Bujo ta uklejka jest z innym sterem,drobniej i płycej pracuje
No to znowu wydatek ten ster to mocniejszy jakiś ?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 styczeń 2014 - 20:16
Napisano 12 luty 2014 - 18:41
Napisano 12 luty 2014 - 21:18
Czyli zblizona do rapali orginal? lusterkuje..
Napisano 13 luty 2014 - 18:50
Napisano 14 luty 2014 - 10:19
Dzień Dobry.
Całkiem przypadkowo w połowie stycznia w moje ręce wpadło kilka woblerów trociowych - jako nowość Bonito. Bardzo byłem ciekaw co to może być, tym bardziej że wieści z nad Drwęcy były niesamowite, wiele ryb złowiono na te nowości. Pierwsze wrażenie zanim wrzuciłem je do wody było takie - bardzo agresywna ogonowa praca, po wrzuceniu do wody totalne zdziwienie, przy długościach ok. 8 cm dość drobna intensywna praca całym korpusem przy jednoczesnym "myszkowaniu". Kawał naprawdę udanej roboty. Dodam tylko że test odbywał się na Drawie, gdzie woda pędzi jak w górskiej rzece. Taka praca woblerów bardzo mi odpowiada, nie przepadam za zamiataczami.
A za chwilę w Orzechowie poszukam srebrniaków, Panie Jacku czekamy na bezsterowce w ofercie.
Napisano 14 luty 2014 - 13:15
Dzień Dobry.
Całkiem przypadkowo w połowie stycznia w moje ręce wpadło kilka woblerów trociowych - jako nowość Bonito. Bardzo byłem ciekaw co to może być, tym bardziej że wieści z nad Drwęcy były niesamowite, wiele ryb złowiono na te nowości. Pierwsze wrażenie zanim wrzuciłem je do wody było takie - bardzo agresywna ogonowa praca, po wrzuceniu do wody totalne zdziwienie, przy długościach ok. 8 cm dość drobna intensywna praca całym korpusem przy jednoczesnym "myszkowaniu". Kawał naprawdę udanej roboty. Dodam tylko że test odbywał się na Drawie, gdzie woda pędzi jak w górskiej rzece. Taka praca woblerów bardzo mi odpowiada, nie przepadam za zamiataczami.
A za chwilę w Orzechowie poszukam srebrniaków, Panie Jacku czekamy na bezsterowce w ofercie.
Napisano 14 luty 2014 - 21:52
Witam...woblery BONITO to jedne z moich ulubionych na które od kilku lat łowię w odrze klenie i jazie.Wyróżniają się dużą skutecznością.Świetnie trzymają się wody ,nie wymagają żadnej korekty,nie wykładają na boki,podczas prowadzenia ich praca nie gaśnie nawet w zmieniającej się sile nurtu oraz tworzących się bełtach i prądach wstecznych, podobają się rybom ,sprawdziłem osobiście ...... i o to chodzi !!! Polecam z czystym sumieniem.
Użytkownik Darekspin edytował ten post 14 luty 2014 - 22:02
Napisano 14 luty 2014 - 22:04
Zgadza się zbliżona do rapalki
Super a masz takie 9cm? pozdrawiam
Napisano 15 luty 2014 - 12:48
Napisano 16 luty 2014 - 15:38
Witam Wszystkich!
Jestem nowy na forum i od razu chcę pogratulować Twórcy woblerów BONITO . Jest to strzał w dziesiątkę. Używam tych woblerów na rzece Warta poniżej Częstochowy na pstrągi. Sprawdzają się wyśmienicie, szczególnie wzór Sandacz i Okoń. Mają super pracę (ta agresywność ) Coś w sobie mają. Kilku moich kolegów również z nich korzysta i też się cieszą ze zdobyczy. Ja reprezentuję Klub spiningowy Spiner Częstochowa. Co roku organizujemy zawody spiningowe Puchar Warty na początku wiosny. W tym roku 6 kwietnia. Może któryś z kolegów jest zainteresowany udziałem w zawodach? Jest super zabawa, ryby zapewnione (pstrągi) i cenne nagrody. Turniej cieszy się dużą popularnością, a dowodem jest duża liczba uczestników, oraz łapanych ryb. Szczególnie zapraszam twórcę woblerów, będzie mógł się tam pochwalić swoim rękodziełem.
Pozdrawiam
Napisano 16 luty 2014 - 20:53
Napisano 22 luty 2014 - 22:49
Witam Wszystkich!
Jestem nowy na forum i od razu chcę pogratulować Twórcy woblerów BONITO . Jest to strzał w dziesiątkę. Używam tych woblerów na rzece Warta poniżej Częstochowy na pstrągi. Sprawdzają się wyśmienicie, szczególnie wzór Sandacz i Okoń. Mają super pracę (ta agresywność ) Coś w sobie mają. Kilku moich kolegów również z nich korzysta i też się cieszą ze zdobyczy. Ja reprezentuję Klub spiningowy Spiner Częstochowa. Co roku organizujemy zawody spiningowe Puchar Warty na początku wiosny. W tym roku 6 kwietnia. Może któryś z kolegów jest zainteresowany udziałem w zawodach? Jest super zabawa, ryby zapewnione (pstrągi) i cenne nagrody. Turniej cieszy się dużą popularnością, a dowodem jest duża liczba uczestników, oraz łapanych ryb. Szczególnie zapraszam twórcę woblerów, będzie mógł się tam pochwalić swoim rękodziełem.
Pozdrawiam
Napisano 13 marzec 2014 - 20:57
Witam
Wątek trochę zakurzony.Dzisiejsze rybki na woblerki bonito - 4cm.
Napisano 16 marzec 2014 - 20:11
Napisano 17 marzec 2014 - 01:49
62 cm!
Ło matulu. Jak mała głowatka
Nie będę Ci gratulował, bo szczerze zazdroszczę. Takiego na własne oczy nie widziałem
Napisano 17 marzec 2014 - 12:00
62 cm!
Ło matulu. Jak mała głowatka
Nie będę Ci gratulował, bo szczerze zazdroszczę. Takiego na własne oczy nie widziałem
"Gratulacje – najpiękniejsza forma zawiści"
Julian Tuwim
Tak więc wszyscy szczerze gratulujemy
Napisano 17 marzec 2014 - 21:28
To moze i ja cos wrzuce z dzisiaj (ostatniej rybce nic sie nie stalo, kotwiczka nie wbila sie w oko)
Napisano 19 marzec 2014 - 07:21
Napisano 22 marzec 2014 - 00:25
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych