#1421 OFFLINE
Napisano 17 luty 2018 - 14:33
Nie bądź nadgorliwy, a najlepiej załóż swój wątek o łożyskach, bo to jest wątek o kołowrotkach.
- G_rzegorz i Łożysko24 lubią to
#1422 OFFLINE
Napisano 17 luty 2018 - 14:35
Ojciec przestań się już udzielać, a te twoje łożyska to sobie wsadź w 4 litery.
- G_rzegorz lubi to
#1423 OFFLINE
Napisano 17 luty 2018 - 15:47
- Arek X i G_rzegorz lubią to
#1424 OFFLINE
Napisano 17 luty 2018 - 16:59
Uuuuu panie grubo...:-)))A jeszcze odnośnie chińczykow to w większości bardzo dobre łożyska do zastosowań wewnątrz młynka , wiadomo że rolka , knob czy nakrętka są narażone na wodę i brud więc warto zainwestować w lepsze łożysko ale nie popadajny w skrajności , Zaubery i Jaxony na chińczykach chodzą latami i bardzo rzadko wymienia się łożyska na przekładni czy te na wormie
Nie boisz się zemsty wyznawców Ezo Smr? :-))))
#1425 OFFLINE
Napisano 17 luty 2018 - 18:05
Uuuuu panie grubo...:-)))
Nie boisz się zemsty wyznawców Ezo Smr? :-))))
Myślę że raczej ciężko im będzie użyć argumentów mocniejszych niż miliony sprawnych maszyn latających na chińczykach
- Arek X, G_rzegorz i przemo_w lubią to
#1426 OFFLINE
Napisano 17 luty 2018 - 22:42
Myślę że raczej ciężko im będzie użyć argumentów mocniejszych niż miliony sprawnych maszyn latających na chińczykach
Latać sobie mogą, byle nie w solance
#1427 OFFLINE
Napisano 21 luty 2018 - 18:44
Sorry za brak czasu ale mam teraz Sajgon i ogromny deficyt wolnego czasu. Tu pierwszy cukierek po sieradzkim królu podkładek , turek force , źle złożony a mianowicie tulejka dystansowa zamiast na tylnie lozysko była wciśnięta z przodu przez co cały kosz wodzika blokował się na niej w dolnym położeniu szpuli , dodatkowo łożyska szumią , chyba były wymyte w benzynie i nasmarowane czymś tam , obudowa wodzika pęknięta przez za mocne dokręcenie śruby , nakrętka rotora obciosana siekierą chyba no i oczywiście najlepsza metoda na problem czyli smaru pod korek chyba z towotnicy.
Załączone pliki
#1428 OFFLINE
Napisano 21 luty 2018 - 19:06
i jeszcze kilka cukierasków z ostatniego weekendu
Załączone pliki
#1429 OFFLINE
Napisano 21 luty 2018 - 19:48
Sorry za brak czasu ale mam teraz Sajgon i ogromny deficyt wolnego czasu. Tu pierwszy cukierek po sieradzkim królu podkładek , turek force , źle złożony a mianowicie tulejka dystansowa zamiast na tylnie lozysko była wciśnięta z przodu przez co cały kosz wodzika blokował się na niej w dolnym położeniu szpuli , dodatkowo łożyska szumią , chyba były wymyte w benzynie i nasmarowane czymś tam , obudowa wodzika pęknięta przez za mocne dokręcenie śruby , nakrętka rotora obciosana siekierą chyba no i oczywiście najlepsza metoda na problem czyli smaru pod korek chyba z towotnicy.
Odliczamy do pojawienia się multikontowców :-))))
- fifek i maykel lubią to
#1430 OFFLINE
Napisano 21 luty 2018 - 20:38
#1431 OFFLINE
Napisano 21 luty 2018 - 21:25
Odliczamy do pojawienia się multikontowców :-))))
chyba im zatkało kakao, z wrazenia
#1432 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 08:11
Użytkownik fish28 edytował ten post 22 luty 2018 - 08:11
- russian80 i MATIG lubią to
#1433 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 08:15
#1434 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 08:35
Załączone pliki
Użytkownik Profil_Nieaktywny edytował ten post 22 luty 2018 - 08:47
#1435 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 08:52
Force jest po nim , myślę że właściciel się wypowie. Wrócę z Francji wstawię następne młynki bo będę miał więcej czasu na swoje grzebanie.
Zawsze można rozkręcić po Przemku kołowortek, coś tam popsuć, nawalić jakiegoś g...zamaist dobrego smaru i pisać bzdury.
Podaj swoje dane ?
Myślę, że gdyby coś było nie tak z serwisem to istnieje wiele innych sposobów na pokazanie prawdy i dochodzenia za popsuty sprzęt. Na pewno nie należy do nich pisanie z fack konta na portalu.
JKarp
#1436 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 08:59
Force jest po nim , myślę że właściciel się wypowie. Wrócę z Francji wstawię następne młynki bo będę miał więcej czasu na swoje grzebanie.
Skoro Przemek widział zdjęcia na JB tzn.że ma konto aktywne lub nowe.To może się sam wypowie na ten temat.
#1437 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 09:10
Witamy witamy :-)Zawsze można rozkręcić po Przemku kołowortek, coś tam popsuć, nawalić jakiegoś g...zamaist dobrego smaru i pisać bzdury.
Podaj swoje dane ?
Myślę, że gdyby coś było nie tak z serwisem to istnieje wiele innych sposobów na pokazanie prawdy i dochodzenia za popsuty sprzęt. Na pewno nie należy do nich pisanie z fack konta na portalu.
JKarp
A nie mówiłem że się zaraz pojawią :-)
To samo wytłumaczenie jak zawsze....
Od maja Łukasza serwis ruszy pełną parą to dopiero niektórych zaboli :-)))
Użytkownik przemo_w edytował ten post 22 luty 2018 - 09:14
- G_rzegorz lubi to
#1438 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 09:24
Witamy witamy :-)
A nie mówiłem że się zaraz pojawią :-)
To samo wytłumaczenie jak zawsze....
Od maja Łukasza serwis ruszy pełną parą to dopiero niektórych zaboli :-)))
Mam głęboko w d...co mówiłeś. Konto nie jest fackiem. Moje dane są prawdziwe. A teraz panowie podajcie swoje prawdziwe dane ?
Podeślę swoje maszynki na serwis a potem po swojemu je poprawię i napiszę, że to wasza robota. Chciałbyś takiej konkurencji?
Klientów się zdobywa rzetelnością i graniem w otwarte karty a nie pisaniem głupot po internetach.
Czy myślisz ( o ile w ogóle ale śmiem twierdzić po tej zagrywce, że nie za bardzo ), że jesli komuś by tak zepsuto kołowrotek jak pokazujecie to by odpuścił? Nie opisałby tego choćby na FB ?
JKarp
#1439 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 09:29
Popatrz akurat dziś trafiłeś na jb :-)))))
#1440 OFFLINE
Napisano 22 luty 2018 - 09:29
- ezehiel lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: serwis, kołowrotek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 12
0 użytkowników, 12 gości, 0 anonimowych