Więcej osób podobnie ale nikt nic. Dlaczego? Bo zawsze usłyszą
Panie Pesca proponuje wizytę u psychiatry
Przytaczam tylko fakty i dziwne zbiegi okoliczności. Udzielam rad. W odpowiedzi otrzymuję argumenty rodem z willakarpatia.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 12 październik 2021 - 09:21
Panie Pesca proponuje wizytę u psychiatry
Napisano 12 październik 2021 - 09:50
Napisano 12 październik 2021 - 10:04
Widzisz. Stoisz po stronie sklepów a ja po stronie kupujących.
Więcej osób podobnie ale nikt nic. Dlaczego? Bo zawsze usłyszą
Przytaczam tylko fakty i dziwne zbiegi okoliczności. Udzielam rad. W odpowiedzi otrzymuję argumenty rodem z willakarpatia.
Fakty są takie, że czego byś się nie dotknął to zepsujesz....
Łatkę już mam przypiętą na jerku więc lepiej by było dla wielu sklepów w których robię zakupy żeby o nich nie wspominać ¯\_(ツ)_/¯
Łatkę wystawiłeś sobie sam. Jedynie do Ciebie pewne rzeczy nie docierają i wszędzie doszukujesz się spiskowych teorii, manipulacji itp.
Szkoda mi tylko tych sprzedawców, którzy mieli wątpliwą przyjemność obsługiwać Ciebie, a potem Twoje roszczenia.
p.s. W tym 2017 czy tam pobliskim roku, wpadłeś już na ten genialny pomysł by nie kupować bubli na promocjach. Po czym za jakiś czas idziesz do sklepu stacjonarnego, masz wybór z kilku, wybierasz tego jedynego, cena jest dobra promocyjna, ale marudzisz jeszcze o rabat. Dostajesz lepszą cenę, zajezdzasz Stellę raz, idzie przez sklep na serwis, wraca, zajezdzasz drugi raz i robisz dramy... Kuriozum istne i pokazuje z kim mamy do czynienia A już inne Twoje zagrywki jak ktoś ma różne od Twojego zdanie trącają zażenowaniem i dopełniają całokształtu.
Użytkownik nyny edytował ten post 12 październik 2021 - 10:14
Napisano 12 październik 2021 - 11:55
Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z konsekwencji swoich wpisów? Mefisto jest oficjalnym dystrybutorem Shimano i Daiwy. Jeśli stwierdzi że stracił choć jednego klienta z powodu Twoich bezpodstawnych pomówień to może pociągnąć Cię do odpowiedzialności. Wspomniane marki też się pod tym podpiszą a i sklep A..... od Stelli się podłączy. Kary srogiej za to nie dostaniesz ale koszt sprostowania Cię zaboli.Łatkę już mam przypiętą na jerku więc lepiej by było dla wielu sklepów w których robię zakupy żeby o nich nie wspominać ¯\_(ツ)_/¯
Użytkownik przemo_w edytował ten post 12 październik 2021 - 11:56
Napisano 12 październik 2021 - 13:02
Napisano 12 październik 2021 - 13:07
Napisano 12 październik 2021 - 16:49
Kupowałem u Mefiego duużo kołowrotków, i tych z promocji i tych, bez promocji. Z żadnym nie miałem problemu, czy to z półki niszowej, czy bardzo wysokiej.
Ze wszystkich byłem zadowolony.! Nie wiem, co kolega Pesca bierze, ale musi zmienić dealera i nikomu go nie polecać...
W tych wypowiedziach jest scenariusz dla kilku nurtów filmowych - horror, kryminał, dramat i komedio- dramat.
Napisano 12 październik 2021 - 18:14
Użytkownik przemo_w edytował ten post 12 październik 2021 - 18:18
Napisano 12 październik 2021 - 19:25
Napisano 12 październik 2021 - 20:04
Stella od początku źle pracowała.
O losie....
az sobie zacytuję Ciebie:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nie sądzę żeby jerkbait miał aż taki zasięg i wpływ poza tym jak pisałem wcześniej sam się tym zajmę. Jeżeli chodzi o historię kołowrotka dla detektywów jeszcze raz:
1) kupno przełom roku 2019/2020 (obecnie nie mam paragonu więc wybaczcie że nie doprecyzuję)
2) sierpień/wrzesień reklamacja (ok 8-9miesięcy po kupnie). Sprzedawca kręci i potwierdza - kołowrotek stuka.
3) październik - powrót z serwisu (trochę długo co nie?). Ale kręci ok. Rzeczywiście masełko, żadnych stuków. Dziwne że na serwisie napisali że tylko smarowanie i nic więcej ale ok. Naprawdę nie wnikam. Takie info raczej dla detektywów
4) Po 2-3 wypadach czuć pracę kołowrotka. Bagatelizuję. Twarda metaliczna, pod główką 8g czuć minimalne ząbkowanie. Ok 4 miesięcy później kolejny serwis.
„Objawy są inne, ale podobne" tzn na sucho między tą twardą metaliczną pracą dało się wyczuć również te stuki sprzed pierwszego serwisu.
Teraz są trzy możliwości:
1) kołowrotek był od początku bublem
2) Stella 2500 nie wytrzyma traktowania przynętami o masie łącznej ok 11-12g na głębokośći 8-10m
3) P...a ze mnie a nie wędkarz. Nie potrafię obsługiwać kołowrotka"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Powtórzę...
Ciebie naprawdę mało kto bierze na poważnie.
Jesteś w stanie wszystko zajechac.
Nie ważne gdzie cos kupiłeś, wazne ze wszedzie wietrzysz jakies chore teorie spiskowe. Ważne żeby sobie pokrzyczeć na forum i swoje uwagi w kwestii co gdzie i jak sprzedają wygłosić, jakby to kogoś poważnego obchodziło.
W tamtym wątku wystawiłeś sobie odpowiednią laurkę....
Jak ciężko krytykę znosisz przekonał się @Guzu i @Guciolucky - tylko z nimi też Tobie nie wyszło, i śledztwo Twoje i wstawiane zdjęcia świadczyły dobitnie jaką osobowością jestes
Użytkownik nyny edytował ten post 12 październik 2021 - 20:07
Napisano 12 październik 2021 - 20:06
Napisano 12 październik 2021 - 20:23
Użytkownik Pescador de caña edytował ten post 12 październik 2021 - 20:24
Napisano 12 październik 2021 - 20:26
I sprawdzam te trzy opcje. Testuję certate 2500. Jeżeli ja zajadę to o tym napiszę. Jeżeli nie to też napiszę w wątku o Stelli. Zgodnie z zapowiedzią.
Z racji tego, że to pancernik może chwilę trwać zanim znowu zaczniesz mieć żale do kolejnego sklepu.
Albo po tamtej lekturze, przyswoiłeś kilka rzeczy z technik łowienia i już nie zajedziesz kolejnych młynków
Napisano 12 październik 2021 - 20:26
Jesteście siebie warci w tych komentarzach i wzajemnych wycieczkach osobistych,
zapraszam do powrotu do tematu, opluwajcie się na priv jak macie taką potrzebę,
od tej pory wycinam wszystko co nie związane z tematem wątku, a dalsze przepychanki i uwagi osobiste nagrodzę stosownym wpisem
Napisano 12 październik 2021 - 20:51
Z racji tego, że to pancernik może chwilę trwać zanim znowu zaczniesz mieć żale do kolejnego sklepu.
Albo po tamtej lekturze, przyswoiłeś kilka rzeczy z technik łowienia i już nie zajedziesz kolejnych młynków
Napisano 15 październik 2021 - 19:27
Witam
Właśnie przyjechał do mnie kijek St.Croix PS76MLF2 i mam prośbę bo nie wiem który z 3 kołowrotków do niego zakupić a więc proszę o poradę
Zestaw ma służyć głównie do uganiania się za pstrągami ale także za okoniami a przynęty jakie mam zamiar używać to o masie max.6-7 gram.
Oto kręciołki które biorę pod uwagę :
Shimano UltegraFB 2500 5:0:1 waga 240gr.
Shimano UltegraFC 2500 5:3:1 waga 225gr.
Shimano Stradic CI4+ 2500FB 5:0:1 190gr.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Napisano 19 październik 2021 - 11:01
Napisano 19 październik 2021 - 11:47
ogólnie to troche lekkie te przynęty jak na tego premiera, nie jestem przekonany czy będzie się odpowiednio ładował
Napisano 03 listopad 2021 - 20:10
Taki bardziej budżetowy od Stelli czy Twin Powera na morze, Shimano spheros sw 4000 xg . czy ktoś coś morze powiedzieć ?
Napisano 03 listopad 2021 - 20:18
To nie jest ultra lait,moim zdaniem wszystkie będą pasowac,a osobiscie poz 2.
Poz. 3 też może być.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych