Może być i rzyć. Jak po staropolsku to po staropolsku. Więc może i w dziele rodbuildingowym pojawią się kije, które oprócz insertów, ringów, wyplatanych omotek będą ozdobione tak po staropolsku...kutasami.
Wszystkie Stelle sa do d..y, wedlug mnie oczywiscie - czyli o wolności słowa i jakości informacji w internecie
#181 OFFLINE
#182 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 22:06
...W przedwojennych bodaj "Wiadomościach Literackich" był dłuższy artykuł poświęcony owej d... gdzie analizowano owe słowo pod wzgledem morfologicznym, takoż zastanawino się na przyczynami, dla których u wielu wywołuje uśmiech na twarzy...
Z przyjemnością przeczytam, jeśli znajdziesz, pod warunkiem, że dla odmiany będzie o dupie Maryni bo o upychaniu w męskie zadki przedmiotów wędkarskiego kultu już dowiedziałem się więcej niżbym chciał.
- Jack__Daniels lubi to
#183 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 22:18
Może być i rzyć. Jak po staropolsku to po staropolsku. Więc może i w dziele rodbuildingowym pojawią się kije, które oprócz insertów, ringów, wyplatanych omotek będą ozdobione tak po staropolsku...kutasami.
No co po niektórym po staropolsku przydało by się po Karnym Kuta.....e
Załączone pliki
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 30 sierpień 2013 - 22:18
- Kuba Standera, Bujo, fish28 i 2 innych osób lubią to
#184 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 22:57
No tak, zaczelo sie od d..y, skonczylo na k....ie, chyba czas tego watku powoli nastal chociaz dalej uparcie i stanowczo bede twierdzil, ze wszystkie stelle sa do d..y, nowa SW jest do d..y i nawet nowa FW tez bedzie do d..y
@thymallus,
Nic mnie tak dawno nie ubawilo na forum jak Twoj post wyzej Brzuch mnie teraz boli od smiechu
Użytkownik Bujo edytował ten post 30 sierpień 2013 - 22:57
#185 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 23:06
No co po niektórym po staropolsku przydało by się po Karnym Kuta.....e
Ja tam wole spreje:
troll_spray.jpg 42,84 KB 17 Ilość pobrań
#186 OFFLINE
Napisano 30 sierpień 2013 - 23:20
(...) Więc może i w dziele rodbuildingowym pojawią się kije, które oprócz insertów, ringów, wyplatanych omotek będą ozdobione tak po staropolsku...kutasami.
Do znakomitej większości wędek, jakie widuję nad wodą, jest uczepiony jakiś...
- pitt, Kuba Standera, krzysiek i 8 innych osób lubią to
#187 OFFLINE
Napisano 31 sierpień 2013 - 06:54
#188 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2014 - 13:53
Ta Stella nie jest do du.y, ona wyjdzie inną stroną
2014-07-17 13.21.44.jpg 53,19 KB 5 Ilość pobrań
- popper, Jozi, Dagon i 2 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych