na siłę chcesz udowodnić, że przynęty z tego wątku są niełowne, i do niczego,ale dlaczego? jesteś twórcą, robisz jakieś przynęty to sobie na nie łap i udowadniaj ich wyższość nad innymi!
Słuchaj Miras, nie przyprawiaj mi gęby ani nie nad interpretuj moich słów, bo to nieładnie i bardzo tego nie lubię.
W którym miejscu chcę na siłę coś udowadniać? Gdzie napisałem że przynęty kol. Ledara są niełowne? Napisałem tylko że mi się nie podobają, nic więcej. Jak również nie mam w tym absolutnie żadnego interesu, żeby krytykować Ledara i jego rękodzieło. Wyraziłem jedynie swoją opinię, mam do tego prawo.
O ile przynęty robię zaledwie od miesiąca, nie śmiał bym przypisać sobie miana twórcy. Właśnie dlatego że strugam od miesiąca a nie od kilku lat. Nie łowiłem jeszcze na swoje przynęty ale z pewnością to uczynię. Choćby się okazały ósmym cudem świata, nie będę udowadniał ich wyższości nad innymi bo mam to gdzieś. Poza tym po co miałbym to robić? Natomiast mam prawo do wyrażania opinii, tym bardziej że kol. Ledar wydaje się że chce zaistnieć ze swoimi przynętami.
Podobnie nie podoba mi się Fiat Punto oraz Toyota Yaris. Ale są tacy którzy cenią sobie te dwa, w mojej opinii bzdurne samochody, i mają do tego prawo. Być może mają nawet rację. Tyle że mnie się one nie podobają i już.. Rozumiesz?