Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja maj膮 nowe stelle,a detektywi obejd膮 si臋 smakiem
allegro / olx hit!
#1161 OFFLINE
#1162 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 16:25
Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja maj膮 nowe stelle,a detektywi obejd膮 si臋 smakiem
No tak
#1163 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 16:27
Chcia艂em kupic w艂a艣nie c3000....pi臋膰 minut temu by艂o 13 szt......tetraz jest zablokowane konto i usuni臋te wszystkie aukcje tego kolesia ....i teraz nie wiem czy mam sie cieszyc czy p艂akac .....w aktach z domu Kiszczaka jest ponoc info , 偶e ta seiria po 24 godzinach zmienia sie w nocy w .....Zaubera
#1164 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 16:39
Wielu osobom by艂o nie na r臋k臋 偶e by艂a taka cena, i znale藕li jaki艣 punkt w regulaminie 偶eby zawiesi膰 go艣ciowi konto. A z tego co z nim rozmawia艂em to przyje偶d偶ali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Tak偶e detyktywi b臋d膮 mogli ja kupi膰 w normalnej rynkowej cenie jak im ta ni偶sza nie pasowa艂a
#1165 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 16:44
Kto艣 ze sprzedawc贸w si臋 zestresowa艂 bo mu sola w oku zapewne buty Asicis gell by艂y bo je sprzedawa艂 w du偶ei liosci za 1/2 ceny
i go艣cia "pod...艂" do aledrogo i zawiesili konto
ale raczej lipy nie sprzedaje bo troche tych komentarzy ma i ani jednego negatywa
#1166 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 17:18
Kogo艣 to bola艂o i zg艂osi艂 naruszenie zasadWielu osobom by艂o nie na r臋k臋 偶e by艂a taka cena, i znale藕li jaki艣 punkt w regulaminie 偶eby zawiesi膰 go艣ciowi konto. A z tego co z nim rozmawia艂em to przyje偶d偶ali i brali hurtem na handel do sklepu po kilka sztuk. Tak偶e detyktywi b臋d膮 mogli ja kupi膰 w normalnej rynkowej cenie jak im ta ni偶sza nie pasowa艂a
Syn w艂a艣ciciela firmy kt贸ra wystawiala fakture na towar sprzedawa艂 je w ilo艣ciach hurtowych z prywatnego konta
U偶ytkownik tony1983 edytowa艂 ten post 26 luty 2016 - 17:28
#1167 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 18:01
M贸j szwagier w艂a艣nie mia艂 jaja, jak kupowa艂 prawie n贸wk臋 lexusa za b. okazyjne pieni膮dze, a teraz ma tylko jaja, bo lexusa mu zabrali. Teraz chodzi po prawnikach z tymi swoimi jajami i te偶 p艂aci 艂adne pieni膮dze.Dostawa w 2 dni,tylko gwarancji brak,ci co maja jaja maj膮 nowe stelle,a detektywi obejd膮 si臋 smakiem
- godski lubi to
#1168 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 18:20
呕eby tylko nie艣wiadomej paserki z tego nie by艂o.
#1169 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 18:50
呕eby tylko nie艣wiadomej paserki z tego nie by艂o.
Dok艂adnie.Teraz szybko na ryby 偶eby chocia偶 zd膮偶y膰 nimi po艂owi膰 troch臋...A tak na powa偶nie to lepiej 偶eby tak si臋 nie sko艅czy艂o i ch艂opaki z jajami mieli rado艣膰 z takiego sprz臋tu w takiej cenie.
#1170 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 18:58
....raczej "teraz szybko na najbli偶sz膮 dziupl臋 przebi膰 numery" ......za taki hajs jak dla mnie mog艂aby by膰 nawet z chi艅skiego straganu walona
#1171 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:05
Witam. nie chc臋 za艣mieca膰 forum i zak艂ada膰 nowego w膮tku, mam pytanie. Czy ostatnio kupowa艂 kto艣 z tu obecnych forumowicz贸w na allegro stelle u sprzedaj膮cego o nicku PIT-STOP-BERLIN?
W艂a艣nie kupi艂em u niego za pobraniem now膮 stelle c3000 14 za bardzo okazyjn膮 cen臋 1699z艂, po kilku godzinach gdy dosta艂em emaila, 偶e towar zosta艂 wys艂any zerkn膮艂em na aukcj臋 i z niepokojem zobaczy艂em 偶e aukcja jak i konto zosta艂y zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam si臋 teraz co mam zrobi膰, czy odebra膰 przesy艂k臋. Mo偶e kto艣 z czytaj膮cych ten wpis mia艂 kontakt z tym sprzedaj膮cym i podzieli si臋 opini膮 na jego temat.
Tu link do wcze艣niejszej jego aukcji
http://allegro.pl/ko...6010934374.html
#1172 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:07
....raczej "teraz szybko na najbli偶sz膮 dziupl臋 przebi膰 numery" ......za taki hajs jak dla mnie mog艂aby by膰 nawet z chi艅skiego straganu walona
Nie masz racji. Gdyby pochodzi艂a z kradzie偶y i doszliby do kupuj膮cych to bye, bye Stelka. Obym nie wykraka艂.
#1173 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:11
Witam. nie chc臋 za艣mieca膰 forum i zak艂ada膰 nowego w膮tku, mam pytanie. Czy ostatnio kupowa艂 kto艣 z tu obecnych forumowicz贸w na allegro stelle u sprzedaj膮cego o nicku PIT-STOP-BERLIN?
W艂a艣nie kupi艂em u niego za pobraniem now膮 stelle c3000 14 za bardzo okazyjn膮 cen臋 1699z艂, po kilku godzinach gdy dosta艂em emaila, 偶e towar zosta艂 wys艂any zerkn膮艂em na aukcj臋 i z niepokojem zobaczy艂em 偶e aukcja jak i konto zosta艂y zawieszone przez pracownika allegro. Zastanawiam si臋 teraz co mam zrobi膰, czy odebra膰 przesy艂k臋. Mo偶e kto艣 z czytaj膮cych ten wpis mia艂 kontakt z tym sprzedaj膮cym i podzieli si臋 opini膮 na jego temat.
http://jerkbait.pl/t...gro-hit/page-59
#1174 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:15
To masz szcz臋艣cie, 偶e za pobraniem. Rozpakuj paczk臋 obejrzyj towar, jak by艂aby oki to mo偶na bra膰, ale to podejrzane za tak膮 cen臋.
#1175 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:28
#1177 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:31
Nie masz racji. Gdyby pochodzi艂a z kradzie偶y i doszliby do kupuj膮cych to bye, bye Stelka. Obym nie wykraka艂.
Oby艣 !!! , s艂ysza艂em 偶e nie raz co艣 tam z tira spadnie ,Ale to dawno temu inie prawda, chyba ???
#1178 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:31
Ciekawa sprawa z tymi Stellami. Mia艂em kiedy艣 styczno艣膰 z cz艂owiekiem, kt贸ry zajmuje si臋 handlem "zagubionymi w systemie" przesy艂kami kurierskimi. Facet bierze udzia艂 w aukcjach przesy艂ek wysy艂anych wszystkimi dost臋pnymi sposobami, kt贸re nie zosta艂y odebrane, lub z innych przyczyn nie dostarczone na terenie UE, a p贸藕niej handluje tymi fantami. Okaza艂o si臋, 偶e to bardzo intratne zaj臋cie dla ludzi, kt贸rych sta膰 na ryzyko zwi膮zane z kupowaniem w ciemno, np. kontenera morskiego. Za du偶o nie chcia艂 powiedzie膰, ale trafiaj膮 si臋 du偶e ilo艣ci nowej elektroniki, agd itp. Wi臋c mo偶e jaka艣 zagubiona dostawa Shimano ?
#1180 OFFLINE
Napisano 26 luty 2016 - 19:32
Jakby pochodzi艂a z kradzie偶y to my艣l臋 偶e facet nie wystawia艂by tego na Allegro oficjalnie i w takiej ilo艣ci. Ja gratuluj臋 wszystkim kt贸rzy kupili i s膮 zadowoleni z zakupu. Niech im pos艂u偶y d艂ugo. Pozdro
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 5
0 u偶ytkownik贸w, 5 go艣ci, 0 anonimowych