Witam,
W dniach 23-24 lutego bieżącego roku, w High Point, NC, USA odbyła się doroczna Międzynarodowa Wystawa Rodbuildingowa RodExpo 2008. Dzięki uprzejmości Toma Kirkmana z Rodmaker Magazine mamy przyjemność zaprosić na fotoreportaż i podsumowanie tej imprezy. Prezentowany materiał został udostępniony jerkbait.pl na zasadach wyłączności, z czego oczywiście jesteśmy bardzo dumni. Zapraszamy na rzut oka na inną wędkarską rzeczywistość.
Zapraszam do relacji z targów RodExpo 2008.
Pozdrawiam
Remek
#1 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 10:13
#2 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 10:32
#3 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 10:35
Pozdrawiam
Remek
#4 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 10:47
Kilka zdjęć, krótki opis to tak jak by pokazać dziecku lizaka a potem........ go zabrać
Choć oczywiście darowanemu koniowi .......
#5 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 11:00
Pozdrawiam
Remek
P.S.
Tom Kirkman, światowy autorytet od rodbuildingu, wybrał nas do zaprezentowania tej krótkiej relacji a jak wiesz stron na świecie jest tysiące Na próżno w Internecie szukać podobnych materiałów. Te kilka zdjęć, kilka zdjęć wiele mówią - jak wygląda roduilding w US. Uwierz mi, że zdobycie takiego (choć krótkiego) materiału to nielada wisiłek, niekiedy zdecydowanie większy niż napisanie obszernego, okraszonego dziesiątkami zdjęć artykułu, który można zrobić tutaj w Polsce.
#6 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 14:44
Cieszę się że utrzymujecie poziom
#7 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 15:26
Nigdy jeszcze takich nie widziałem.
P.S : gratulacje za zdobycie tych zdjęć
#8 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 19:09
Takie relacje są bardzo potrzebne. Nawet jeśli odnoszą się do tematu rodbuldingu w sposób ogólny, to pokazują skalę na jaką sprzęt custom jest obecny na swiecie. Unas w PL władzę nad tym co pokazywać co promować miały dotychczas wyłacznie magazyny wedkarskie, najcześciej sciśle zwiazane z poszczególnymi producentami czy importerami. Jerkabait.pl od samego niemalże początku pokazuje, że wędkarz w PL moze mieć sprzet sporo wyższej klasy za czesto tesame pieniadze co masówka z Chin zalegajaca w naszych sklepach... I tak trzymać !!
Jajakub to jak, czym i naczym robić wymarzone wędzisko opisują jerkbaitowi rodbulderzy doś precyzyjnie i ostatnio ... nierzadko
Wielkie dzięki Friko za ten tekst !! To kolejny artykuł ukazujący dobitnie, ze ten portal jest absolutnym liderem w Polsce.
pozd JW
#9 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 19:37
To kolejny artykuł ukazujący dobitnie, ze ten portal jest absolutnym liderem w Polsce.
pozd JW
Zgadzam się w 100%, świetne artykuły, świetny portal, świetni użytkownicy...czego chcieć więcej
Pozdrawiam
Skin.
#10 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 20:58
#11 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 21:02
#12 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 21:09
Ale może kiedys doczekamy i u nas takiej fajnej imprezy..
Pozdrawiam
#13 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2008 - 21:35
artykuł zaprasza do rzutu oka na inną wędkarską rzeczywistość - bo tym jest w istocie. I ten krótki rzut oka wystarczy, żeby dostrzec kolosalne różnice. 150 rodbuilderów na przeciętnym seminarium, 1600 pod jednym dachem... to są proprcje, to jest skala, którą trudno mi sobie wyobrazić powiem szczerze
Musicie zrozumieć że Tom przede wszystkim hołubi RodmakerMagazine, a internet troszkę tak z konieczności więc jeśli w ogole ukaże się szersza relacja z RodExpo - to na pewno na łamach magazynu a nie w internecie. Ja się cieszę że udało mi się dostać to co jest - i to na wyłączność, wg informacji od Toma jerkbait.pl jest jedynym miejscem w sieci do którego został skierowany ten mini-fotoreportaż... nie powiem, trochę się przy tym wzruszłem, jak przypominam sobie początki jerkbaita, nie tak dawne przecież - widać że daleka droga już za nami - przed nami, na szczęcie też
#14 OFFLINE
Napisano 26 kwiecień 2008 - 17:59
Poprzez artykuły poprzednio zamieszczone poprzeczka została podniesiona bardzo wysoko. Relacja cenna, ale.... Nasze artykuły lepsze! Duuuuuuuużo lepsze!
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: artykuł
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych