Bardzo ładnie wygląda ta "czarna" nić. Jaka to firma i numer nici?
Artur zwróć uwagę na "ilość światła" na fotkach, na bank to nie jest czarna omotka, stawiam na ciemny grafit.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 30 maj 2014 - 22:08
Bardzo ładnie wygląda ta "czarna" nić. Jaka to firma i numer nici?
Artur zwróć uwagę na "ilość światła" na fotkach, na bank to nie jest czarna omotka, stawiam na ciemny grafit.
Napisano 30 maj 2014 - 22:14
..nie...essexy lite:)
To tak latwo sie wyginaja czy to juz taka ich przypadlosc?
Napisano 30 maj 2014 - 22:56
To tak dziwnie kształtowane nowe przelotki Phenixa
Nić to ciemny grafit ze wstawkami czarnymi na krawędziach omotki.
Użytkownik Żbiku edytował ten post 30 maj 2014 - 22:57
Napisano 30 maj 2014 - 22:57
Jak bedziesz mial chwile to strzel jakies zblizenie
Edit.
Ale tak generanie to latwo chyba sie nie gna?
Użytkownik DelTor0 edytował ten post 30 maj 2014 - 22:58
Napisano 30 maj 2014 - 23:03
W wolnej chwili "podmienię" te fotki strzelane na szybko na jakieś lepsze z normalnego aparatu.
Napisano 31 maj 2014 - 15:29
Obiecane fotki w trochę lepszej jakości. Do paru pierdółek kosmetycznych mógłbym się przyczepić ale nic nie mówię, bo mi chłopaki w Rodmasie następnego kija nie będą chcieli zrobić
Odnośnie przelotek Phenixa Essex Lite, to wyglądają na delikatne ale są dość sprężyste i nie wyginają się z byle powodu. Drugą od dołu doginałem lekko, bo była dziwnie wygięta i są dość twarde.
Użytkownik Żbiku edytował ten post 31 maj 2014 - 16:33
Napisano 31 maj 2014 - 16:42
Dzieki, ladne patyczaki
Napisano 31 maj 2014 - 17:20
Muszę taką zamówić, ten grafit wygląda naprawdę ładnie.
Napisano 19 sierpień 2014 - 14:19
Witam chciał bym prosić o podpowiedz, przymierzam się do zrobienia czegoś pod sandała i poszukuje potencjalnych blanków więc proszę o jakieś propozycje i rady...
Napisano 19 sierpień 2014 - 14:24
Jesli pod koguta i gume do podbijania to mam 802.75 batsona rx8 ... piekielna szpada .. ponoć nie wybacza błędów ale mi jeszcze przy pontonie oraz w holu nic nie spadło ..
Napisano 19 sierpień 2014 - 14:25
Podaj podstawowe parametry - długość (1 czy 2 kawałki), moc i cw (w zależności od przynęt, którymi chcesz się posługiwać).
Będzie łatwiej podpowiadającym
Napisano 19 sierpień 2014 - 14:43
Napisano 19 sierpień 2014 - 18:55
Napisano 19 sierpień 2014 - 18:59
PHENIX W TYTANACH
Napisano 20 sierpień 2014 - 13:16
a wiec chodzi mi o jednoskład (najlepiej), przynęty jakimi będę łowił to w 90% gumy (od 2 do max 4 cali) na główkach od 5g do ok 15-20g. pozostałe 10% to koguty długość max 213cm. Co do pytania meme174 to znalazłem tylko jest tego w... i nie wiem właśnie co by było najlepsze bo do tej pory głównie łowiłem nastawiając się na szczupaka i nie mam dużego doświadczenia z sandałem. zastanawiałem się nad 3 blankami najbardziej Batson rx8 XMB843-TC, Phenix M1 MXS72M i Phenix MBX UMBX-S700MH co o nich sądzicie i może jakieś inne macie propozycje
Napisano 20 sierpień 2014 - 13:22
Sprecyzuj jeszcze budżet. Jesli nieograniczony, to polecam Phenixa TX, najbardziej "elektryczny" blank jaki znam. Myślę, że najlepiej podpasuje tu model TX714MH-C.
Napisano 20 sierpień 2014 - 13:31
no chciał bym wydać z 1200zł a tu widzę że raczej się nie zmieszczę w budżecie widziałem ostatnio używkę na tym blanku to za tyle mniej więcej poszła... ale może warto dozbierać i na kolejny sezon go zrobić
Napisano 20 sierpień 2014 - 13:33
a wiec chodzi mi o jednoskład (najlepiej), przynęty jakimi będę łowił to w 90% gumy (od 2 do max 4 cali) na główkach od 5g do ok 15-20g. pozostałe 10% to koguty długość max 213cm. Co do pytania meme174 to znalazłem tylko jest tego w... i nie wiem właśnie co by było najlepsze bo do tej pory głównie łowiłem nastawiając się na szczupaka i nie mam dużego doświadczenia z sandałem. zastanawiałem się nad 3 blankami najbardziej Batson rx8 XMB843-TC, Phenix M1 MXS72M i Phenix MBX UMBX-S700MH co o nich sądzicie i może jakieś inne macie propozycje
Napisano 20 sierpień 2014 - 13:36
Powinni tego zabronić.
Moim zdaniem wątki tego typu powinny być z miejsca usuwane.
"chcę kupić rower" - tu pada seria setek poleceń, wysoce specjalistycznych poleceń rowerów. Trekingowych, szosowych, krossowych, w różnych przedziałach cenowych. Później kupujący doprecyzowuje pytanie i okazuje się, że " chcę kupić rower, dla syna, który ma 3 lata. Najchętniej z dodatkowymi kółkami pomocniczymi, w przedziale cenowym do X złotych.
Zastanów się czego szukasz, sprecyzuj swoje potrzeby a dopiero później zadaj pytanie. W przeciwnym razie...... Phenix w tytanach.
Pozdrawiam
Jacek.
Napisano 20 sierpień 2014 - 13:51
Kolego nie każdy urodził się takim specjalistą jak Ty i potrzebuje tych setek pytań doprecyzowań żeby wiedzieć czego chce i czego szuka, jeśli nie chcesz sie wypowiadać to zmień wątek jeśli chcesz mi pomóc to podpowiedz jakiego Ty używasz jakie masz doświadczenia z danym blankiem itd
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
MJ Rod BlanksNapisany przez bartosz311287 , 26 paź 2021 blank, mjrodblanks |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank do morskiej wędki typu stickbait - prośba o pomocNapisany przez Such a Jerk... , 31 paź 2020 blank, pomoc, morski blank |
|
|
||
TECH
Hand made →
Sandaczowa wklejka - jak zbudować?Napisany przez zandermafija*SpinnigistaWT , 11 lut 2020 sandacz, wklejka, tech-rb |
|
|
||
Hand made →
Blanki karpiowe TAC z takle24.de.Napisany przez MarcinZ , 05 paź 2019 blank, karp, tac |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych