Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem
allegro / olx hit!
#1161 OFFLINE
#1162 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 16:25
Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem
No tak
#1163 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 16:27
Chciałem kupic właśnie c3000....pięć minut temu było 13 szt......tetraz jest zablokowane konto i usunięte wszystkie aukcje tego kolesia ....i teraz nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac .....w aktach z domu Kiszczaka jest ponoc info , że ta seiria po 24 godzinach zmienia sie w nocy w .....Zaubera
#1164 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 16:39
Wielu osobom było nie na rękę że była taka cena, i znaleźli jakiś punkt w regulaminie żeby zawiesić gościowi konto. A z tego co z nim rozmawiałem to przyjeżdżali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Także detyktywi będą mogli ja kupić w normalnej rynkowej cenie jak im ta niższa nie pasowała
#1165 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 16:44
Ktoś ze sprzedawców się zestresował bo mu sola w oku zapewne buty Asicis gell były bo je sprzedawał w dużei liosci za 1/2 ceny
i gościa "pod...ł" do aledrogo i zawiesili konto
ale raczej lipy nie sprzedaje bo troche tych komentarzy ma i ani jednego negatywa
#1166 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 17:18
Kogoś to bolało i zgłosił naruszenie zasadWielu osobom było nie na rękę że była taka cena, i znaleźli jakiś punkt w regulaminie żeby zawiesić gościowi konto. A z tego co z nim rozmawiałem to przyjeżdżali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Także detyktywi będą mogli ja kupić w normalnej rynkowej cenie jak im ta niższa nie pasowała
Syn właściciela firmy która wystawiala fakture na towar sprzedawał je w ilościach hurtowych z prywatnego konta
Użytkownik tony1983 edytował ten post 26 luty 2016 - 17:28
#1167 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 18:01
Mój szwagier właśnie miał jaja, jak kupował prawie nówkę lexusa za b. okazyjne pieniądze, a teraz ma tylko jaja, bo lexusa mu zabrali. Teraz chodzi po prawnikach z tymi swoimi jajami i też płaci ładne pieniądze.Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja mają nowe stelle,a detektywi obejdą się smakiem
- godski lubi to
#1168 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 18:20
Żeby tylko nieświadomej paserki z tego nie było.
#1169 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 18:50
Żeby tylko nieświadomej paserki z tego nie było.
Dokładnie.Teraz szybko na ryby żeby chociaż zdążyć nimi połowić trochę...A tak na poważnie to lepiej żeby tak się nie skończyło i chłopaki z jajami mieli radość z takiego sprzętu w takiej cenie.
#1170 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 18:58
....raczej "teraz szybko na najbliższą dziuplę przebić numery" ......za taki hajs jak dla mnie mogłaby być nawet z chińskiego straganu walona
#1171 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:05
Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?
Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.
Tu link do wcześniejszej jego aukcji
http://allegro.pl/ko...6010934374.html
#1172 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:07
....raczej "teraz szybko na najbliższą dziuplę przebić numery" ......za taki hajs jak dla mnie mogłaby być nawet z chińskiego straganu walona
Nie masz racji. Gdyby pochodziła z kradzieży i doszliby do kupujących to bye, bye Stelka. Obym nie wykrakał.
#1173 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:11
Witam. nie chcę zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku, mam pytanie. Czy ostatnio kupował ktoś z tu obecnych forumowiczów na allegro stelle u sprzedającego o nicku PIT-STOP-BERLIN?
Właśnie kupiłem u niego za pobraniem nową stelle c3000 14 za bardzo okazyjną cenę 1699zł, po kilku godzinach gdy dostałem emaila, że towar został wysłany zerknąłem na aukcję i z niepokojem zobaczyłem że aukcja jak i konto zostały zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam się teraz co mam zrobić, czy odebrać przesyłkę. Może ktoś z czytających ten wpis miał kontakt z tym sprzedającym i podzieli się opinią na jego temat.
http://jerkbait.pl/t...gro-hit/page-59
#1174 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:15
To masz szczęście, że za pobraniem. Rozpakuj paczkę obejrzyj towar, jak byłaby oki to można brać, ale to podejrzane za taką cenę.
#1175 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:28
#1177 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:31
Nie masz racji. Gdyby pochodziła z kradzieży i doszliby do kupujących to bye, bye Stelka. Obym nie wykrakał.
Obyś !!! , słyszałem że nie raz coś tam z tira spadnie ,Ale to dawno temu inie prawda, chyba ???
#1178 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:31
Ciekawa sprawa z tymi Stellami. Miałem kiedyś styczność z człowiekiem, który zajmuje się handlem "zagubionymi w systemie" przesyłkami kurierskimi. Facet bierze udział w aukcjach przesyłek wysyłanych wszystkimi dostępnymi sposobami, które nie zostały odebrane, lub z innych przyczyn nie dostarczone na terenie UE, a później handluje tymi fantami. Okazało się, że to bardzo intratne zajęcie dla ludzi, których stać na ryzyko związane z kupowaniem w ciemno, np. kontenera morskiego. Za dużo nie chciał powiedzieć, ale trafiają się duże ilości nowej elektroniki, agd itp. Więc może jakaś zagubiona dostawa Shimano ?
#1180 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:32
Jakby pochodziła z kradzieży to myślę że facet nie wystawiałby tego na Allegro oficjalnie i w takiej ilości. Ja gratuluję wszystkim którzy kupili i są zadowoleni z zakupu. Niech im posłuży długo. Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych