Lubię być niedoskonałym, bardzo wygodne i praktyczne...
Zdjecia keltow, pro i kontra
#201 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2014 - 17:42
#202 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 00:40
Permisywizm maleńki Tu też mogę okazać się jako megaloman ..
Jeśli pozwolisz , Andzreju , jeszcze jedna sprośną tyradę na koniec wygłoszę . Zgadzasz się ? Dziękuję ..
W ramach obowiązującego w kraju modelu , odbywa się właśnie na naszych oczach i naturalnie na keltach , Turniej Czterech Rzek . Jego animatorzy potrafili tak ładnie skanalizować w jeden popkulturowy melanżyk powszechne oczekiwanie prestiżu , zajebistej przygody z najnowocześniejszymi trendami . Jest to też obyczajowa odpowiedż na natchnione unijną forsa treści promowane przez Dzikie Życie , czy też Rewilding Europe , czyli zdziczenie po polsku
#203 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 10:22
Permisywizm maleńki Tu też mogę okazać się jako megaloman ..
Jeśli pozwolisz , Andzreju , jeszcze jedna sprośną tyradę na koniec wygłoszę . Zgadzasz się ? Dziękuję ..
W ramach obowiązującego w kraju modelu , odbywa się właśnie na naszych oczach i naturalnie na keltach , Turniej Czterech Rzek . Jego animatorzy potrafili tak ładnie skanalizować w jeden popkulturowy melanżyk powszechne oczekiwanie prestiżu , zajebistej przygody z najnowocześniejszymi trendami . Jest to też obyczajowa odpowiedż na natchnione unijną forsa treści promowane przez Dzikie Życie , czy też Rewilding Europe , czyli zdziczenie po polsku
A to jeszcze o zamieszczaniu fotek? Czy, jak wspomniał skippi66
#204 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 10:44
Tak , a jak Będziemy uprawiać klasyczną dyskryminację kultowego , jakby nie było , zjawiska . Relację ocenzurujesz z obrazków ?
#205 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 12:42
Panowie - pogrzebałem w necie pod hasłem "kelt", google wyrzuciły kilka fotek, wybrałem te które w moim odczuciu spokojnie można pokazać nie wywołując paniki na forum...
Ryba jest ryba... Jeśli coś nie jest keltem to mnie poprawcie...
- Taps, Paweł Bugajski, Pumba i 3 innych osób lubią to
#206 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 12:44
Czy koledzy nie zauważyli że rzecz nie idzie o zdjęcia keltów? To tylko kanwa wątku. Albo temat oboczny bądź płaszczyk skrywający rzecz najistotniejszą: łowić kelty czy nie łowić. Nie czy wklejać bądź nie wklejać zdjęć. W tym kierunku temat się rozwinął.
Tak? Jak ktoś taszczy ze sobą na ryby 10kg lustrzanek i obiektywów i lata ze statywem po krzakach, to po co? Po to, żeby złowić rybę czy po to żeby ją sfotografować? A jeśli sfotografować to po co? No bo chyba nie po to żeby wrzucić do netu. Nie byłbym taki przekonany.
#207 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 13:13
Lustrzanka to zjawisko marginalne. Większość i tak telefonem...
#208 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 20:11
Ten w prawym górnym rogu to nasz Lukomat czy taki podobny ?
#209 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 20:17
Podobno pod latarnią najciemniej...
- popper, patu, Karol Krause i 2 innych osób lubią to
#210 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 20:32
Wypada pogratulować. Luko- ładna ryba !
#211 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2014 - 20:44
Fajna ryba i zdjęcie. Kelt patrzy jakby chciał powiedzieć: "rób szybciej fotę i zabieraj klocek z mego pyska"...
- czocho lubi to
#212 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2014 - 04:09
Redakcja jerkbait.pl rozwaza wprowadzenie zmian w regulaminie dotyczacym publikacji zdjec. Chcielibysmy poznac opinie forumowiczow na temat zdjec keltow prezentowanych na forum. W imieniu redakcji zapraszam do rzeczowej i kulturalnej dyskusji.
Ale czego tak na prawdę ma dotyczyć dyskusja, fotografowania rzeczonych, czy łowienia. Jedno i drugie w naszych realiach zabronione nie jest, więc co chcemy osiągnąć, a może udowodnić ? Szczególnie w kontekście fotek, które nad moim postem powinny być widoczne, szczególnie zaś pierwsza z góry od prawej.
#214 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2014 - 17:54
Typowy strzał w kolano
- popper, patu i czocho lubią to
#215 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2014 - 19:02
Fajna ryba i zdjęcie. Kelt patrzy jakby chciał powiedzieć: "rób szybciej fotę i zabieraj klocek z mego pyska"...
..kurna , te nasze biedne, Polskie, pospolite i obgadywane na 11 stronach kelciny, jakieś takie bardziej wypasone od jukejnych tudziez alaszczanych
- popper i czocho lubią to
#216 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2014 - 20:20
ten na samej górze u kolesia w zielonej kurtce nie wygląda na kelta...
#217 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2014 - 22:38
Podobno pod latarnią najciemniej...
Jesli chciales Andrzej mi smroda podlozyc to sie nie udalo. Nie mam nic do ukrycia: http://jerkbait.pl/p...ssociation-r164
#218 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2014 - 22:41
..kurna , te nasze biedne, Polskie, pospolite i obgadywane na 11 stronach kelciny, jakieś takie bardziej wypasone od jukejnych tudziez alaszczanych
Patryk mozesz rozwinac mysl?
#219 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2014 - 22:42
Wypada pogratulować. Luko- ładna ryba !
Nie ma czego, to skarpeta jak kazdy inny kelt. Czlowiek uczy sie na bledach.
#220 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2014 - 22:53
[...]
Na zakonczenie dodam, ze sam mam nieczyste sumienie i jezdzilem z nastawieniem na kelty. Teraz inaczej postrzegam wedkarstwo. Kelty sa "przypadkiem w pracy", hol nie jest polgodzinnym widowiskiem, tylko trwa kilka minut i ryba wraca mozliwie szybko do wody.
I jeszcze sam siebie zacytuje sprzed trzech tygodni, zeby nie bylo watpliwosci.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych