Nie trzeba prosić. Pamiętam, ale mam problem techniczny. Chciałem tu pokazać oryginalny skan z kliszy bo ryba wypełnia tylko 1/3 kadru co da pojęcie o działaniu szerokiego kąta który nic nie powiększył. Niestety mój napęd nie czyta płyty a w podglądzie pokazuje się kawałeczek zdjęcia. Jutro będę ponownie w domu i przekopie kilkaset CD w poszukiwaniu kopii lub pliku do druku.
Tak, tak: krowa to piękny ptak.
Jakby ktoś nie zauważył to właśnie kończy się sezon na bolenie. Wszyscy się przymknęli, bo czekają na Robertową rewelację, a tu guzik.
Dziwi mnie, że ktoś, kto złowił ponadmetrowego bolenia nie zachował nawet jednej kopii (nawet roboczej) zdjęcia - szczególnie, że taki z niego Och-Ach fotograf.
Sorry Robert, ale nie zamierzam przed Tobą, sr...ć po nogawkach i powiem (jak zawsze) to co myślę, bo nie lubię jak ktoś robi z gęby cholewę.
Od 17 - go listopada to kupa czasu.
Pomimo, iż uważam, że twój bolek z tego roku mógł być cięższy od zgłoszonego do WP nowego rekordu Polski, to jeśli nie pokażesz zdjęcia jeszcze w tym roku to będę Cię uważał za nowego barona „Munch... coś tam coś tam boleniowego, a nie GaDzę, który pokazał fotę pięknego sandała w wątku sandaczowym.
A przy okazji pozdrawiam GaDzę, który został zaszczekany na tym forum, a udowodnił, że łowi piękne ryby.