wiesci z Mietkowa
#221 OFFLINE
Napisano 08 maj 2008 - 16:03
#222 OFFLINE
Napisano 14 maj 2008 - 19:49
#223 OFFLINE
Napisano 16 maj 2008 - 20:00
skubią ale mewy
pzdr
#224 OFFLINE
Napisano 16 maj 2008 - 20:03
#225 OFFLINE
Napisano 18 maj 2008 - 17:07
#226 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 14:30
Koledzy mam dobre wieści z Mietkowa( chociaż tyle miłego) rozmawiałem z kolega, który pracuje w straży rybackiej i przeprowadza kontrole na Mietkowie( ma pod opieka ten zbiornik).
Rzeczywiście wody jest mało od stromy wysp jest zieloniutko włącznie z korzonkami, które ładnie wystają.
Ale są sandacze , złapali kłusowników, którzy łowili ( i jak można to nazwać łowieniem ) sandacze na szarpaka. Ponoć mieli kilka bardzo ładnych ( 3-5 kg) sztuk i dużo małych.
Okręg wrocławski dywaguje czy udostępnić wodę 31 maja do wędkowania, jak będę coś wiedział to dam znać- mi też zależy na tym dniu, ponieważ w niedzielę na Mietkowie startuje w Pucharze Dolnego Śląska, który jest organizowany przez nasz okręg 1 czerwca 2008.
Potrenować można by było spokojnie w sobotę.
ps.
Może ktoś z was tez się na te imprezę zapisał??
danek
#227 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 15:06
Masz jakiś dziwny sposób pojmowania dobrych wieści, dla mnie osobiście to co przeczytałem w Twoim poście, to są złe wieści. Wiem, że nie o to Ci chodziło, a ja się trochę czepiam. Ale fakt to fakt.
#228 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 16:33
Cześć @Danek
Masz jakiś dziwny sposób pojmowania dobrych wieści, dla mnie osobiście to co przeczytałem w Twoim poście, to są złe wieści. Wiem, że nie o to Ci chodziło, a ja się trochę czepiam. Ale fakt to fakt.
Witaj
Po części masz rację( to są bardzo złe wieści), ale od wielu miesięcy wszyscy zainteresowani Mietkowem zastanawiają sie czy na tej wodzie zostały jeszcze jakiekolwiek ryby( chodzi o sandacza, na którego co by nie ukrywać od lat przyjeżdża cała Polska), mój post ma na celu przestawienie faktu, że jeszcze coś tam pływa a nie szerzenia kłusownictwa.
Ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na temat tego postu.
pozdrawiam
danek
#229 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 17:33
Cześć , nad czym tu sie zastanawiać ? Czy jeden dzień spokojnego pływania więcej dla dla naszych ukochanych sandaczy cos zmieni ? Wiadomo , że i tak od niedzieli setki dziadków na łodziach i pieszo będzie bombardować wodę żywcami - oczywiście przepisowymi 2 ????? pozdrawiam RemekWitam
Okręg wrocławski dywaguje czy udostępnić wodę 31 maja do wędkowania, jak będę coś wiedział to dam znać- mi też zależy na tym dniu, ponieważ w niedzielę na Mietkowie startuje w Pucharze Dolnego Śląska, który jest organizowany przez nasz okręg 1 czerwca 2008.
#230 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 17:44
HMMM czyli ciag dalszy wykanczania wody !! zawody i oczywiscie na bitej rybie !!!!!!!!!
Tak trzymac !!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!! WROCLAW !!!!!!!
#231 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 18:04
Zawody
HMMM czyli ciag dalszy wykanczania wody !! zawody i oczywiscie na bitej rybie !!!!!!!!!
Tak trzymac !!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!! WROCLAW !!!!!!!
leluchy
Szkoda im kasy na sędziów, którzy by pływali łodziami i zaliczali ryby!
Przecież wystarczyło by to tak zorganizować ja na GP Polski, siatka z obręczami i gwizdek bądź chorągiewką.
Sędzia podpływa mierzy rybę i sprawa załatwiona. I z całych zawodów 300 sandaczy ma luzik
danek
#232 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 18:12
Przecież wystarczyło by to tak zorganizować ja na GP Polski, siatka z obręczami i gwizdek bądź chorągiewką.
Sędzia podpływa mierzy rybę i sprawa załatwiona. I z całych zawodów 300 sandaczy ma luzik
danek
[/quote]
Cześć . może poprosić właścicieli koparek -to uczciwi ludzie ,majętni - wrażliwi na los rybek mietkowskich pozdro remik
#233 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 18:26
danek
[/quote]
Cześć . może poprosić właścicieli koparek -to uczciwi ludzie ,majętni - wrażliwi na los rybek mietkowskich pozdro remik[/quote]
Brawo
Sam byłem światkiem 5 lat temu jak jeden drugiego na barce opier.. żeby szybciej sortował bo się patrzą
za ryj i do wody
danek
#234 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 18:31
a ryby sobie Panowie z ZG do zamrazarek powpier..... I dalej beda pierdziec w stolki ale teraz Sandaczami TO JEST ZAJEBI.....
a gdzies pisalo ze oni robia wszystko dla dobra Mietkowskiego zalewu . TO WIDAC Golymi oczyma
Pozd
#235 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 18:40
PZW jest organizacją pokroju PZPN, i żeby coś zmienić to trzeba je i im podobne roz......ć. Innego wyjścia nie widzę.
#236 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 18:48
danek
[/quote]
Cześć . może poprosić właścicieli koparek -to uczciwi ludzie ,majętni - wrażliwi na los rybek mietkowskich pozdro remik
[/quote]
Brawo
Sam byłem światkiem 5 lat temu jak jeden drugiego na barce opier.. żeby szybciej sortował bo się patrzą
za ryj i do wody
danek
[/quote]
Widzę ,że mamy takie same obserwacje -pewnie plywamy w tych samych rejonach Mietkowa -kiedyś się spotkamy pozdro Remik
#237 OFFLINE
Napisano 21 maj 2008 - 18:52
danek
[/quote]
[/quote]
Brawo
za ryj i do wody
danek
[/quote]
Widzę ,że mamy takie same obserwacje -pewnie plywamy w tych samych rejonach Mietkowa -kiedyś się spotkamy pozdro Remik[/quote]
Zapraszam
pozdrawiam serecznie
danek
#238 OFFLINE
Napisano 22 maj 2008 - 07:20
#239 OFFLINE
Napisano 22 maj 2008 - 15:33
Cześć ,właśnie wróciłem z Mietkowa -wyniki jak na taką pogodę rewelacyjne 2 szczupłe i 4 sandacze ,zaczynam wierzyć że sporo ich tam zostało tylko żona ma pewność ,że z moją glową jest coś nie tak skoro spininguję w taka pogodę . Pozdrawiam RemikJeszcze te cholerne zawody!W tym sezonie wyczuwam,że Mietków będzie można sobie odpuścić
#240 OFFLINE
Napisano 22 maj 2008 - 16:36
Jeszcze te cholerne zawody!W tym sezonie wyczuwam,że Mietków będzie można sobie odpuścić
[/quote]
Cześć ,właśnie wróciłem z Mietkowa -wyniki jak na taką pogodę rewelacyjne 2 szczupłe i 4 sandacze ,zaczynam wierzyć że sporo ich tam zostało tylko żona ma pewność ,że z moją glową jest coś nie tak skoro spininguję w taka pogodę . Pozdrawiam Remik
[/quote]
Czejść Remek
Jeśli to nie tajemnica to z którj strony łowiłeś i czy sandacze mniały wymiar.
danek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych