... będą , ale po 450E
To juz chyba suwerenna decyzja sprzedajacego, za ile wystawi towar.
Moze beda po 666 ?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 grudzień 2018 - 19:10
... będą , ale po 450E
To juz chyba suwerenna decyzja sprzedajacego, za ile wystawi towar.
Moze beda po 666 ?
Napisano 27 grudzień 2018 - 19:38
Napisano 27 grudzień 2018 - 19:45
@miramar - jest tam taki ładny napis na czerwonym tle currently not available
a to chyba oznacza że z zakupów ch... będzie
Napisano 27 grudzień 2018 - 19:47
Było, niedostępne od kilku dni tak samo jak C3000 w tej samej cenie.
Napisano 27 grudzień 2018 - 20:00
Nie trzeba było czekać na Moritza , tylko brać jak były .
Faktycznie , że obecnie " towar wyszedł "
Napisano 27 grudzień 2018 - 20:23
Napisano 30 grudzień 2018 - 19:09
Użytkownik Falkon750 edytował ten post 30 grudzień 2018 - 19:13
Napisano 30 grudzień 2018 - 19:11
Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podniesiony kołowrotek możliwe że z reklamacji lub podstawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacji
Napisano 30 grudzień 2018 - 19:23
... he he he , a ponoć tam za Odrą wszyscy są tacy " cacy " ...
I tu przypomina mi się :
... Niemiec płakał jak sprzedawał .....
Napisano 30 grudzień 2018 - 19:25
Napisano 30 grudzień 2018 - 19:30
To zupelnie inaczej niz u mnie. Ostatnim razem jak bylem to przed wyjazdem zarezerwowalem kilka mlynkow- mam 550km wiec nie chce na darmo jezdzic i te drozsze zapytuje sie o nie czy sa i po ile. I jesli sa to rezerwuje z wyprzedzeniem(min stelke za 400 mimo ze juz w promce nie byla oraz 2xtp i vanka za 300, ktory tez juz byl po promce dla kolegow z forum i type stezza za 450 mimo ze byl pow 500 dla siebie). Przyjechalem. Sprawdzilem. I do placenia. Na mlynkach ceny nieustalone mailowo tzn niepromocyjne. Pytam sie w jakich cenach je kupie? Odpowiedz-w ustalonych, co na kartonie nie ma znaczenia. Ale dla mojego spokoju szef(Reiner Moritz) przy kasie nastawil cenownik i poprzyklejal ustalone ceny. Zero problemu.Nic nie wynosil i nie wymienial. Dorzucil gratis za spora sumke wydana przeze mnie i wsio ok.Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podmieniony na inny kołowrotek możliwe że z reklamacji lub powystawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacji
Napisano 30 grudzień 2018 - 19:39
Użytkownik Falkon750 edytował ten post 30 grudzień 2018 - 19:41
Napisano 30 grudzień 2018 - 19:45
To dobrze, że w tym kartoniku z nową ceną nie było kawałka cegły zamiast stelki.
Napisano 30 grudzień 2018 - 19:46
Hahahaha, mistrzostwoTo dobrze, że w tym kartoniku z nową ceną nie było kawałka cegły zamiast stelki.
Napisano 30 grudzień 2018 - 20:45
Na ten sklep też trzeba czasami uważać bo można się nadziać.Znajoma poprosiła mnie o przejażdżkę do tego sklepu z zamiarem kupna za 400 euro nowej stelki 2500 ktora miala byc na prezent dla męża po wcześniejszej rezerwacji.Po przyjeździe okazało się że już nie ma promocji i cena była 500 euro.Pani pokazała nam co potrafi nowa Stella oczywiście kręcił pięknie ale co z tego jak droższa o 100 euro.Poprosilem panie aby spytała się czy można ja sprzedać po 400 euro tak jak zarezerwowalismy.Pani zabrała Stelle zapakowana na zaplecze i po 5 min przynosi pudełko A na nim cena 400 euro i pyta się czy pasuje odp.oczywiscie bierzemy.Zaplacilismy za sprzęt i w drogę do domu czyli około 250 km.Po powrocie znajoma dzwoni że kołowrotek chodzi nie tak tzn słychać wyraźne szumy i rzeczywiście wygląda na to ze na zapleczu został podmieniony na inny kołowrotek możliwe że z reklamacji lub powystawowy.Takze uważajcie zawsze sprawdzajcie dwa razy przed opuszczeniem sklepu bo można uniknąć podobnych sytuacji
kupowałem w ten czwartek dwa Shimano Stradic CI4+ , każdą sztukę Pan wyjmował z pudełka , skręcał , sprawdzał jak działa wszystko ! Sprawdzał nawet rolkę czy dobrze się kręci Następnie wręczył mi kołowrotek żebym ja sprawdził czy wszystko ok. Dopiero po takich zabiegach kołowrotki wróciły do pudełka i zostały kupionę.
Był to Moritz Nord. Nie wiem dlaczego takiego zwyczaju nie ma w Berlinie ....
Napisano 30 grudzień 2018 - 20:48
... bo ten towar był na wschód ...
Napisano 30 grudzień 2018 - 21:31
Napisano 31 grudzień 2018 - 08:35
Napisano 31 grudzień 2018 - 08:52
Kurcze Moritz zaczyna być jak tureckie auto Schrot-place w Berlinie. Czujność czekisty obowiązkowa 😁
Napisano 31 grudzień 2018 - 19:22
...Ludwik, szare mydło, a jak zaczyna robić się nieprzyjemnie na jelicie to węgiel i to, co próbowałeś Danielu w Korsarzu, koniecznie wersja na czysto o wyższym oktanie. Gwarancja sanacji zajść okołowirusowych
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych