Guzu - Hatcha sobie kup
Hatch, to niech zajmie się produkcją tego co mu dobrze wychodzi....
hatch-beanie.jpg 44,5 KB
14 Ilość pobrań
A odnosząc się do pytania o moc sprzętu. Tak jesteś dość blisko "kategorii głowacica" ale weź pod uwagę:
1) Pstrągi z Twoich miejsc jakby odrobinę większe (mnie przynajmniej wkurwi.... mnie większość twoich zdjęć)
2) Jakie zadałeś pytanie taką dostałeś odpowiedz, decyzję podjąłeś więc konsekwentnie powinieneś iść dalej.
3) Za jakiś czas padnie pytanie o linkę, wyjdzie pewnie z 230 grainów lub ciut więcej. Też pewnie pojawią się głosy że za ciężko ale....... patrz punkt 2.
:-)
Danielsson jest w tej chwili chyba najlepszą ofertą na rynku, w rozumieniu oficjalnych cen a nie pojedynczych fartów na ebay.com
Biorąc pod uwagę - projekt - jakość wykonania - niezawodność nad wodą ...... i cenę, która zawsze gdzieś za tym stoi to w zasadzie trudno o konkurencję. Pominąłem estetykę oraz sentyment do firmy, trudno tu dyskutować.
Do płynności startu hamulca, pod koniec zakresu regulacji, można się jedynie przyczepić, nie jest taka jak w Loop'ach, topowych Ross'ach czy Einarsson'ach.
Niemniej, prawda jest taka że czuć to jedynie w fotelu w bezpośrednim porównaniu do innych. Nad wodą, z linką w przelotkach hamulec pracuje całkiem ok. Jakieś 9 w skali 10 stopniowej.
PS. Czekam niecierpliwie na zdjęcia kolegi z pierwszymi pstrągami "początkującego". Myślę że "pozamiatać" wątki pstrągowe będzie dość łatwo, czego życzę.
Swoją zazdrość będę pielęgnować dalej.
tomaszek11
Użytkownik tomaszek11 edytował ten post 06 marzec 2017 - 10:07