Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

allegro / olx hit!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4788 odpowiedzi w tym temacie

#1161 OFFLINE   rychu1961

rychu1961

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 129 postów
  • LokalizacjaDolny śląsk
  • Imię:Ryszard
  • Nazwisko:Tomaszewski

Napisano 26 luty 2016 - 15:41

Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem ;)

#1162 OFFLINE   no name

no name

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1172 postów

Napisano 26 luty 2016 - 16:25

Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem ;)

No tak

#1163 OFFLINE   czocho

czocho

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1371 postów
  • LokalizacjaBielsk Podlaski
  • Imię:Kamil

Napisano 26 luty 2016 - 16:27

Chciałem kupic właśnie c3000....pięć minut temu było 13 szt......tetraz jest zablokowane konto i usunięte wszystkie aukcje tego kolesia ;) ....i teraz nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac :D .....w aktach z domu Kiszczaka jest ponoc info , że ta seiria po 24 godzinach zmienia sie w nocy w .....Zaubera :P

#1164 OFFLINE   przemkowy

przemkowy

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 36 postów
  • LokalizacjaPiastów
  • Imię:Przemysław

Napisano 26 luty 2016 - 16:39

Wielu osobom było nie na rękę że była taka cena, i znaleźli jakiś punkt w regulaminie żeby zawiesić gościowi konto. A z tego co z nim rozmawiałem to przyjeżdżali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Także detyktywi będą mogli ja kupić w normalnej rynkowej cenie jak im ta niższa nie pasowała

#1165 OFFLINE   seiken

seiken

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 421 postów
  • LokalizacjaKraina Wiecznych Łowów
  • Imię:Michał

Napisano 26 luty 2016 - 16:44

Ktoś ze sprzedawców się zestresował bo mu sola w oku zapewne buty Asicis gell były bo je sprzedawał w dużei liosci za 1/2 ceny

i gościa "pod...ł" do aledrogo :lol: i zawiesili konto  :P

ale raczej lipy nie sprzedaje bo troche tych komentarzy ma i ani jednego negatywa

#1166 OFFLINE   no name

no name

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1172 postów

Napisano 26 luty 2016 - 17:18

Wielu osobom było nie na rękę że była taka cena, i znaleźli jakiś punkt w regulaminie żeby zawiesić gościowi konto. A z tego co z nim rozmawiałem to przyjeżdżali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Także detyktywi będą mogli ja kupić w normalnej rynkowej cenie jak im ta niższa nie pasowała

Kogoś to bolało i zgłosił naruszenie zasad

Syn właściciela firmy która wystawiala fakture na towar sprzedawał je w ilościach hurtowych z prywatnego konta

Użytkownik tony1983 edytował ten post 26 luty 2016 - 17:28

#1167 OFFLINE   Alaryk

Alaryk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 881 postów
  • LokalizacjaLublin
  • Imię:Jarek

Napisano 26 luty 2016 - 18:01

Mój szwagier właśnie miał jaja, jak kupował prawie nówkę lexusa za b. okazyjne pieniądze, a teraz ma tylko jaja, bo lexusa mu zabrali. Teraz chodzi po prawnikach z tymi swoimi jajami i też płaci ładne pieniądze.
  • godski lubi to

#1168 OFFLINE   godski

godski

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15700 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 26 luty 2016 - 18:20

Żeby tylko nieświadomej paserki z tego nie było.

#1169 OFFLINE   Sławek77

Sławek77

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1380 postów
  • LokalizacjaWielkopolska

Napisano 26 luty 2016 - 18:50

Żeby tylko nieświadomej paserki z tego nie było.

Dokładnie.Teraz szybko na ryby żeby chociaż zdążyć nimi połowić trochę...A tak na poważnie to lepiej żeby tak się nie skończyło i chłopaki z jajami mieli radość z takiego sprzętu w takiej cenie.

#1170 OFFLINE   czocho

czocho

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1371 postów
  • LokalizacjaBielsk Podlaski
  • Imię:Kamil

Napisano 26 luty 2016 - 18:58

....raczej "teraz szybko na najbliższą dziuplę przebić numery" ;)  :D ......za taki hajs jak dla mnie mogłaby być nawet z chińskiego straganu walona ;)

#1171 OFFLINE   Jacek

Jacek

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 14 postów
  • LokalizacjaDolnośląskie

Napisano 26 luty 2016 - 19:05

Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?

Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.

Tu link do wcześniejszej jego aukcji 

http://allegro.pl/ko...6010934374.html

#1172 OFFLINE   godski

godski

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15700 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 26 luty 2016 - 19:07

....raczej "teraz szybko na najbliższą dziuplę przebić numery" ;)  :D ......za taki hajs jak dla mnie mogłaby być nawet z chińskiego straganu walona ;)

Nie masz racji. Gdyby pochodziła z kradzieży i doszliby do kupujących to bye, bye Stelka. Obym nie wykrakał.

#1173 OFFLINE   godski

godski

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15700 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 26 luty 2016 - 19:11

Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?

Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.

http://jerkbait.pl/t...gro-hit/page-59

#1174 OFFLINE   Jozi

Jozi

Ekspert

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9666 postów
  • LokalizacjaBieszczady
  • Imię:Józek

Napisano 26 luty 2016 - 19:15

To masz szczęście, że za pobraniem. Rozpakuj paczkę obejrzyj towar, jak byłaby oki to można brać, ale to podejrzane za taką cenę.

#1175 OFFLINE   no name

no name

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1172 postów

Napisano 26 luty 2016 - 19:28

Nie sądzę żeby na kradzione kolowrotki faktury wystawiali

#1176 OFFLINE   Jacek

Jacek

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 14 postów

Napisano 26 luty 2016 - 19:31

godski,  Podziękował 

#1177 OFFLINE   grzegorzyk

grzegorzyk

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 297 postów
  • LokalizacjaMazowsze
  • Imię:Grzegorz

Nie masz racji. Gdyby pochodziła z kradzieży i doszliby do kupujących to bye, bye Stelka. Obym nie wykrakał.

Obyś  :ph34r: !!!        B) , słyszałem że nie raz coś tam z tira spadnie ,Ale to dawno temu inie prawda, chyba  :ph34r: ???

#1178 OFFLINE   Woytec

Woytec

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 723 postów
  • LokalizacjaŚląsk

Ciekawa sprawa z tymi Stellami. Miałem kiedyś styczność z człowiekiem, który zajmuje się handlem "zagubionymi w systemie" przesyłkami kurierskimi. Facet bierze udział w aukcjach przesyłek wysyłanych wszystkimi dostępnymi sposobami, które nie zostały odebrane, lub z innych przyczyn nie dostarczone na terenie UE, a później handluje tymi fantami. Okazało się, że to bardzo intratne zajęcie dla ludzi, których stać na ryzyko związane z kupowaniem w ciemno, np. kontenera morskiego. Za dużo nie chciał powiedzieć, ale trafiają się duże ilości nowej elektroniki, agd itp. Więc może jakaś zagubiona dostawa Shimano ?

#1179 OFFLINE   Jacek

Jacek

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 14 postów

Napisano 26 luty 2016 - 19:32

Jozi ale przed rozpakowaniem i tak trzeba zapłacić

#1180 OFFLINE   przemkowy

przemkowy

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 36 postów
  • LokalizacjaPiastów
  • Imię:Przemysław

Napisano 26 luty 2016 - 19:32

Jakby pochodziła z kradzieży to myślę że facet nie wystawiałby tego na Allegro oficjalnie i w takiej ilości. Ja gratuluję wszystkim którzy kupili i są zadowoleni z zakupu. Niech im posłuży długo. Pozdro

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych