Ok. nurtuje mnie tylko jedno....masz go na TYTANACH?
Kurna, tylko gdzie my go będziemy testować w listopadzie?
No własnie, masz go uzbrojonego w najmniejsze tytany?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:41
Ok. nurtuje mnie tylko jedno....masz go na TYTANACH?
Kurna, tylko gdzie my go będziemy testować w listopadzie?
No własnie, masz go uzbrojonego w najmniejsze tytany?
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:41
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:42
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:44
Jaki rozmiar na końcu?
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:46
Pomęczę jeszcze K.Zielińskiego. Zobaczymy co on zaoferuje w podobnych parametrach.
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:47
Jak sprawdzę to dam ci znać, ale malutkie
Jaki rozmiar na końcu
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:54
ok, dzieki
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:55
Jak sprawdzę to dam ci znać, ale malutkie
4,5
Napisano 04 czerwiec 2014 - 11:57
4,5
odezwał się ten co wie najlepiej dzięki za pomoc
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:03
Ok, dziękuję. Ja raczej będę zbroił w rozmiar 3
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:05
u to już hardcore żyłka nie przejdzie nie wydaje mi się aby było to konieczne, może zbytnio kleić linke do blanku, ale kto wie,
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:07
Jak ktos sie boi transportu wedki jako jednego kawalka, to gotowe rozwiazanie jest na gieldzie :
http://jerkbait.pl/t...-2-na-sprzedaż/
Gialem - widzialem. Nada sie
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:08
Pogadałem z K.Zielińskim. Da radę zrobić dla mnie taką perełkę. W listopadzie pobawię się Pheniksem Tomka i zdecyduję, co zamówić.
W każdym razie młynek pod takiego kija już mam. Rarenium 2500S JDM, waży 185 g.
P.S. Jak ten Pheniks sprawdza się na okoniach?
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:10
Super jest do 2 calówek do 7 gram wagi, a i wobki pstrągowe pociągnie takie jak trzeba na Sanie
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:11
Pogadałem z K.Zielińskim. Da radę zrobić dla mnie taką perełkę. W listopadzie pobawię się Pheniksem Tomka i zdecyduję, co zamówić.
W każdym razie młynek pod takiego kija już mam. Rarenium 2500S JDM, waży 185 g.
P.S. Jak ten Pheniks sprawdza się na okoniach?
Oby ptaszon nie powstal z popiolow podczas zabaw
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:11
Jak ktos sie boi transportu wedki jako jednego kawalka, to gotowe rozwiazanie jest na gieldzie :
http://jerkbait.pl/t...-2-na-sprzedaż/
Gialem - widzialem. Nada sie
Guzu, jaja sobie robisz? Przecież to trzy klasy wyżej, niż to co tu wałkujemy
Spadam na rybki, niestety z MHX-em do 21 g
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:17
Guzu, jaja sobie robisz? Przecież to trzy klasy wyżej, niż to co tu wałkujemy
Spadam na rybki, niestety z MHX-em do 21 g
Fakt - nie znam sie.
Dla mnie NFC taki to juz UL. I zdecydowanie ponizej jakichkolwiek moich mozliwosci.
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:20
Super jest do 2 calówek do 7 gram wagi, a i wobki pstrągowe pociągnie takie jak trzeba na Sanie
Zdarzały się przyłowy sandaczowo -szczupakowe, z osobnikami do 60 cm nie było problemu. Na wiosennej rzece bez zielicha 701ka dawała radę, niestety na tym etapie wegetacji roślin podwodnych i nawodnych te 213 centów to trochę za mało...,hol kleniojazi na takim kijaszku sama przyjemność.
Napisano 04 czerwiec 2014 - 12:39
Długo szukaliśmy blanku , odpowiedniego uzbrojenia do naszych potrzeb ,długość również nie jest przypadkowa.Jest to projekt na FX701 ekstremalnie lekko uzbrojony,4 x roz.3 micro pod szczytem...b.cienka nić minimalna warstwa lakieru ...itp itd...chodziło głownie o odpowiedni zasięg przynęt już od 1 g ,odpowiedni ich start w podbiciu oraz kontrole w prowadzeniu w uciągu Sanu przy "średniej i małej" wodzie.Czułość i minimalne straty ryb w holu. Świetnie sprawdza się również w połowie okoni.
Projekt dopracowany wspólnie z Robertem z BRC i w tym kierunku podziękowania za kreatywność,zaangażowanie i cierpliwość.
Tomasz Podkul
Spin.Kadra WKS Krosno.
Napisano 04 czerwiec 2014 - 20:26
Długo szukaliśmy blanku , odpowiedniego uzbrojenia do naszych potrzeb ,długość również nie jest przypadkowa.Jest to projekt na FX701 ekstremalnie lekko uzbrojony,4 x roz.3 micro pod szczytem...b.cienka nić minimalna warstwa lakieru ...itp itd...chodziło głownie o odpowiedni zasięg przynęt już od 1 g ,odpowiedni ich start w podbiciu oraz kontrole w prowadzeniu w uciągu Sanu przy "średniej i małej" wodzie.Czułość i minimalne straty ryb w holu. Świetnie sprawdza się również w połowie okoni.
Projekt dopracowany wspólnie z Robertem z BRC i w tym kierunku podziękowania za kreatywność,zaangażowanie i cierpliwość.
Tomasz Podkul
Spin.Kadra WKS Krosno.
Może się nie znam, ale odchudzenie zbrojenia przyśpiesza wędkę i podwyższa CW a nie obniża, związane to jest z tym że przy cięższym zbrojeniu blank ładuje się przelotkami i przynętą, im większa masa tym bardziej kij się ładuje.
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
HM MatrycNapisany przez Matryc , 05 wrz 2023 jaż, kleń, pstrąg, hand made i 1 więcej |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
MJ Rod BlanksNapisany przez bartosz311287 , 26 paź 2021 blank, mjrodblanks |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank do morskiej wędki typu stickbait - prośba o pomocNapisany przez Such a Jerk... , 31 paź 2020 blank, pomoc, morski blank |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych