Polecił bym ktoś jakieś costy że szklanymi szkłami z tradeinn .
Costa Reefton Pro Słońce Polaryzowane | Trekkinn (tradeinn.com)
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 07 maj 2024 - 21:32
Polecił bym ktoś jakieś costy że szklanymi szkłami z tradeinn .
Costa Reefton Pro Słońce Polaryzowane | Trekkinn (tradeinn.com)
Napisano 08 maj 2024 - 12:43
Napisano 09 maj 2024 - 17:54
Zamówiłem dzięki za pomocTu masz jaśniejsze - kategoria 2
https://www.tradeinn...ane/139086295/p
Napisano 12 maj 2024 - 10:05
Napisano 12 maj 2024 - 12:01
Tak, osobiście zamawiałem echo Lowrance i jeszcze za pośrednictwem sklepu załatwiłem klucz PL za free.Czy zamawianie, ze strony tradeinn, jest bezpieczne? Ostrze zęby na
King Tide 8, przed sezonem Sandaczowym
Użytkownik elpojo edytował ten post 12 maj 2024 - 12:01
Napisano 12 maj 2024 - 21:52
Na czystej, klarownej wodzie, w słoneczny dzień jest bardzo dobrze. Dzisiaj porównywałem je z okularami Wiley X, niestety nie pamiętam modelu. Porównanie robiłem przy zachodzie słońca, Wiley X były jaśniejsze, moim zdaniem fajniej przez nie widać przy słabszym świetle, muszę jeszcze sprawdzić jak widać przez żółte soczewki w Shimano.No wzór praktycznie ten sam co moje stare , tylko kolorystyka inna . To czekam jak będziesz na czystej wodzie
Napisano 13 maj 2024 - 09:47
Muszę opisać swoje doświadczenie ze sklepem waveinn. To chyba ta sama firma, tylko brand inny. Zamawiałem 2 pary okularów i przy okazji odległościówkę shimano dla syna. Wszytko przyszło w jednym kartonie zapakowane prawie luzem (w kartonie tylko trochę torebek foliowych z powietrzem, ale bez pełnego wypełnienia kartonu, okulary latały sobie po kartonie, na szczęscie były w solidnym etui) bez żadnych dodatkowych zabezpieczeń na końcach wędki. Szczytówka z powodu bardzo nierozważnego zapakowania przebiła krawędź kartonu i zostala złamana. Firma kurierska oszkodzoną wędkę zabezpieczyła fragmentem tuby wklejonym w karton i tak doreczono mi przesyłkę. Przy odbiorze nie zauważyłem, że fragment tuby nie był oryginalnym opakowaniem ze sklepu (był obklejony inną taśmą). Napisałem reklamacje do sklepu, odpowiedz: bardzo nam przykro, ale odebrałeś przesyłkę, twój problem. Zwróciłem sie do kuriera z reklamacją, nie migali się od jej przyjęcia, ale potrzebowali aby waveinn przeniósł na mnie uprawnienia reklamacyjne. Napisałem do sklepu, że skoro oni nic z tym mie mogą zrobić aby przenieśli na mnie uprawnienia reklamacyjne. W odpowiedzi, że odebrałem przesyłkę, która niosiła ślady ingerencji, więc nic nie mogą zrobić. Napisałem po raz kolejny, że chcę tylko aby przenieśli na mnie uprawnienia reklamacyjne do kuriera, odpowiedź jak poprzednio. Zbiegło się to z wyjazdem wakacyjnym, więc stwierdziłem, że nie będę sobie psuł urlopu de..lami i zostawiłem ten temat. Moje wnioski z tej przygody: angielski nie jest natywnym językiem hiszpanów ;-) i nie łatwo wytłumaczyć im czego się oczekuje albo rżną głupa. Zapakowanie przesyłki pozostawiało wiele do życzenia (delikatnie mówiąc). Obsługa posprzedażowa leży. Więcej w tej firmie nie zamówię towarów, które mogą ulec uszkodzeniu w trasporcie (o ile w ogóle złoże tam kiedykolwiek jeszcze zamówienie).Czy zamawianie, ze strony tradeinn, jest bezpieczne? Ostrze zęby na
King Tide 8, przed sezonem Sandaczowym
Użytkownik radeqs edytował ten post 13 maj 2024 - 09:50
Napisano 13 maj 2024 - 10:27
Tak, osobiście zamawiałem echo Lowrance i jeszcze za pośrednictwem sklepu załatwiłem klucz PL za free.
Napisano 16 maj 2024 - 09:12
Napisano 16 maj 2024 - 09:24
https://www.tradeinn...ane/139086301/p
Anulowali mi tamto zamówienie te są warte uwagi ciemniejsze czy takie same ?
Są Polskie sklepy które oferują okulary tej marki bo ten trade inn to porazka
Warte tyle że na inne warunki oświetleniowe. Można kupic w Polsce ale cena 800-900 i więcej. Ja zawsze kupuje tego typu rzeczy poza sezonem - kilka miesięcy temu wyrwałem ciemne i jasne po 600 zl za parę.
Użytkownik godski edytował ten post 16 maj 2024 - 09:25
Napisano 16 maj 2024 - 10:36
Napisano 17 maj 2024 - 09:19
też mi zamówienie na King Tide anulowali, mimo iż nadal w ofercie są. W Plecionie są Reeftony Pro, ale niestety Cat.2, w vision Express, brak.Warte tyle że na inne warunki oświetleniowe. Można kupic w Polsce ale cena 800-900 i więcej. Ja zawsze kupuje tego typu rzeczy poza sezonem - kilka miesięcy temu wyrwałem ciemne i jasne po 600 zl za parę.
Napisano 17 maj 2024 - 13:07
Napisano 17 maj 2024 - 13:27
Te z pleciony ponoć nie nadają się na żadne słońce .
Mam te kat 2 i moim zdaniem sie nadają.
Napisano 17 maj 2024 - 15:30
Mam te kat 2 i moim zdaniem sie nadają.
Przed chwilą używałem tych jaśniejszych w pełnym słońcu i jest OK. Jako że mam te Costy kat. 2 i 3 to gdybym miał mieć tylko jedną parę wziąłbym te jaśniejsze czyli kat.2. Uniwersalne.
Napisano 17 maj 2024 - 15:35
Napisano 17 maj 2024 - 17:10
Napisano 17 maj 2024 - 19:39
Napisano 17 maj 2024 - 20:16
Jak sprawdzić czy dane okulary są którejś z kategorii na stronach nie ma tego w opisie?
Jak brałem moje Costa z Vision Express to była taka informacja. Na Twoim miejscu bym kupił i ewentualnie odesłał gdyby nie przypasowały.
Tu masz katalog, jest tam parametr light transmission. W przypadku tego koloru z pleciony czyli Sunrise Silver Mirror to 25%. Mam też Green Mirror i tam jest 10%. Niebieski mają 10% a Cooper 12 % itd. Im więcej tym są ciemniejsze.
https://www.costadel...080-97963911207
Użytkownik godski edytował ten post 17 maj 2024 - 20:25
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Okulary LeechNapisany przez adasio , 22 lis 2018 okulary |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Okulary Smith OpticsNapisany przez Wędkarz87 , 15 sty 2015 okulary |
|