Cz艂owiek kt贸ry kupowa艂 moj膮 Hond臋 BF50 mia艂 440 z BF30 i m贸wi艂 偶e s艂abo. Ale kwestia co tam nawtykasz, chocia偶 on za du偶o nie mia艂.
Docelwo celuj臋 w Yamah臋 40 HP z multirumplem - ale to najpierw musi si臋 25 sprzeda膰.
A o tym 偶e nawet 50 HP mo偶e by膰 ma艂o to obi艂o mi si臋 o uszy, narzeka艂 偶e coraz gorzej p艂ywa, okaza艂o si臋 wszytskie bakisty mia艂 艂adnie wype艂nione
P艂ywa艂em kiedy艣 pontonem z Yamaha 4km by艂em panem ca艂ego 艣wiata bo m贸j , by艂em niezale偶ny woda si臋 otworzy艂a by艂o pi臋knie . Potem by艂 laminat i nast臋pny mocniejszy silnik . Teraz p艂ywam skylla , mam 15 km i my艣la艂em 偶e ma u mnie do偶ywocie . Ale ju偶 widz臋 , 偶e koni ma艂o 偶e mo偶e by tak par臋 cm wi臋cej na 艂odzi . Studnia bez dna ,patrz膮c na co poniekt贸rych kolegow to jest nieuleczalna choroba i ka偶demu ci膮gle ma艂o to kucy ,to miejsca na 艂ajbie . Co nie zmienia faktu 偶e moja aktualna skylla to najbardziej dopracowana i pancerna jednostka jaka przysz艂o mi p艂ywa膰 dotychczas .
To nie ilo艣膰 kucy w moim przypadku, czy 艣cigania si臋, u mnie to si臋 nazywa komfort, a ten sobie teraz ceni臋 im wi臋cej wiosen na karku.
440 b臋dzie mia艂a do偶ywocie u mnie, wi臋kszej nie mam gdzie upchn膮膰 i chyba ju偶 ma wszystko co trzeba, reszt臋 dorobi臋.
A 偶ycie poka偶e to znaczy "do偶ywocie"
Spr贸buj pop艂ywa膰 440 - za kilka lata b臋dziemy si臋 mija膰 na wodzie swoimi 440
U偶ytkownik Pietruk edytowa艂 ten post 11 maj 2018 - 06:00