliwością drgań od modelu np.wstawianego tydzień temu skoro na zdjęciu wyglądają identycznie .Moje niezmieniające się zdobienie jest atutem ale nie w przypadku wklejania kolejnych zdjęć.Dzięki za rady .Postaram się poprawić
- IRON_2010 lubi to
#912 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 08:53
Mam kilka Pana igiełek , z pozoru identyczne wrzucone do wody jednak zachowują się nie jednakowo , praca każdej się trochę różni. Nie różni się tylko ich łowność , każda łowi tyle samo rybek , w tym roku zostałem fanem Januszu Twoich woblerów i nie wyobrażam sobie wyjścia na ryby bez nich. Pozdrawiam
- bertold12 lubi to
#913 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 13:33
Witam Marcin w fanklubie
#914 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 15:24
#915 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 17:33
A co to za modele ala Flat Rap Panie Januszu?
#916 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 17:56
Nie wiem co to jest Flat Rap Jak leepek napisze po Polsku co miał na myśli to opiszę ten model.
#917 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 18:09
Posucha, czy nie, wygląda na to, że wobler ma łowić ryby. Nie wędkarzy .
Poza tym, czy zmienia się "konia, który wygrywa" /łowi/?
- Tomasz eS i Janusz Wideł lubią to
#918 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 18:35
Nie wiem co to jest Flat Rap Jak leepek napisze po Polsku co miał na myśli to opiszę ten model.
Witam,
To te dla Rheinanglera robione, pokazal tutaj:
http://jerkbait.pl/t...flat-rap/page-2
Niedlugo tez sie w ich sprawie odezwe Mam nadzieje, ze da sie te najwieksze po 13 cm zrobic pod 3 kotwice i w oczojebnych fluo kolorach , beda w sam raz na szwedzkie pstragi z jezior
#919 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 19:08
Dzięki Bujo za wskazówkę.Po dwóch latach od zrobienia zestawików dla Arka 5,6,7 ,8,9,10 cm. między nami płytki Reński dowiaduje się że rysunki od Arka to coś podobnego do Flat Rapów.Nie znam Rapali ale kilku kolegów łowiących nimi bardzo je ceni za łowność jednocześnie krytykując za wręcz tandetną trwałość.
#920 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2014 - 19:13
Nie żartuj, że znalazłeś jeszcze moje szkice z tych wobków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych